`

Accesorii pentru mobilier tapitat

(1 produse)

Se afiseaza 1-1 din 1 produs(e)
Se afiseaza 1-1 din 1 produs(e)

Nicio mobilă tapițată nu poate exista fără accesorii alese cu grijă. Adeseori, acestea conferă interioarelor noastre trăsăturile caracteristice sau, în cazul amatorilor detaliilor expresive, un accent deosebit.

Printre accesorii vei găsi întotdeauna elementele necesare pentru completarea mobilierului și cele mai bune seturi pentru curățarea tapițeriei și mobilierului masiv.

Perne

Chiar și interioarele industriale, minimaliste sau moderne vor arăta prietenos și elegant cu ajutorul textilelor. Printre propunerile noastre „moi” se diferențiază pernele decorative, disponibile într-o gamă largă de culori. Vor asigura nu doar valorile vizuale, ci vor crește și confortul șederii. Cu siguranță vor deveni un element indispensabil al fiecărei sofale sau colțar.

Produse de curățare pentru mobilier

Produsele profesionale de curățare asigură estetica mobilierului tapițat. Produsele se pretează pentru colțare, sofale și fotolii tapițate, îndepărtând murdăria de pe suprafața acestora. Datorită formulei speciale, produsele sunt delicate pentru țesături – curăță eficient, fără a le deteriora structura.

Dacă vrei să împrospătezi mobila tapițată, folosește pur și simplu sprayul din gama Magic Home. Pulverizat pe șezutul sofalelor, pe draperii și chiar pe tapițeria auto, parfumul plăcut prelungește prospețimea. Produsul de reîmprospătare Magic Touch Spray Home este de neînlocuit oriunde avem în amenajare mobilier tapițat. Având în vedere compoziția echilibrată și proprietățile perfecte, produsul se pretează excelent pentru curățarea saltelelor, așternuturilor și chiar și pentru draperii, îmbrăcăminte și tapițerie auto. Sprayul ușor de utilizat reîmprospătează, după pulverizare, țesăturile și le conferă un miros plăcut. Produsul este sigur pentru țesăturile învelitoare, așadar pentru a te bucura de aspectul perfect al mobilierului tapițat, îl poți folosi cu încredere chiar la fiecare câteva zile.

Nu uita nici că găsești într-un singur loc accesorii practice pentru casa ta. Acestea reprezintă accesoriul perfect pentru orice interior și sunt, cum se spune, „cireașa de pe tort” pentru orice concept de amenajare.