Set de mobilier Tauron
în depozit

Set de mobilier Tauron

1 125 lei

Selecteaza culoarea:
5 zile lucratoare
Vezi costurile de livrare
Livrare disponibilă de la 99 lei

scădea adăuga

Mai multe detalii

Tauron este un set de mobilă modern, care se pretează perfect atât în livingurile mici, cât și în cele spațioase sau în camerele de zi.
Tocmai în acesta a fost utilizat un sistem fără mânere de deschidere a fronturilor, asigurând un aspect atemporal, înscriindu-se perfect în curentul amenajărilor moderne.
Setul de mobilă Tauron este compus dintr-o comodă TV
 spațioasă, care ascunde excelent cablajele inutile ale echipamentelor TV și permite depozitarea celor mai necesare obiecte; o poliță suspendată, care expune perfect decorațiunile sau colecțiile de cărți; dulăpioare suspendate, care permit sortarea ușoară, creând totodată un spațiu suplimentar de depozitare a lucrurilor.
Setul de mobilă a fost fabricat din materiale solide: placă laminată, care este rezistentă la abraziuni și umezeală.

Dimensiuni:

 • Comoda TV:
  Latime: 190 cm, Inaltime: 48 cm, Andacime: 44 cm,
 • Polițe:
  Latime: 130 cm, Inaltime: 20 cm, Andacime: 18 cm,
 • Dulap suspendat:
  Latime: 130 cm, Inaltime: 120 cm, Andacime: 27 cm,


Culori: culorile disponibile sunt prezentate mai sus

Detalii produs:

 • frontul și corpul din placă aglomerată laminată de grosime 16 mm - rezistentă la umezeală și abraziuni,
 • corp acoperit cu margini ABS,
 • în dulapul TV fronturi înclinate pe ghidaj metalic,
 • picioare din material plastic,
 • sistem fără mânere,


Garantie: 24 luni

Livrare sigură

Livrăm marfa cu transport propriu, specializat, astfel ai siguranța că mobila ajunge rapid și nedeteriorată. Șoferii noștri nu au obligația de a urca mobila la etaj, de aceea e nevoie să organizați o persoană care să vă ajute cu urcarea mărfii.

Producător direct de 28 de ani

Când mobilezi casa / apartamentul / grădina cu Mirjan24, alegi experiență și implicare de 28 de ani – mobilă direct de la producător. În fiecare zi, peste 300 de angajați au grijă de pregătirea eficientă și în timp util a comenzilor tale.

de luni garanție

Producem noi înșine mobila, astfel avem siguranța celei mai bune calități și a grijii pentru fiecare detaliu. Departamentul nostru de calitate, prin normele sale riguroase, se asigură că tu și cei dragi ție veți folosi mobila ani de zile. Însă pentru orice eventualitate, îți oferim ani de garanție. Dacă ai descoperit un defect la produsul cumpărat, ne obligăm să îl reparăm sau să îl înlocuim cu unul nou.

14 zile pentru retur

Îți place produsul nostru, însă nu ești sigur dacă celelalte piese de mobilier și culoarea acestuia se vor potrivi perfect? Sau poate ai cumpărat deja mobilă nouă, însă între timp conceptul interiorului s-a schimbat la 180 de grade? Nu-ți face griji, deoarece la Mirjan24 oferim cumpărături online fără riscuri. La noi ai 14 zile pentru retur produsului cumpărat.

Discount pentru noi achiziții 5%

Sunt multe motive să revii la noi. Unul dintre ele este discountul de 5%, pe care îl vei primi pentru cumpărăturile următoare la Mirjan24. Îți mulțumim pentru încrederea în noi, odată cu livrarea mobilei vei primi un voucher cadou pentru noi achiziții reușite în magazinul nostru.

Discount pentru newsletter 3%

Prin înscrierea la newsletterul nostru, ai garanția că nu vei pierde promoțiile actuale și cele mai noi sugestii din fascinantul univers al designului interior. Newsletterul este cadoul nostru pentru tine. Înscrie-te chiar astăzi, iar primul cadou va fi un voucher cadou 3%, valabil 3 luni. Ești gata pentru multe surprize?

Nu schimbăm dimensiunile mobilei

Produsele oferite sunt disponibile numai în dimensiunile furnizate pe fișa produsului, nu există posibilitatea schimbării dimensiunii.

Recenzii

5.00

Numărul de comentarii: 1

Maria 2020-06-10

Mobila îmi place teribil de mult. Un plus suplimentar pentru calitate, care se vede de la prima privire.

Scrie-ti parerea!

Scrie o recenzie

Set de mobilier Tauron

Set de mobilier Tauron

Mobilier din aceeasi colectie:

30 alte produse din aceasta categorie:

Produse vizualizate