`

Mobilier living

Mobilier living modern, loft, industrial și clasic. Fiecare dintre acestea vor sublinia aspectul stilat al livingului. Funcționalitatea camerei este sporită de mobilă pentru living set, precum și dotarea completată din elemente singulare. La noi vei găsi setul ideal.

(174 produse)

Se afiseaza 1-48 din 174 produs(e)
Se afiseaza 1-48 din 174 produs(e)

Cauți idei cum să amenajezi livingul sau poate conceptul există deja și cauți mobilierul potrivit pentru a-l pune în practică? Pe pagina www.mirjan24.ro vei găsi soluțiile pentru ambele situații. Mobila pentru living disponibilă în oferta noastră este cel mai des arătată în exemple de amenajări, pe care ți le prezint ca inspirație pentru a face schimbări în casa ta sau ca să ilustrăm cu ce stil de amenajare se vor potrivi cel mai bine mobilele oferite.

Mobilă pentru living, set gata pregătit sau elemente singulare?

Mobila pentru living înseamnă mai ales colecții atent elaborate, care corespund trendurilor actuale în design interior.  Colecțiile pot diferi între ele nu doar prin stil, ci și prin soluțiile oferite.

Când alegi o anumită colecție, acordă atenție elementelor, pe care le oferă. Printre cele mai frecvente se numără:

 - comodele cu sertare sau polițe, datorită cărora vei depozita documentele sau accesoriile casei.

- Vitrine cu front de sticlă, care vor expune setul de masă preferat, serviciul de cafea sau paharele de vin sau șampanie.

- Comoda TV este un element necesar în orice living, iar la cumpărarea acesteia acordă atenție la lățimea ei și la numărul de polițe pentru echipamentele TV.

- Unde are cel mai bun gust cafeaua de după-amiază? Bineînțeles, în living, alături de cei dragi. Momentele plăcute cu cafea vor fi completate de o măsuță frumoasă pentru cafea. Vezi dacă ea este de asemenea inclusă în set.

- Polițele suspendate sunt un accesoriu delicat, care se pretează excelent pentru expunerea fotografiilor preferate, a cărților și a amintirilor din vacanță. Și în plus vor completa perfect spațiul de pe perete.

- Suplimentar, anumite colecții oferă un dulap mare, spațios, în care poți depozita nu doar haine.

Fiecare colecție disponibilă la MIRJAN24 oferă seturi pregătite de mobilă, datorită cărora poți vedea, cum vor arăta mobilă pentru living în combinațiile potrivite și vei economisi timp în timpul adăugării produselor în coș. Este suficient un singur click în loc de mai multe.

Merită însă să reții că poți mări orice set cu elemente suplimentare din colecția oferită.

Mobilă modernă pentru living

În amenajările de interior pot fi întâlnite numeroase trenduri, însă cu siguranță câteva sunt cele mai întâlnite:

- stilul modern. Mobila modernă pentru living face parte dintre cele mai frecvent alese. Se caracterizează prin forma simplă, care se combină perfect atât cu parchetul, cât și cu gresia de pardoseală. Structura mobilei se bazează adesea pe picioare joase de culoare argintie. Totul este completat de culori cu finisaj foarte lucios. În mobila modernă pentru living, mânerele tradiționale au fost adeseori înlocuite de sistemul de deschidere PUSH TO OPEN. Acesta constă în apăsarea frontului, iar acesta sare automat și începe să se ridice.

- Stil scandinav. Cu siguranță nu o dată v-ați întâlnit cu mobilă pentru living în stil scandinav. Elementul caracteristic al acestuia sunt picioarele înalte, din lemn. Acestea fac mobila să pară mai suplă. Suplimentar, facilitează îndepărtarea prafului de sub mobilă. Mobila scandinavă pentru living apare cel mai frecvent în culoarea albă, însă și în nuanțe de gri și cu textura lemnului.

- Mobilă pentru living în stul loft. Deși acest stil provine din Revoluția Industrială, abia acum putem observa marea sa revenire! Elementele sale caracteristice sunt materiile prime și texturile naturale.  În cazul mobilierului, cel mai frecvent este metalul de culoare neagră, care formează cadrul / picioarele și textura care imită lemnul natural.

- Mobila albă pentru living se bucură de o popularitate deosebită, deoarece face ca livingul să capete un aspect proaspăt și să pară mai deschis și mai mare. Producătorii de mobilă își dau seama perfect de acest lucru, de aceea în magazinele de mobilă există o ofertă atât de bogată de mobilă de culoare albă.

- Mobila neagră pentru living face ca interiorul să câștige caracter. În finisaj lucios, subliniază perfect stilul modern al interiorului. Iar fronturile negre în finisaj mat fac mobila să se prezinte elegant.

- Alegerea mobilei în culoarea lemnului natural este un pas minunat, când dorim să conferim familiaritate încăperii. Va conferi căldură interiorului, când vom folosi pe pereți culori calde și reci.

Cum să alegem mobila pentru living?

Dacă te întrebi cum să alegi mobila pentru living, vezi câteva din indiciile noastre!

  1. Gândește-te, în ce stil vrei să îți amenajezi livingul. Stabilirea direcției se poate concentra doar pe acele mobile, care se vor potrivi stilistic stilului ales.  Acest lucru este foarte important, deoarece oferta magazinelor este bogată, iar precizarea așteptărilor va scurta timpul căutărilor.
  2. Următoarele întrebări sunt „Care sunt mobilele, care ai nevoie?”, „Ești sigur că ai nevoie de 2 vitrine sau poate în loc de o vitrină va fi mai bună o comodă?” Vei găsi răspunsul la această întrebare, când te vei gândi bine, ce vei depozita în mobila pentru living. Dacă printre aceste lucruri sunt multe documente, se pretează mai bine dulapuri închise sau sertare, iar pentru expunere e mai bine să alegi vitrine și polițe. În plus, gândește-te cât de des cumperi obiecte noi. Având tendința să acumulezi, merită să planifici puțin mai mult spațiu de depozitare.
  1. Ia măsurători. Doar dimensiunile bine măsurate ale încăperii îți vor permite să o amenajezi corespunzător. Gândește-te dacă toată mobila trebuie să fie așezată pe un singur perete, formând o structură integrată sau dacă va fi așezată separat. Următorul aspect important este dimensiunea televizorului, deoarece îți recomandăm o comodă TV ușor mai mare decât ecranul televizorului. Astfel vei păstra efectul de profunzime și vei proteja televizorul de deteriorări accidentale.  Dacă televizorul nu va fi așezat pe o comodă TV, acest lucru va evidenția suplimentar dimensiunea cadrului.

 

Mobilă living ieftină 

Oferta de mobilă pentru living din magazinul MIRJAN24 este bogată și diversificată. Printre piesele de mobilier oferite se află colecții în diferite stiluri și prețuri. Acordăm o atenție deosebită mobilierului ieftin pentru living, care oferă o calitate bună. În plus, livrăm toate comenzile cu transport propriu, în siguranță, ce reduce semnificativ riscul deteriorării mobilei în timpul transportului. Sperăm că și tu vei găsi în oferta noastră mobila visată pentru living la preț atractiv!