Masa Wawik 138x90

  975 lei

  Selecteaza culoarea:
  10 zile lucratoare
  Vezi costurile de livrare
  Livrare disponibilă de la 99 lei

  scădea adăuga

  Mai multe detalii

  Stilul industrial este unul dintre cele mai mari trenduri ale ultimelor sezoane. Este caracterizat de minimalism, aspectul brut și utilizarea materialelor precum metal și lemn. Exemplul perfect de mobilă în acest stil este masa Wawik. Structura sa se bazează pe picioare metalice masive, care îi asigură stabilitate și pe blatul fabricat din material laminat în diferite variante de culori.

  Masa  prezentată va fi cu siguranță decorațiunea perfectă atât pentru bucătărie, cât și pentru sala de masă. Dimensiunile mesei sunt 138 cm lungime și 90 cm lățime. Masa nu are opțiunea de extindere. Este gândită pentru cca. 6 persoane.

  Dimensiuni:

  • lungime: 138 cm,
  • latime: 90 cm,
  • inaltime: 75 cm


  Culori: culorile disponibile sunt prezentate mai sus

  Detalii produs:

  • blatul: placă laminată de grosime de 28 mm,
  • picioare din oțel vopsite prin pulverizare în culoare neagră mat
  • profil: 80mm x 40mm,
  • ne-pliabil


  Garantie:
  24 luni

  Lungime138
  Latime90
  Inaltime75
  Tip de masane-pliabil
  Livrare sigură

  Livrăm marfa cu transport propriu, specializat, astfel ai siguranța că mobila ajunge rapid și nedeteriorată. Șoferii noștri nu au obligația de a urca mobila la etaj, de aceea e nevoie să organizați o persoană care să vă ajute cu urcarea mărfii.

  Producător direct de 29 de ani

  Când mobilezi casa / apartamentul / grădina cu Mirjan24, alegi experiență și implicare de 29 de ani – mobilă direct de la producător. În fiecare zi, peste 300 de angajați au grijă de pregătirea eficientă și în timp util a comenzilor tale.

  de luni garanție

  Producem noi înșine mobila, astfel avem siguranța celei mai bune calități și a grijii pentru fiecare detaliu. Departamentul nostru de calitate, prin normele sale riguroase, se asigură că tu și cei dragi ție veți folosi mobila ani de zile. Însă pentru orice eventualitate, îți oferim ani de garanție. Dacă ai descoperit un defect la produsul cumpărat, ne obligăm să îl reparăm sau să îl înlocuim cu unul nou.

  14 zile pentru retur

  Îți place produsul nostru, însă nu ești sigur dacă celelalte piese de mobilier și culoarea acestuia se vor potrivi perfect? Sau poate ai cumpărat deja mobilă nouă, însă între timp conceptul interiorului s-a schimbat la 180 de grade? Nu-ți face griji, deoarece la Mirjan24 oferim cumpărături online fără riscuri. La noi ai 14 zile pentru retur produsului cumpărat.

  Discount pentru noi achiziții 5%

  Sunt multe motive să revii la noi. Unul dintre ele este discountul de 5%, pe care îl vei primi pentru cumpărăturile următoare la Mirjan24. Îți mulțumim pentru încrederea în noi, odată cu livrarea mobilei vei primi un voucher cadou pentru noi achiziții reușite în magazinul nostru.

  Discount pentru newsletter 3%

  Prin înscrierea la newsletterul nostru, ai garanția că nu vei pierde promoțiile actuale și cele mai noi sugestii din fascinantul univers al designului interior. Newsletterul este cadoul nostru pentru tine. Înscrie-te chiar astăzi, iar primul cadou va fi un voucher cadou 3%, valabil 3 luni. Ești gata pentru multe surprize?

  Nu schimbăm dimensiunile mobilei

  Produsele oferite sunt disponibile numai în dimensiunile furnizate pe fișa produsului, nu există posibilitatea schimbării dimensiunii.

  Recenzii

  Scrie o recenzie

  Masa Wawik 138x90

  Masa Wawik 138x90

  Scaun din oferta noastra

  30 alte produse din aceasta categorie:

  Produse vizualizate