Comoda Tilderi 200
în depozit

Comoda Tilderi 200

  1 715 lei

  Cumpără în rate acum de la 286 lei pe lună

  Selecteaza culoarea:
  5 zile lucratoare
  Vezi costurile de livrare
  Livrare disponibilă de la 99 lei

  scădea adăuga

  Mai multe detalii

  Comoda lată Tilderi 200 reprezintă alegerea perfectă. Încântă prin aspectul său și spațiul generos, de care dispune. Poți ordona aici lenjeria de corp, reviste, cabluri sau alte obiecte. Datorită fronturilor frumoase, frezate, va fi un ornament în sine însăși. Va conferi spațiului un caracter expresiv.

  Este cu certitudine o mobilă modernă. Nu are mânere, iar fronturile menționate anterior ies ușor în afara blatului. Dotată cu uși practice și picioare funcționale. În interiorul său poți depozita, ce nu ar trebui să fie la vedere, iar pe comodă poți așeza flori, rame foto sau un sfeșnic elegant. Reține totuși că sarcina maximă este de 25 kg.

  Dimensiuni:

  • latime: 201 cm,
  • inaltime: 83 cm,
  • adancime: 42 cm

  Detalii produs:

  • corp: placă aglomerată laminată 16 mm,
  • fronturi: placă MDF,
  • placă HDF 2,5 lăcuită,
  • margini PVC 0,5 mm,
  • balamale cutie fi 35mm,
  • picioare din material plastic, de culoare neagră,
  • lipsă mânere (fronturile ies ușor peste blat),
  • sarcină maximă: 25 kg


  Garantie:
  24 luni

  Latime201
  Inaltime83
  Adancime42
  SertarNu
  Iluminat LEDfără corpuri de iluminat
  FinisajMat

  Livrare sigură

  Livrăm marfa cu transport propriu, specializat, astfel ai siguranța că mobila ajunge rapid și nedeteriorată. Șoferii noștri nu au obligația de a urca mobila la etaj, de aceea e nevoie să organizați o persoană care să vă ajute cu urcarea mărfii.

  Producător direct de 30 de ani

  Când mobilezi casa / apartamentul / grădina cu Mirjan24, alegi experiență și implicare de 30 de ani – mobilă direct de la producător. În fiecare zi, peste 300 de angajați au grijă de pregătirea eficientă și în timp util a comenzilor tale.

  de luni garanție

  Producem noi înșine mobila, astfel avem siguranța celei mai bune calități și a grijii pentru fiecare detaliu. Departamentul nostru de calitate, prin normele sale riguroase, se asigură că tu și cei dragi ție veți folosi mobila ani de zile. Însă pentru orice eventualitate, îți oferim ani de garanție. Dacă ai descoperit un defect la produsul cumpărat, ne obligăm să îl reparăm sau să îl înlocuim cu unul nou.

  14 zile pentru retur

  Îți place produsul nostru, însă nu ești sigur dacă celelalte piese de mobilier și culoarea acestuia se vor potrivi perfect? Sau poate ai cumpărat deja mobilă nouă, însă între timp conceptul interiorului s-a schimbat la 180 de grade? Nu-ți face griji, deoarece la Mirjan24 oferim cumpărături online fără riscuri. La noi ai 14 zile pentru retur produsului cumpărat.

  Discount pentru noi achiziții 5%

  Sunt multe motive să revii la noi. Unul dintre ele este discountul de 5%, pe care îl vei primi pentru cumpărăturile următoare la Mirjan24. Îți mulțumim pentru încrederea în noi, odată cu livrarea mobilei vei primi un voucher cadou pentru noi achiziții reușite în magazinul nostru.

  Discount pentru newsletter 3%

  Prin înscrierea la newsletterul nostru, ai garanția că nu vei pierde promoțiile actuale și cele mai noi sugestii din fascinantul univers al designului interior. Newsletterul este cadoul nostru pentru tine. Înscrie-te chiar astăzi, iar primul cadou va fi un voucher cadou 3%, valabil 3 luni. Ești gata pentru multe surprize?

  Nu schimbăm dimensiunile mobilei

  Produsele oferite sunt disponibile numai în dimensiunile furnizate pe fișa produsului, nu există posibilitatea schimbării dimensiunii.

  Recenzii

  Scrie o recenzie

  Comoda Tilderi 200

  Comoda Tilderi 200

  Mobilier din aceeasi colectie

  Produse similare

  30 alte produse din aceasta categorie:

  Produse vizualizate

  Vezi toate