`

Scaune birou

(4 produse)

Se afiseaza 1-4 din 4 produs(e)
Se afiseaza 1-4 din 4 produs(e)

Dacă te gândești ce fel de scaun de birou să alegi, am pregătit pentru tine câteva indicii, care te vor ajuta să alegi modelul potrivit pentru birou, camera copilului și pentru jocurile pe computer. Modelul potrivit va avea un impact major asupra confortului în timpul utilizării, va preveni postura incorectă a corpului și va face mai plăcută îndeplinirea obligațiilor zilnice. 

Scaun pentru birou

Dacă ai muncă de birou, atunci cel mai probabil petreci pe scaun câteva ore pe zi, ce se transpune în postura corpului și senzația de confort.  Merită așadar să acorzi atenție tipului de scaun de birou, pe care îl alegi pentru lucru. Prin ce se caracterizează un scaun de birou bun?

- Șezutul. Când vei folosi scaunul mai multe ore pe zi, cu siguranță vei aprecia un șezut confortabil. Neapărat acordă atenție adâncimii sale - cu cât persoana este mai înaltă, cu atât șezutul trebuie să fie mai adânc, pentru a asigura confortul optim al utilizării scaunului. Dacă îți plac suprafețele moi, acordă atenție grosimii sale.

- Spătarul. Încearcă să alegi un scaun, care oferă un spătar mai înalt. Datorită lui, poți sprijini toată coloana pe acesta. În plus, unele modele oferă și forma ergonomică, adaptată construcției corpului. Un avantaj suplimentar poate fi perna specială pentru zona lombară și tetiera, care permite relaxarea zonei cervicale.

- Brațele. Acesta este un element adesea neapreciat al scaunului, însă ajută la păstrarea posturii corecte a corpului și la relaxarea acestuia. Deși adesea nu observăm acest lucru, ele facilitează ridicarea de pe scaun.

- Reglarea înălțimii. O caracteristică foarte importantă a scaunului de birou! Datorită acesteia, ai posibilitatea să ajustezi înălțimea fotoliului de birou pentru înălțimea ta.

- Roțile și caracterul lor rotativ. Utilizarea roților a conferit mobilitate scaunelor. Fără a te ridica de pe scaun, poți vedea ce se întâmplă la postul de lucru alăturat, poți folosi imprimanta sau te poți întoarce spre coșul de gunoi.

Scaunul de birou poate apărea de asemenea și în biroul nostru de acasă, unde plătim facturile, programăm vizitele medicale și planificăm bugetul pe luna următoare. Dacă nu petrecem pe acesta multe ore pe zi, atunci ne putem permite o mai mare libertate în alegerea modelului și ne putem ghida nu doar după confort, ci și după efectul vizual.

Scaun de birou pentru camera copilului

Scaunul de birou din camera copilului joacă și el un rol foarte important. Îl însoțește în timp ce își face lecțiile, învață pentru examen sau își petrece timpul liber la calculator, desenând sau cu un alt hobby. Dacă vom însuma toate aceste activități, vom vedea că și copilul petrece pe scaun câteva ore pe zi. Nu neglija acest aspect și alege pentru el un scaun confortabil, care să îi asigure confortul și sănătatea, în special prin postura corpului. 

Scaun de gaming

În ultima vreme, de o popularitate tot mai mare se bucură scaunele de gaming, care se caracterizează printr-un nivel și mai mare de confort. Cu siguranță mulți jucători vor fi de acord cu afirmația că, în timpul jocului, timpul trece repede și poți uita de întinderea regulată a picioarelor. În unele situații, nu permite acest lucru acțiunea concentrată din joc. De aceea, scaunele de gaming au diferite dotări, ca de exemplu brațe moi, formă ergonomică, opțiuni de rabatare și legănare și perne și polițe suplimentare.