`

Birouri cu raft

Biroul cu raft asigură un spațiu amenajat funcțional, care va îmbunătăți calitatea lucrului, a studiului și a dezvoltării intereselor. Modelele prezentate oferă polițe, sertare și dulapuri închise. Potrivite pentru camera copilului, cât și pentru birou. Birourile cu raft ieftine îți aduc calitate și soluții practice.

(8 produse)

Se afiseaza 1-8 din 8 produs(e)

Birou Runoya

Pret 400 lei Pret de baza 535 lei
★★★★★
★★★★★
  • -25%

Birou Wynko

Pret 1.895 lei
★★★★★
★★★★★
Se afiseaza 1-8 din 8 produs(e)

Planificarea spațiului adecvat de lucru și studiu este deosebit de importantă. În acest scop se pretează excelent biroul cu raft. Aceasta este metoda perfectă de organizare a camerei de tineret și a biroului de acasă sau de la serviciu. Modelele disponibile pe piață oferă o bază generoasă pentru cărți, caiete și alte accesorii necesare. Aici își găsesc locul și bibliorafturile cu documente sau decorațiuni de mici dimensiuni, rame cu fotografii și plante în ghiveci.

Cum alegem biroul cu raft potrivit, pentru cărți și nu numai?

Primul lucru, la care trebuie să ne gândim, este mărimea. Analizează cu atenție de ce fel de mobilă ai nevoie. Ia în considerare dimensiunea blatului și spațiul oferit de raft. Dacă îți permite spațiul disponibil din cameră, te poți îndrepta spre achiziția unei variante mai mari. Birourile mari cu raft vin cu un sistem bine gândit de poziționare a polițelor și numeroase compartimente practice, care organizează perfect mediul.

Printre opțiunile disponibile, poți găsi diferite combinații. O soluție excelentă este biroul cu raft și sertare. Reprezintă modalitatea perfectă pentru ordonarea obiectelor. Vei separa cu ușurință lucrurile, pe care merită să le ai mereu la îndemână de cele, pe care le folosești ocazional. Un spațiu închis la îndemână este de asemenea un compartiment excelent pentru documente, care nu ar trebui să se afle la vedere.

Printre modelele practice, vei regăsi de asemenea biroul cu raft și dulap. Această structură deosebit de bine gândită îți oferă un spațiu suplimentar pentru documentele, pe care nu le folosești des. Obiectele amplasate în spatele ușilor nu ocupă loc pe spațiul de lucru al blatului și ai mereu acces la ele, dacă îți vor fi necesare.

Birouri albe cu raft și nu numai

Birourile cu raft albe se caracterizează mai ales prin caracterul universal. Acestea își vor găsi utilizarea atât în birouri, cât și în camerele de copii. Sunt potrivite pentru diferite culori ale pereților și alte elemente ale amenajării. De obicei se caracterizează printr-un design minimalist. Această nuanță universală conferă o notă ușoară încăperii și o mărește optic, acesta fiind un avantaj deosebit în încăperile de dimensiuni mai reduse.

De o popularitate mare se bucură și tipurile în nuanțele lemnului sau de culoare neagră. Aceste nuanțe sunt prezente mai ales în versiunile moderne. Birourile cu raft loft se pretează excelent în spațiile de birouri brute.

Birou cu raft – model pentru copii, tineri și adulți

Biroul este un model versatil, care se pretează perfect în diferite etape ale vieții. Pentru cei mici este un loc plin de inspirație pentru învățătură și creativitate. Raftul integrat poate ajuta la organizarea cărților, caietelor sau rechizitelor, permițând păstrarea ordinii în camerele copiilor. Pentru tineri, biroul cu raft devine un post funcțional de studiu și totodată locul, unde își pot exprima personalitatea prin amplasarea pe polițe a cărților, gadgeturilor sau decorațiunilor preferate. Pentru adulți, această variantă este o soluție practică pentru lucrul la distanță, permițând administrarea eficientă a spațiului și păstrarea în ordine a documentelor. Indiferent de vârstă, biroul cu raft devine nu doar un spațiu de lucru, ci și de dezvoltare a intereselor și de organizare a vieții zilnice.