Descoperim o nouă dimensiune de familiar în dormitorul cu dulap, amenajat într-un mod atipic. Culorile intense se împletesc aici cu texturile moderne ale materialelor. Nu lipsesc freze de efect, de departe strălucesc și detaliile aurii. Patul așezat în centru ne atrage prin caracterul său moale, prezentându-se excelent și fotoliul în formă de scoică. Astfel se conturează imaginea unui spațiu amenajat chic, al cărui rol este să ne însoțească pe parcursul odihnei de noapte.

De atmosfera prietenoasă din interior răspund aici mai ales dotările alese cu atenție. Mobila care arată modern aduce o notă de avangardă. Pe de altă parte, funcționalitatea este un sprijin în utilizarea zilnică a facilităților, pe care le oferă. Formele organice facilitează trezirea calmă și ușoară din somn, iar simetria omniprezentă ne asigură o stare de bine pentru întreaga zi.

Îți prezentăm conceptul nostru de amenajare a unui dormitor stilat cu dulap. Sperăm ca fotografiile noastră să fie o sursă de inspirație pentru tine, descoperă și galeria foto de colecții de mobilă!

Colecții

Pat matrimonial Ratel

Pat matrimonial Ratel

Baza unui dormitor amenajat elegant este un pat confortabil pentru dormitul zilnic. Modelul matrimonial Ratel oferă confort, iar designul modern este și el un factor important diferențiator. De standardul superior al patului sunt responsabile mai multe straturi de saltele. Pe lângă salteaua principală, Ratel are și un topper, care ajustează nivelul de duritate al suprafeței de dormit. Un avantaj suplimentar este reprezentat de recipientele pentru lenjerie și spătarul decorativ.

Vezi mai multe
Măsuță de toaletă cu oglindă Tilderi și Fotoliu scoică Aloysi

Măsuță de toaletă cu oglindă Tilderi

Amenajarea zonei feminine de beauty este facilitată de măsuța de toaletă Tilderi. Modelul dotat cu oglindă se pretează excelent pentru rolul asistentului zilnic de machiaj, precum și pentru aranjarea coafurii. Pe blatul spațios își vor găsi locul sticluța de parfum, pensulele și caseta de bijuterii. Pe de altă parte, sertarul reprezintă un recipient la îndemână pentru cosmetice și accesorii de îngrijire.

Vezi mai multe

Fotoliu scoică Aloysi

Un accesoriu cu gust pentru amenajarea dormitorului este fotoliul modern Aloysi. Forma de designer care amintește scoicile reprezintă o decorațiune excelentă, aducând o notă de familiar în amenajare. Picioarele înalte îi conferă o personalitate deosebită. În practică, sunt responsabile de stabilitatea și infailibilitatea acestui model. Aspectul unic face ca fotoliul scoică să se compună perfect cu amenajarea unui living sau a unui birou. Caracterul de club al acestui model îl face să fie selectat de asemenea pentru cofetării, restaurante și camere de hotel.

Vezi mai multe
Șifonier uși glisante Towiro Slim

Șifonier uși glisante Towiro Slim

Un ton de avangardă aduce în amenajarea dormitorului, dulapul mare de haine Towiro Slim. Canelurile frezate pe fronturi, precum și oglinda mare decorează modelul, iar împreună cu acesta întreaga amenajare. Interiorul spațios este o bază practică de depozitare a hainelor. Pe polițele numeroase, precum și pe tijele pentru haine, vei pune numeroase ținute. Interiorul bine organizat facilitează separarea acestora, ce ajută și mai mult la păstrarea ordinii în dulap.

Vezi mai multe