Masa extensibila A18-L
în depozit

Masa extensibila A18-L

  %

  1 168 lei

  1 229 lei

  -5%

  Cumpără în rate acum de la 195 lei pe lună

  Selecteaza culoarea:
  15 zile lucratoare
  Livrare gratuită în toată țara

  scădea adăuga

  Mai multe detalii

  Dimensiuni:

  • lungime: 160 cm,
  • lungime dupa extindere: 200 cm,
  • latime: 80 cm,
  • inaltime: 78 cm


  Culori: culorile disponibile sunt prezentate mai sus

  Datalii produs:

  • blatul cu placă aglomerată,
  • tip: laminat,
  • margini: ABS
  • grosime blat: 32 mm,
  • cutia (cadrul de sub blat) ajută la depozitarea insertului mesei, fixarea picioarelor și montajul ghidajelor metalice pentru întinderea blatului,
  • (laminat - culoare: alb, nuc, stejar sonoma) picioarele "goale" sunt din placă HDF furniruită cu furnir pcf în culoarea blatului și a lăzii, lada este din placaj furniruit sau MDF cu furnir pcf în culoarea blatului,
  • (laminat - culoare: wenge) picioare din lemn furniruit cu furnir de fag, ladă din lemn furniruit cu furnir de fag,
  • culoarea meselor (laminat - culoare blat), iar cutia și picioarele sunt asortate cu laminatul (picioare din lemn de fag) - niciodată nu sunt la fel cu blatul,
  • picioare cu grosimea: 7-9 cm
  • insert pentru blat - ascuns în cutie,


  Garantie:
  24 luni

  Lungime160, 200
  Latime80
  Inaltime78
  Tip de masarabatabil
  Formă blatdreptunghiular

  Livrare sigură

  Îți asigurăm livrare gratuită în toată țara. Bazându-ne pe flota proprie de mașini, ai siguranța că vei primi comanda repede și în siguranță.

  Șoferii noștri nu au obligația de a urca mobila la etaj, de aceea e nevoie să organizați o persoană care să vă ajute cu urcarea mărfii.

  Producător direct de 30 de ani

  Când mobilezi casa / apartamentul / grădina cu Mirjan24, alegi experiență și implicare de 30 de ani – mobilă direct de la producător. În fiecare zi, peste 300 de angajați au grijă de pregătirea eficientă și în timp util a comenzilor tale.

  de luni garanție

  Producem noi înșine mobila, astfel avem siguranța celei mai bune calități și a grijii pentru fiecare detaliu. Departamentul nostru de calitate, prin normele sale riguroase, se asigură că tu și cei dragi ție veți folosi mobila ani de zile. Însă pentru orice eventualitate, îți oferim ani de garanție. Dacă ai descoperit un defect la produsul cumpărat, ne obligăm să îl reparăm sau să îl înlocuim cu unul nou.

  14 zile pentru retur

  Îți place produsul nostru, însă nu ești sigur dacă celelalte piese de mobilier și culoarea acestuia se vor potrivi perfect? Sau poate ai cumpărat deja mobilă nouă, însă între timp conceptul interiorului s-a schimbat la 180 de grade? Nu-ți face griji, deoarece la Mirjan24 oferim cumpărături online fără riscuri. La noi ai 14 zile pentru retur produsului cumpărat.

  Discount pentru noi achiziții 5%

  Sunt multe motive să revii la noi. Unul dintre ele este discountul de 5%, pe care îl vei primi pentru cumpărăturile următoare la Mirjan24. Îți mulțumim pentru încrederea în noi, odată cu livrarea mobilei vei primi un voucher cadou pentru noi achiziții reușite în magazinul nostru.

  Discount pentru newsletter 3%

  Prin înscrierea la newsletterul nostru, ai garanția că nu vei pierde promoțiile actuale și cele mai noi sugestii din fascinantul univers al designului interior. Newsletterul este cadoul nostru pentru tine. Înscrie-te chiar astăzi, iar primul cadou va fi un voucher cadou 3%, valabil 3 luni. Ești gata pentru multe surprize?

  Nu schimbăm dimensiunile mobilei

  Produsele oferite sunt disponibile numai în dimensiunile furnizate pe fișa produsului, nu există posibilitatea schimbării dimensiunii.

  Recenzii

  Scrie o recenzie

  Masa extensibila A18-L

  Masa extensibila A18-L

  30 alte produse din aceasta categorie:

  Produse vizualizate

  Vezi toate