Birou Onosi
în depozit

Birou Onosi

  %

  731 lei

  795 lei

  -8%

  Cumpără în rate acum de la 122 lei pe lună

  Selecteaza culoarea:
  5 zile lucratoare
  Vezi costurile de livrare
  Livrare disponibilă de la 99 lei

  scădea adăuga

  Mai multe detalii

  Birou de colț Onosi este un exemplu de design bun. Modelul prezentat își va găsi utilizarea în diferite situații și locuri. În birou, biroul Onosi va asigura un spațiu confortabil de lucru, iar în dormitor poate îndeplini pe de o parte rolul de măsuță de toaletă, iar pe de altă parte spațiu de lucru pentru home office. Biroul de colț este de asemenea soluția perfectă pentru camera elevului. O parte asigură spațiu pentru computer, iar cealaltă va fi potrivită pentru efectuarea temelor.

  Suplimentar, biroul a fost dotat cu sertare, care asigură un spațiu generos de depozitare. Iar în partea de jos, în colțul mobilei se află o poliță generoasă.

  Dimensiuni:

  • latime: 142 cm,
  • inaltime: 74 cm,
  • adancime: 142 cm


  Culori: culorile disponibile sunt prezentate mai sus


  Detalii produs:

  • placă aglomerată 16mm,
  • perete posterior placă HDF,
  • picioare,
  • în sertare ghidaj role L-342 mm,
  • lipsă mâner - frontul iese în exterior în partea,
  • include 1 buc de element de fixare

  Posibilitatea de a cumpara mobilier din aranjamentul


  Garantie: 24 luni

  Livrare sigură

  Livrăm marfa cu transport propriu, specializat, astfel ai siguranța că mobila ajunge rapid și nedeteriorată. Șoferii noștri nu au obligația de a urca mobila la etaj, de aceea e nevoie să organizați o persoană care să vă ajute cu urcarea mărfii.

  Producător direct de 29 de ani

  Când mobilezi casa / apartamentul / grădina cu Mirjan24, alegi experiență și implicare de 29 de ani – mobilă direct de la producător. În fiecare zi, peste 300 de angajați au grijă de pregătirea eficientă și în timp util a comenzilor tale.

  de luni garanție

  Producem noi înșine mobila, astfel avem siguranța celei mai bune calități și a grijii pentru fiecare detaliu. Departamentul nostru de calitate, prin normele sale riguroase, se asigură că tu și cei dragi ție veți folosi mobila ani de zile. Însă pentru orice eventualitate, îți oferim ani de garanție. Dacă ai descoperit un defect la produsul cumpărat, ne obligăm să îl reparăm sau să îl înlocuim cu unul nou.

  14 zile pentru retur

  Îți place produsul nostru, însă nu ești sigur dacă celelalte piese de mobilier și culoarea acestuia se vor potrivi perfect? Sau poate ai cumpărat deja mobilă nouă, însă între timp conceptul interiorului s-a schimbat la 180 de grade? Nu-ți face griji, deoarece la Mirjan24 oferim cumpărături online fără riscuri. La noi ai 14 zile pentru retur produsului cumpărat.

  Discount pentru noi achiziții 5%

  Sunt multe motive să revii la noi. Unul dintre ele este discountul de 5%, pe care îl vei primi pentru cumpărăturile următoare la Mirjan24. Îți mulțumim pentru încrederea în noi, odată cu livrarea mobilei vei primi un voucher cadou pentru noi achiziții reușite în magazinul nostru.

  Discount pentru newsletter 3%

  Prin înscrierea la newsletterul nostru, ai garanția că nu vei pierde promoțiile actuale și cele mai noi sugestii din fascinantul univers al designului interior. Newsletterul este cadoul nostru pentru tine. Înscrie-te chiar astăzi, iar primul cadou va fi un voucher cadou 3%, valabil 3 luni. Ești gata pentru multe surprize?

  Nu schimbăm dimensiunile mobilei

  Produsele oferite sunt disponibile numai în dimensiunile furnizate pe fișa produsului, nu există posibilitatea schimbării dimensiunii.

  Recenzii

  Scrie o recenzie

  Birou Onosi

  Birou Onosi

  Produse similare

  Oferta noastra fotolii pentru birou

  30 alte produse din aceasta categorie:

  Produse vizualizate

  Vezi toate