Mobila tineret Legimi I
în depozit

Mobila tineret Legimi I

  %

  7 042 lei

  7 260 lei

  -3%

  Cumpără în rate acum de la 1 174 lei pe lună

  Selecteaza culoarea:
  15 zile lucratoare
  Vezi costurile de livrare
  Livrare disponibilă de la 99 lei

  scădea adăuga

  Mai multe detalii

  Setul modern de mobilă de tineret Legimi este un accesoriu necesar pentru un adolescent care vrea să fie la curent cu trendurile. Culorile deschise ale fronturilor, susținute de designul puternic, vor conferi caracter interiorului, înviorând totodată și înfrumusețând spațiul.

  Setul îmbină câteva elemente dintre cele mai utile pentru camera elevului, începând de la un birou practic. Mobila dotată cu un dulăpior, sertare și polițe va facilita copilului efectuarea temelor pentru acasă, precum și realizarea pasiunilor extrașcolare.

  Depozitarea este administrată cu ajutorul unui dulap de colț mare și a unei perechi de rafturi. Acest trio va depozita toată îmbrăcămintea, încălțămintea, precum și electronicele și jucăriile. Spațiul pe polițele rafturilor este suficient și pentru manuale, cărțile auxiliare pentru studiu și accesoriile care decorează spațiul. Poți așeza rame cu pozele importante pe polița suspendată mare.

  Odihna bine-meritată după o zi plină de ore, îi va fi asigurată adolescentului de patul cu panou extensibil, care include polițe suplimentare.

  Dimensiuni:

  • Dulap Legimi LG02 L/P:
   latime: 90 cm, inaltime: 190 cm, adancime: 90 cm,
  • Regal Legimi LG04 L/P:
   latime: 45 cm, inaltime: 190 cm, adancime: 40 cm,
  • Regal Legimi LG05:
   latime: 60 cm, inaltime: 190 cm, adancime: 40 cm,
  • Birou Legimi LG09:
   latime: 125 cm, inaltime: 86 cm, adancime: 55 cm,
  • Polita Legimi LG13:
   latime: 125 cm, inaltime: 25 cm, adancime: 24 cm,
  • Pat Legimi LG14 L/P:
   latime: 224 cm, inaltime: 94 cm, lungime: 77 cm, suprafata de dormit: 90 x 200 cm,
   dimensiunile recipient pentru lenjerie): lungime: 87 cm, latime: 80 cm, inaltime: 14 cm,


  Culori:
  culorile disponibile sunt prezentate mai sus

  Detalii produs:

  • placă laminată cu o grosime de 16 mm,
  • margine ABS,
  • balamale cutie,
  • ghidaj role
  • mânere din plastic,
  • picioare în formă de antiderapante,
  • elementele cu semnul L/P - ușile sunt universale, se pot monta de dreapta sau de stânga - necesită găurire pe cont propriu a câtorva orificii pentru mâner,
  • Pat Legimi LG14 L/P:
   • patul are sub saltea o placă dotată cu orificii de aerisire, așa că nu este necesar un cadru suplimentar
   • spătarul patului este dotat cu un raftul extensibil
   • recipient pentru lenjerie cu un sertar cu roți din cauciuc,
   • saltea cu dimensiunile (90x200) - nu se află în set, pot fi adaptate și achiziționate din ofertă aici


  Garantie:
  24 luni

  Suprafata de dormit200x90
  Tip patpat pentru o persoana
  FinisajMat

  Livrare sigură

  Livrăm marfa cu transport propriu, specializat, astfel ai siguranța că mobila ajunge rapid și nedeteriorată. Șoferii noștri nu au obligația de a urca mobila la etaj, de aceea e nevoie să organizați o persoană care să vă ajute cu urcarea mărfii.

  Producător direct de 29 de ani

  Când mobilezi casa / apartamentul / grădina cu Mirjan24, alegi experiență și implicare de 29 de ani – mobilă direct de la producător. În fiecare zi, peste 300 de angajați au grijă de pregătirea eficientă și în timp util a comenzilor tale.

  de luni garanție

  Producem noi înșine mobila, astfel avem siguranța celei mai bune calități și a grijii pentru fiecare detaliu. Departamentul nostru de calitate, prin normele sale riguroase, se asigură că tu și cei dragi ție veți folosi mobila ani de zile. Însă pentru orice eventualitate, îți oferim ani de garanție. Dacă ai descoperit un defect la produsul cumpărat, ne obligăm să îl reparăm sau să îl înlocuim cu unul nou.

  14 zile pentru retur

  Îți place produsul nostru, însă nu ești sigur dacă celelalte piese de mobilier și culoarea acestuia se vor potrivi perfect? Sau poate ai cumpărat deja mobilă nouă, însă între timp conceptul interiorului s-a schimbat la 180 de grade? Nu-ți face griji, deoarece la Mirjan24 oferim cumpărături online fără riscuri. La noi ai 14 zile pentru retur produsului cumpărat.

  Discount pentru noi achiziții 5%

  Sunt multe motive să revii la noi. Unul dintre ele este discountul de 5%, pe care îl vei primi pentru cumpărăturile următoare la Mirjan24. Îți mulțumim pentru încrederea în noi, odată cu livrarea mobilei vei primi un voucher cadou pentru noi achiziții reușite în magazinul nostru.

  Discount pentru newsletter 3%

  Prin înscrierea la newsletterul nostru, ai garanția că nu vei pierde promoțiile actuale și cele mai noi sugestii din fascinantul univers al designului interior. Newsletterul este cadoul nostru pentru tine. Înscrie-te chiar astăzi, iar primul cadou va fi un voucher cadou 3%, valabil 3 luni. Ești gata pentru multe surprize?

  Nu schimbăm dimensiunile mobilei

  Produsele oferite sunt disponibile numai în dimensiunile furnizate pe fișa produsului, nu există posibilitatea schimbării dimensiunii.

  Recenzii

  Scrie o recenzie

  Mobila tineret Legimi I

  Mobila tineret Legimi I

  Mobilier din aceeasi colectie:

  Saltele din oferta noastra

  30 alte produse din aceasta categorie:

  Produse vizualizate

  Vezi toate