`

Umbrele şi pavilioane grădina

Odihnă de vară în grădină - asta e ce ne trebuie! Pentru a face după-amiezile mai plăcute, fă-ți un cadou și cumpără o umbrelă de grădină sau un acoperiș mai mare, cum este cortul de gradină. Acestea vor asigura o protecție eficientă împotriva soarelui și o relaxare plăcută în aer liber.

(2 produse)

Se afiseaza 1-2 din 2 produs(e)
Se afiseaza 1-2 din 2 produs(e)

Umbrele și corturi de grădină

Dacă ai ajuns aici, suntem siguri că vremea de la fereastră te încurajează să te bucuri de aer liber. Cu toate acestea, pentru a avea grijă de pielea și sănătatea ta, ai nevoie de un adăpost adecvat împotriva razelor UV. Îți vin în ajutor umbrelele de terasă și pavilioanele de grădină, care te vor proteja de soare și de ploaie. Alege modelul potrivit și bucură-te de momente deosebite petrecute afară.

Umbrelele de grădină asigură condiții confortagbile și un accesoriu cu gust pentru terasă. Acestea ne permit să ne bucurăm de căldură și de soare și fac ca fiecare moment petrecut în aer liber să fie mai plăcut. Și dacă ai nevoie de un adăpost – alege pavilionul de grădină.

Avantaje umbrelă de soare

1. Protecție crescută împotriva radiațiilor UV, datorită calității ridicate a țesăturii. Acest material se caracterizează prin rezistența ridicată la condițiile atmosferice. Ploaia și vântul nu îl pun în pericol! Adesea se diferențiază și prin faptul că sunt ușor de curățat.

2. Fabricarea de materiale durabile asigură stabilitatea și rezistența la intemperii.

3. Umbrela de terasă are adesea și un unghi de înclinare reglabil - acest lucru permite adaptarea poziției în funcție de soarele actual.

4. Umbrelele de grădină sunt ușor de utilizat. Fără probleme o poți deschide și o poți plia, pentru a o muta în alt loc sau păstra pentru iarnă.

5. Și desigur, ce este la fel de important, și anume un design stilat! Aspectul modern va crește stilul, prestigiul și funcționalitatea grădinii tale.

Cort de gradină

Aceasta este o alegere excelentă pentru grădină, pentru a asigura protecția împotriva condițiilor atmosferice și umbra mult dorită în zilele caniculare. Pavilionul de terasă este alternativa perfectă la un foișor tradițional. În acest sens, poți poziționa cortul de grădină unde dorești, schimbându-i poziția de fiecare dată. Se pretează excelent ca acoperire pentru terasă, jacuzzi sau bazin.