Comoda Empire
în depozit

Comoda Empire

1 175 lei

Selecteaza culoarea:
20 - 25 zile lucratoare
Vezi costurile de livrare
Livrare disponibilă de la 99 lei

scădea adăuga

Mai multe detalii

Domeniul modernei comode Empire este stilul unic, care reîmprospătează aspectul livingului, asigurându-i totodată un look ușor industrial. Prezentarea de designer a mobilei este conferită și de picioarele caracteristice, care încep la bază și se termină ceva mai sus de blatul superior. Culorile închise ale bazei se combină cu nuanțele de lemn, formând împreună un întreg coerent.
În cadrul comodei dreptunghiulare au fost separate câteva zone practice de depozitare. Baza o reprezintă dulăpioarele încăpătoare cu ușițe care permit ascunderea obiectelor adunate în interior de privirile oaspeților care vă vizitează. Pe de altă parte, micile accesorii își vor găsi un loc nou în unul din cele câteva sertare. Un spațiu suplimentar pentru accesoriile decorative îl asigură polițele deschise, amplasate în partea centrală a comodei.


Dimensiuni:

  • latime: 164 cm,
  • inaltime: 80 cm,
  • adancime: 44 cm


Culori: culorile disponibile sunt prezentate mai sus


Detalii produs:

  • corp și front(clapetă, blaturi, laterale și profile): placă laminată mată cu o grosime de 16 mm,
  • picioare: placă laminată mată cu o grosime de 16 mm (antracit),
  • lipsă mâner - fronturile ies ușor în afara corpului, astfel fiind posibilă deschiderea lor,


Garantie:
24 luni

Latime164
Inaltime80
Adancime44
SertarDa
Iluminat LEDfără corpuri de iluminat
FinisajMat
Livrare sigură

Livrăm marfa cu transport propriu, specializat, astfel ai siguranța că mobila ajunge rapid și nedeteriorată. Șoferii noștri nu au obligația de a urca mobila la etaj, de aceea e nevoie să organizați o persoană care să vă ajute cu urcarea mărfii.

Producător direct de 28 de ani

Când mobilezi casa / apartamentul / grădina cu Mirjan24, alegi experiență și implicare de 28 de ani – mobilă direct de la producător. În fiecare zi, peste 300 de angajați au grijă de pregătirea eficientă și în timp util a comenzilor tale.

de luni garanție

Producem noi înșine mobila, astfel avem siguranța celei mai bune calități și a grijii pentru fiecare detaliu. Departamentul nostru de calitate, prin normele sale riguroase, se asigură că tu și cei dragi ție veți folosi mobila ani de zile. Însă pentru orice eventualitate, îți oferim ani de garanție. Dacă ai descoperit un defect la produsul cumpărat, ne obligăm să îl reparăm sau să îl înlocuim cu unul nou.

14 zile pentru retur

Îți place produsul nostru, însă nu ești sigur dacă celelalte piese de mobilier și culoarea acestuia se vor potrivi perfect? Sau poate ai cumpărat deja mobilă nouă, însă între timp conceptul interiorului s-a schimbat la 180 de grade? Nu-ți face griji, deoarece la Mirjan24 oferim cumpărături online fără riscuri. La noi ai 14 zile pentru retur produsului cumpărat.

Discount pentru noi achiziții 5%

Sunt multe motive să revii la noi. Unul dintre ele este discountul de 5%, pe care îl vei primi pentru cumpărăturile următoare la Mirjan24. Îți mulțumim pentru încrederea în noi, odată cu livrarea mobilei vei primi un voucher cadou pentru noi achiziții reușite în magazinul nostru.

Discount pentru newsletter 3%

Prin înscrierea la newsletterul nostru, ai garanția că nu vei pierde promoțiile actuale și cele mai noi sugestii din fascinantul univers al designului interior. Newsletterul este cadoul nostru pentru tine. Înscrie-te chiar astăzi, iar primul cadou va fi un voucher cadou 3%, valabil 3 luni. Ești gata pentru multe surprize?

Nu schimbăm dimensiunile mobilei

Produsele oferite sunt disponibile numai în dimensiunile furnizate pe fișa produsului, nu există posibilitatea schimbării dimensiunii.

Recenzii

5.00

Numărul de comentarii: 1

Luliana Dnaciu 2020-07-22

Spațioasă și arată perfect în living. Asamblarea ocupă foarte puțin timp.

Scrie-ti parerea!

Scrie o recenzie

Comoda Empire

Comoda Empire

Produse similare

30 alte produse din aceasta categorie:

Produse vizualizate