Canapea Mukusa
în depozit

Canapea Mukusa

  5 959 lei

  Cumpără în rate acum de la 993 lei pe lună

  Selecteaza culoarea:
  15 zile lucratoare
  Vezi costurile de livrare
  Livrare disponibilă de la 99 lei

  scădea adăuga

  Mai multe detalii

  Canapeaua cu saltea de dormit Mukusa se pretează perfect pentru dormitul zilnic. Ușurința cu care o poți rabata se datorează sistemului belgian, astfel o poți transforma simplu și rapid din canapea într-un pat pentru două persoane.

  Canapeaua de dormit Mukusa se pretează de asemenea în situații deosebite, când trebuie să găzduiești oaspeții peste noapte. Asigură condiții confortabile pentru somnul pe întreaga noapte.
  Canapeaua ocupă un spațiu relativ mic, iar după rabatare oferă o suprafață generoasă de dormit. Poate fi folosită de două persoane adulte și de copilul lor, care poate dormi alături de ei.

  Mobila este de sine stătătoare, ce înseamnă că și spatele său este învelit cu țesătură. Acest tip de finisaj crește posibilitățile de așezare a canapelei în interior – va arăta perfect așezată chiar și în centrul încăperii.

  Dimensiuni:

  • lungime: 182 cm,
  • latime: 98 cm,
  • inaltime: 88 cm,
  • Suprafata de dormit: 192x140 cm


  Culori: culorile disponibile sunt prezentate mai sus


  Detalii produs:

  • structură: lemn masiv + placă aglomerată + placă,
  • șezut: spumă T28/30,
  • spătar: spumă T21/30,
  • funcție de dormit,
  • canapeaua extensibila
  • sistem automat care permite întinderea,
  • fara lada de depozitare,
  • picioare metalice negre,
  • spătar format din perne cusute permanent,
  • canapeaua este libera (spatele este acoperit cu tesatura)


  Posibilitatea achiziționării din oferta:


  Garantie: 24 luni

  Lungime182
  Latime98
  Inaltime88
  Functiiextensibil, nu contine sertar pentru lenjerie
  lungime suprafata de dormit192
  lățimea suprafata de dormit140
  Numar locuri2 locuri

  Livrare sigură

  Livrăm marfa cu transport propriu, specializat, astfel ai siguranța că mobila ajunge rapid și nedeteriorată. Șoferii noștri nu au obligația de a urca mobila la etaj, de aceea e nevoie să organizați o persoană care să vă ajute cu urcarea mărfii.

  Producător direct de 29 de ani

  Când mobilezi casa / apartamentul / grădina cu Mirjan24, alegi experiență și implicare de 29 de ani – mobilă direct de la producător. În fiecare zi, peste 300 de angajați au grijă de pregătirea eficientă și în timp util a comenzilor tale.

  de luni garanție

  Producem noi înșine mobila, astfel avem siguranța celei mai bune calități și a grijii pentru fiecare detaliu. Departamentul nostru de calitate, prin normele sale riguroase, se asigură că tu și cei dragi ție veți folosi mobila ani de zile. Însă pentru orice eventualitate, îți oferim ani de garanție. Dacă ai descoperit un defect la produsul cumpărat, ne obligăm să îl reparăm sau să îl înlocuim cu unul nou.

  14 zile pentru retur

  Îți place produsul nostru, însă nu ești sigur dacă celelalte piese de mobilier și culoarea acestuia se vor potrivi perfect? Sau poate ai cumpărat deja mobilă nouă, însă între timp conceptul interiorului s-a schimbat la 180 de grade? Nu-ți face griji, deoarece la Mirjan24 oferim cumpărături online fără riscuri. La noi ai 14 zile pentru retur produsului cumpărat.

  Discount pentru noi achiziții 5%

  Sunt multe motive să revii la noi. Unul dintre ele este discountul de 5%, pe care îl vei primi pentru cumpărăturile următoare la Mirjan24. Îți mulțumim pentru încrederea în noi, odată cu livrarea mobilei vei primi un voucher cadou pentru noi achiziții reușite în magazinul nostru.

  Discount pentru newsletter 3%

  Prin înscrierea la newsletterul nostru, ai garanția că nu vei pierde promoțiile actuale și cele mai noi sugestii din fascinantul univers al designului interior. Newsletterul este cadoul nostru pentru tine. Înscrie-te chiar astăzi, iar primul cadou va fi un voucher cadou 3%, valabil 3 luni. Ești gata pentru multe surprize?

  Nu schimbăm dimensiunile mobilei

  Produsele oferite sunt disponibile numai în dimensiunile furnizate pe fișa produsului, nu există posibilitatea schimbării dimensiunii.

  Recenzii

  Scrie o recenzie

  Canapea Mukusa

  Canapea Mukusa

  Accesorii

  Oferta noastra de masute

  30 alte produse din aceasta categorie:

  Produse vizualizate

  Vezi toate