Mobilier pentru hol Malta
în depozit

Mobilier pentru hol Malta

815 lei

Selecteaza culoarea:
5 zile lucratoare
Vezi costurile de livrare
Livrare disponibilă de la 99 lei

scădea adăuga

Mai multe detalii

Garderoba modernă Malta se pretează perfect chiar și într-un hol mic. Deși este de dimensiuni reduse, a fost dotată cu toate elementele necesare în orice garderobă. În partea centrală a setului se află un cuier practic pentru geci și paltoane. Partea de sus a panoului cuierului include o poliță funcțională pentru accesorii. În plus, pantofarul încăpător cu două polițe va completa interiorul, dându-i o notă de prospețime. Dulapul vertical amplasat pe un panou comun cu celelalte părți ale setului de mobilier pentru hol a fost dotat cu un rând de polițe spațioase. Frontul dulapului este accesorizat cu o oglindă, care îți va permite să te privești înainte de a ieși din casă. Garderoba este disponibilă într-o paletă modernă de culori, astfel o vei putea adapta oricărei amenajări.

Dimensiuni:

  • latime: 90 cm,
  • inaltime: 195 cm,
  • adancime: 34 cm


Culori:
culorile disponibile sunt prezentate mai sus

Detalii produs:

  • corp si fronturi: PAL 16 mm,
  • margini ABS,
  • după montaj, garderoba trebuie fixată de perete
  • deschise prin sistemul "PUSH TO OPEN",


Garantie:
24 luni

Latime90
Inaltime195
Adancime34
Oglindacu oglinda
Livrare sigură

Livrăm marfa cu transport propriu, specializat, astfel ai siguranța că mobila ajunge rapid și nedeteriorată. Șoferii noștri nu au obligația de a urca mobila la etaj, de aceea e nevoie să organizați o persoană care să vă ajute cu urcarea mărfii.

Producător direct de 29 de ani

Când mobilezi casa / apartamentul / grădina cu Mirjan24, alegi experiență și implicare de 29 de ani – mobilă direct de la producător. În fiecare zi, peste 300 de angajați au grijă de pregătirea eficientă și în timp util a comenzilor tale.

de luni garanție

Producem noi înșine mobila, astfel avem siguranța celei mai bune calități și a grijii pentru fiecare detaliu. Departamentul nostru de calitate, prin normele sale riguroase, se asigură că tu și cei dragi ție veți folosi mobila ani de zile. Însă pentru orice eventualitate, îți oferim ani de garanție. Dacă ai descoperit un defect la produsul cumpărat, ne obligăm să îl reparăm sau să îl înlocuim cu unul nou.

14 zile pentru retur

Îți place produsul nostru, însă nu ești sigur dacă celelalte piese de mobilier și culoarea acestuia se vor potrivi perfect? Sau poate ai cumpărat deja mobilă nouă, însă între timp conceptul interiorului s-a schimbat la 180 de grade? Nu-ți face griji, deoarece la Mirjan24 oferim cumpărături online fără riscuri. La noi ai 14 zile pentru retur produsului cumpărat.

Discount pentru noi achiziții 5%

Sunt multe motive să revii la noi. Unul dintre ele este discountul de 5%, pe care îl vei primi pentru cumpărăturile următoare la Mirjan24. Îți mulțumim pentru încrederea în noi, odată cu livrarea mobilei vei primi un voucher cadou pentru noi achiziții reușite în magazinul nostru.

Discount pentru newsletter 3%

Prin înscrierea la newsletterul nostru, ai garanția că nu vei pierde promoțiile actuale și cele mai noi sugestii din fascinantul univers al designului interior. Newsletterul este cadoul nostru pentru tine. Înscrie-te chiar astăzi, iar primul cadou va fi un voucher cadou 3%, valabil 3 luni. Ești gata pentru multe surprize?

Nu schimbăm dimensiunile mobilei

Produsele oferite sunt disponibile numai în dimensiunile furnizate pe fișa produsului, nu există posibilitatea schimbării dimensiunii.

Recenzii

4.50

Numărul de comentarii: 2

Sergiu 2020-10-28

Recomand acest vânzător!

Eliza Trif 2020-10-28

Bună achiziție!

Scrie-ti parerea!

Scrie o recenzie

Mobilier pentru hol Malta

Mobilier pentru hol Malta

30 alte produse din aceasta categorie:

Produse vizualizate