Masa extensibila Logan 80 x 140/180 II S

EAN-13:

705 lei

Selecteaza culoarea:

Termen de livrare:

pana la 5-6 saptamani

Lasă numărul tău de telefon

Mai multe detalii

Dimensuni:

  • Lungime: 140 cm,
  • Lungime dupa extindere: 180 cm,
  • Latime: 80 cm,
  • Inaltime: 76cm


Culori: culorile disponibile sunt prezentate mai sus

Datalii produs:

  • lemn de fag,
  • blat: plăci MDF + furnir natural,
  • grosime blat: 32 mm,
  • picioare drepte 6,5 x 6,5,
  • margini finisate cu ABS,
  • în imagine în culorile: nuc

Suprafata blatului este intarita cu furnir natural, care este produs in timpul procesului de taiere a bustenilor din lemn, si se obtine lemn natural 100%.
Blatul este finisat cu lac de poliuretan, ceea ce il face mai rezistent la factorii chimici si mecanici.
Textura neuniforma a blatului este un avantaj, deoarece demostreaza ca furnirul este fabricat dintr-un material natural si unic.


Garantie:
24 luni

Lungime140, 180
Latime80
Inaltime76
Tip de masarabatabil
Livrare sigură

Livrăm marfa cu transport propriu, specializat, astfel ai siguranța că mobila ajunge rapid și nedeteriorată. Șoferii noștri nu au obligația de a urca mobila la etaj, de aceea e nevoie să organizați o persoană care să vă ajute cu urcarea mărfii.

Producător direct de 26 de ani

Când mobilezi casa / apartamentul / grădina cu Mirjan24, alegi experiență și implicare de 26 de ani – mobilă direct de la producător. În fiecare zi, peste 300 de angajați au grijă de pregătirea eficientă și în timp util a comenzilor tale.

de luni garanție

Producem noi înșine mobila, astfel avem siguranța celei mai bune calități și a grijii pentru fiecare detaliu. Departamentul nostru de calitate, prin normele sale riguroase, se asigură că tu și cei dragi ție veți folosi mobila ani de zile. Însă pentru orice eventualitate, îți oferim ani de garanție. Dacă ai descoperit un defect la produsul cumpărat, ne obligăm să îl reparăm sau să îl înlocuim cu unul nou.

14 zile pentru retur

Îți place produsul nostru, însă nu ești sigur dacă celelalte piese de mobilier și culoarea acestuia se vor potrivi perfect? Sau poate ai cumpărat deja mobilă nouă, însă între timp conceptul interiorului s-a schimbat la 360 de grade? Nu-ți face griji, deoarece la Mirjan24 oferim cumpărături online fără riscuri. La noi ai 14 zile pentru retur sau pentru înlocuirea produsului cumpărat.

Discount pentru noi achiziții 5%

Sunt multe motive să revii la noi. Unul dintre ele este discountul de 5%, pe care îl vei primi pentru cumpărăturile următoare la Mirjan24. Îți mulțumim pentru încrederea în noi, odată cu livrarea mobilei vei primi un voucher cadou pentru noi achiziții reușite în magazinul nostru.

Discount 10% pentru ridicare personală

Dacă ne vizitezi și îți ridici personal comanda, îți acordăm un discount de 10% pentru cumpărăturile efectuate. Pentru a obține discountul, în cursul plasării comenzii online, selectează opțiunea „Ridicare personală”. Ne vedem la Mirjan24, str. Europa 21-23, Baia Mare, Maramureș

Discount pentru newsletter 3%

Prin înscrierea la newsletterul nostru, ai garanția că nu vei pierde promoțiile actuale și cele mai noi sugestii din fascinantul univers al designului interior. Newsletterul este cadoul nostru pentru tine. Înscrie-te chiar astăzi, iar primul cadou va fi un voucher cadou 3%, valabil 3 luni. Ești gata pentru multe surprize?

Nu schimbăm dimensiunile mobilei

Produsele oferite sunt disponibile numai în dimensiunile furnizate pe fișa produsului, nu există posibilitatea schimbării dimensiunii.

Recenzii

Scrie o recenzie

Masa extensibila Logan 80 x 140/180 II S

Masa extensibila Logan 80 x 140/180 II S

Produse similare

30 alte produse din aceasta categorie: