Comoda Osko OK8
în depozit

Comoda Osko OK8

595 lei

Selecteaza culoarea:
20 - 25 zile lucratoare
Vezi costurile de livrare
Livrare disponibilă de la 99 lei

scădea adăuga

Mai multe detalii

Comoda cu sertare Osko este o mobilă deosebit de practică și totodată elegantă pentru living, dormitor și hol. Simplitatea comodei este susținută de culorile universale – această combinație face ca mobila să se integreze perfect cu orice amenajare.

Un avantaj indiscutabil al comodei pentru living este capacitatea generoasă a sertarelor. Interiorul astfel organizat facilitează păstrarea hainelor, a documentelor și a diverselor accesorii. Accesul ușor la obiectele depozitate în interiorul comodei este asigurat de sistemul de deschidere fără mânere a sertarelor și dotarea cu ghidaj cu role.

Dimensiuni:

  • latime: 139 cm,
  • inaltime: 100 cm,
  • adancime: 40 cm


Culori: culorile disponibile sunt prezentate mai sus


Detalii produs:

  • PAL 16mm,
  • margini finisate cu material PVC,
  • ghidaje role,
  • fara manere,
  • sarcină maximă a sertare: 8 kg


Garantie: 24 luni

Latime139
Inaltime100
Adancime40
SertarDa
Iluminat LEDfără corpuri de iluminat
FinisajMat
Livrare sigură

Livrăm marfa cu transport propriu, specializat, astfel ai siguranța că mobila ajunge rapid și nedeteriorată. Șoferii noștri nu au obligația de a urca mobila la etaj, de aceea e nevoie să organizați o persoană care să vă ajute cu urcarea mărfii.

Producător direct de 28 de ani

Când mobilezi casa / apartamentul / grădina cu Mirjan24, alegi experiență și implicare de 28 de ani – mobilă direct de la producător. În fiecare zi, peste 300 de angajați au grijă de pregătirea eficientă și în timp util a comenzilor tale.

de luni garanție

Producem noi înșine mobila, astfel avem siguranța celei mai bune calități și a grijii pentru fiecare detaliu. Departamentul nostru de calitate, prin normele sale riguroase, se asigură că tu și cei dragi ție veți folosi mobila ani de zile. Însă pentru orice eventualitate, îți oferim ani de garanție. Dacă ai descoperit un defect la produsul cumpărat, ne obligăm să îl reparăm sau să îl înlocuim cu unul nou.

14 zile pentru retur

Îți place produsul nostru, însă nu ești sigur dacă celelalte piese de mobilier și culoarea acestuia se vor potrivi perfect? Sau poate ai cumpărat deja mobilă nouă, însă între timp conceptul interiorului s-a schimbat la 180 de grade? Nu-ți face griji, deoarece la Mirjan24 oferim cumpărături online fără riscuri. La noi ai 14 zile pentru retur produsului cumpărat.

Discount pentru noi achiziții 5%

Sunt multe motive să revii la noi. Unul dintre ele este discountul de 5%, pe care îl vei primi pentru cumpărăturile următoare la Mirjan24. Îți mulțumim pentru încrederea în noi, odată cu livrarea mobilei vei primi un voucher cadou pentru noi achiziții reușite în magazinul nostru.

Discount pentru newsletter 3%

Prin înscrierea la newsletterul nostru, ai garanția că nu vei pierde promoțiile actuale și cele mai noi sugestii din fascinantul univers al designului interior. Newsletterul este cadoul nostru pentru tine. Înscrie-te chiar astăzi, iar primul cadou va fi un voucher cadou 3%, valabil 3 luni. Ești gata pentru multe surprize?

Nu schimbăm dimensiunile mobilei

Produsele oferite sunt disponibile numai în dimensiunile furnizate pe fișa produsului, nu există posibilitatea schimbării dimensiunii.

Recenzii

4.67

Numărul de comentarii: 3

Amalia Corina B 2021-04-07

Este foarte frumoasă dar nu am primit instrucțiunile complete. Piesele nu erau numerotate corespunzător ca și pe instrucțiuni iar asamblarea ei a fost dificilă. Acesta a fost un minus pe care l-am observat și care m-a cam deranjat, în rest este de nota 10.

Ghizasan Iolanda 2021-01-16

Am primit comoda, sunt foarte mulțumită de ea, este exact ca în poza, foarte încăpătoare, mulțumesc mirjam24

Andrea Mariana 2020-05-19

Este o comodă minunată, un alb foarte frumos, foarte mulțumită ❤️

Scrie-ti parerea!

Scrie o recenzie

Comoda Osko OK8

Comoda Osko OK8

Produse similare

30 alte produse din aceasta categorie:

Produse vizualizate