Scaune

Alege scaunele ideale pentru camera ta! Alegedin modele stilate și confortabile. Un farmec deosebit al amenajării tale îl conferă scaunele tapițate. Îmbinarea stilului original cu țesătură plăcută la atingere. Asta e ce ne trebuie! Și dacă preferi soluții clasice, alege scaunele de lemn!

(110 produse)

Se afiseaza 1-48 din 110 produs(e)
Se afiseaza 1-48 din 110 produs(e)

scaune living - reprezintă unul dintre elementele de top ale amenajării, sunt o decorațiune excelentă adaptată întregii amenajări a interiorului. Aceste piese de mobilier ne însoțesc în fiecare zi, atât în timpul activităților zilnice, cât și al relaxării în mijlocul celor dragi, de exemplu pentru o cafea după-amiază la masă.

Scaune - se regăsesc în încăperi cu funcții diferite, oferind confortul adaptat nevoilor individuale. Modelele selectate corespunzător asigură o poziție sănătoasă de ședere și implicit relaxare la cel mai înalt nivel. În ofertă avem scaune, care vor sublinia suplimentar caracterul interiorului tău.

Proprietăți scaune dining funcționale

Alegerea scaunelor pentru sala de masă este o provocare deosebită, deoarece acestea trebuie să îndeplinească o serie de funcții importante:

Mărimea mesei și numărul de exemplare necesare - Ordinea corectă la amenajarea spațiului pentru masă este alegerea mesei potrivite, iar apoi alegerea unor scaune living adecvate. Această soluție te va scuti de alegeri nepotrivite, ce se transpune în utilizarea confortabilă a mesei în timpul prânzului zilnic cu familia sau al unei petrecei mai mari pentru cei dragi. Spațiul pentru o persoană la Masa dining ar trebui să fie de minimum 60 cm lățime.

Dacă masa ta este de dimensiuni relativ reduse, renunță la scaune cu cotiere, acest lucru va economisi mult spațiu, dacă și așa nu ai suficient. Iar dacă ai un model extensibil și vrei pentru acea parte mobilă să cumperi scaune, asigură-te că ai în casă spațiu pentru depozitarea acestora, deoarece se poate dovedi că vor fi folosite sporadic, doar la ocazii mai mari.

- dimensiunea pentru scaune dining – nu este fără importanță, deoarece dimensiunile optime ale șezutului și spătarului influențează petrecerea unui timp confortabil și îndelungat la masă împreună cu familia. scaune living - ar trebui să poată fi împinse ușor sub blat. Ia în considerare că un scaun care are cotiere are nevoie de mai mult spațiu decât un model fără acest element. Înălțimea totală a scaunului oscilează de obicei între 45 și 48 cm.

Alege modelul ideal – scaune tapițate living sau scaune din lemn?

Pentru spațiul din living sunt alese cel mai des exemplarele realizate integral din lemn sau cele cu șezut și spătar tapițat.

Pentru orice stil de interior se pretează scaune tapițate. Se pot diferenția prin stilul simplu, minimalist sau dimpotrivă, ne putem bucura de cusături bogate, culori speciale sau elemente interesante, cum ar fi picioarele aurii. Aceste scaune se prezintă cel mai bine în living – în combinație cu o masă modernă poți crea compoziția perfectă.

scaune din lemn - vor deveni un element practic și interesant al bucătăriei sau spațiului de masă. Designul lor atemporal se va regăsi excelent într-un interior modern sau clasic. Avantajul acestui model de scaune este ușurința în păstrarea curățeniei, deoarece corpul este realizat integral din lemn.

Gamă largă de scaune ieftine

Indiferent ce model de scaun vei alege, puteți fi siguri că cele disponibile în oferta Mirjan24 sunt realizate din cele mai bune materiale și proiectate conform trendurilor actuale în amenajările de interior. Alege scaune ideale pentru interiorul casei tale și bucură-te de un confort extraordinar al utilizării, la un preț accesibil!