`

Bucatarie Multiline

(30 produse)

Se afiseaza 1-30 din 30 produs(e)
Se afiseaza 1-30 din 30 produs(e)

Creează o bucătărie adaptată nevoilor tale, cu ajutorul mobilierului Multiline!

Bucătăria Multiline este compusă din câteva zeci de elemente individuale, cu care îți poți proiecta individual un set funcțional de mobilă de bucătărie.

Mobila de bucătărie Multiline prevede bineînțeles echipamente electrocasnice pentru încastrare, oferind un dulap pentru cuptor sau fronturi exterioare pentru mașina de spălat vase. Nu trebuie nici să îți faci griji de spațiul de colț neutilizat! În colecție sunt disponibile dulapuri de colț, atât superioare, cât și inferioare.

Bucătăria Multiline este disponibilă în game moderne de culori, cu finish foarte lucios. Detaliul decorativ al mobilierului este reprezentat de mânerele metalice, dreptunghiulare. Caracterul modern al mobilierului este transpus și în sistemul de închidere silențioasă și în accesoriile sub forma recipientului pentru tacâmuri sau posibilitatea de alegere a finisajului blatului la achiziția elementelor individuale.

Când te decizi pentru mobila de bucătărie Multiline poți compune individual un set de la zero sau poți alege unul din seturile gata pregătite și atent gândite.