Masa extensibila A13
în depozit

Masa extensibila A13

  %

  3 113 lei

  3 277 lei

  -5%

  Cumpără în rate acum de la 519 lei pe lună

  Selecteaza culoarea:
  15 zile lucratoare
  Livrare gratuită în toată țara

  scădea adăuga

  Mai multe detalii

  Dimensiuni:

  • lungime: 200 cm,
  • lungime dupa extindere: 300 cm,
  • latime: 100 cm,
  • inaltime: 76 cm


  Culori: culorile disponibile sunt prezentate mai sus

  Datalii produs:

  • blatul cu placa MDF - furniruit cu fag,
  • tip: furnir fag - conferire culoare prin băițuire și vopsire cu lac poliuretanic,
  • margini: furniruite,
  • grosime blat: 50 mm,
  • cutia (cadrul de sub blat) fabricat din placaj - ajută la depozitarea insertului mesei, fixarea picioarelor și montajul ghidajelor metalice pentru întinderea blatului
  • picioarele sunt fabricate din lemn de fag,
  • picioare cu grosimea: 8-9 cm
  • în imagine - masa o culoare din lemn: nuc
  • insert pentru blat  - ascuns în cutie,


  Garantie:
  24 luni

  Lungime200, 300
  Latime100
  Inaltime76
  Tip de masarabatabil
  Formă blatdreptunghiular, colțurile rotunjite

  Livrare sigură

  Îți asigurăm livrare gratuită în toată țara. Bazându-ne pe flota proprie de mașini, ai siguranța că vei primi comanda repede și în siguranță.

  Șoferii noștri nu au obligația de a urca mobila la etaj, de aceea e nevoie să organizați o persoană care să vă ajute cu urcarea mărfii.

  Producător direct de 30 de ani

  Când mobilezi casa / apartamentul / grădina cu Mirjan24, alegi experiență și implicare de 30 de ani – mobilă direct de la producător. În fiecare zi, peste 300 de angajați au grijă de pregătirea eficientă și în timp util a comenzilor tale.

  de luni garanție

  Producem noi înșine mobila, astfel avem siguranța celei mai bune calități și a grijii pentru fiecare detaliu. Departamentul nostru de calitate, prin normele sale riguroase, se asigură că tu și cei dragi ție veți folosi mobila ani de zile. Însă pentru orice eventualitate, îți oferim ani de garanție. Dacă ai descoperit un defect la produsul cumpărat, ne obligăm să îl reparăm sau să îl înlocuim cu unul nou.

  14 zile pentru retur

  Îți place produsul nostru, însă nu ești sigur dacă celelalte piese de mobilier și culoarea acestuia se vor potrivi perfect? Sau poate ai cumpărat deja mobilă nouă, însă între timp conceptul interiorului s-a schimbat la 180 de grade? Nu-ți face griji, deoarece la Mirjan24 oferim cumpărături online fără riscuri. La noi ai 14 zile pentru retur produsului cumpărat.

  Discount pentru noi achiziții 5%

  Sunt multe motive să revii la noi. Unul dintre ele este discountul de 5%, pe care îl vei primi pentru cumpărăturile următoare la Mirjan24. Îți mulțumim pentru încrederea în noi, odată cu livrarea mobilei vei primi un voucher cadou pentru noi achiziții reușite în magazinul nostru.

  Discount pentru newsletter 3%

  Prin înscrierea la newsletterul nostru, ai garanția că nu vei pierde promoțiile actuale și cele mai noi sugestii din fascinantul univers al designului interior. Newsletterul este cadoul nostru pentru tine. Înscrie-te chiar astăzi, iar primul cadou va fi un voucher cadou 3%, valabil 3 luni. Ești gata pentru multe surprize?

  Nu schimbăm dimensiunile mobilei

  Produsele oferite sunt disponibile numai în dimensiunile furnizate pe fișa produsului, nu există posibilitatea schimbării dimensiunii.

  Recenzii

  Scrie o recenzie

  Masa extensibila A13

  Masa extensibila A13

  30 alte produse din aceasta categorie:

  Produse vizualizate

  Vezi toate