Pat matrimonial Ratel
în depozit

Pat matrimonial Ratel

  3 292 lei

  Cumpără în rate acum de la 549 lei pe lună

  Selecteaza culoarea:
  5 zile lucratoare
  Vezi costurile de livrare
  Livrare disponibilă de la 99 lei

  scădea adăuga

  Mai multe detalii

  Minimalismul este caracteristica apreciată tot mai des în interioare - mai ales dacă este vorba de amenajarea dormitorului. Trebuie să fie confortabil și frumos, pentru a putea asigura o odihnă corespunzătoare. De aceea îți propunem patul matrimonial Ratel, caracterizat de un grad ridicat de confort și funcționalitate.
  Acest model a fost dotat cu două recipiente generoase pentru lenjerie, aflate pe ambele părți ale patului – fiecare dintre utilizatori are acces liber la el. În set vei găsi de asemenea saltele bonell incredibil de confortabile cu duritate medie și un topper, care vor crește confortul utilizării.
  Patul Ratel are și un spătar caracteristic, înalt, elegant și totodată foarte confortabil, care reprezintă nu doar o decorațiune, ci și protejează peretele de murdărire.
  Totul a fost executat din materiale rezistente în culori universale la alegere.

  Dimensiuni:

  • 140:
   lungime: 210 cm, latime: 148 cm, inaltime: 118 cm, suprafata de dormit: 140 x 200 cm
   dimensiunile recipient pentru lenjerie (patul are două): lungime: 197 cm, latime: 67 cm (latime extern: 70 cm), inaltime: 20 cm,
  • 160:
   lungime: 210 cm, latime: 168 cm, inaltime: 118 cm, suprafata de dormit: 160 x 200 cm
   dimensiunile recipient pentru lenjerie (patul are două): lungime: 197 cm, latime: 77 cm (latime extern: 80 cm), inaltime: 20 cm,
  • 180:
   lungime: 210 cm, latime: 188 cm, inaltime: 118 cm, suprafata de dormit: 180 x 200 cm
   dimensiunile recipient pentru lenjerie (patul are două): lungime: 197 cm, latime: 87 cm (latime extern: 90 cm), inaltime: 20 cm,

  Construcția patului matrimonial:

  • două recipiente pentru lenjerie (pe fiecare parte a patului): lemn + laminat, telescoape cu gaz (facilitează deschiderea),
  • două saltele bonell + spumă poliuretanică pe cadru solid din lemn, cu duritate medie H3,
  • topper (salteaua de suprafață) 3 cm: cu duritate medie H3, spumă cu grad ridicat de elasticitate, husa matlasată este o fibră de climatizare (asigură circulația aerului și limitează microorganismele),
  • spătar tapițat,
  • picioare din metal de culoare aurie (înălțime: 10 cm)
  • două invizibile picioare - din material plastic,
  • paturile nu sunt de sine stătătoare, pe spate au o căptușeală,
  • pernele vizibile pe aranjament și în interiorul nu intră în componența setului - sunt numai un element decorativ.


  Garantie:
  24 luni

  Lungime210
  Latime152, 172, 192
  Inaltime118
  Functiide două sertare pentru lenjerie
  Suprafata de dormit200x180, 200x140, 200x160
  Tip patpat dublu

  Livrare sigură

  Livrăm marfa cu transport propriu, specializat, astfel ai siguranța că mobila ajunge rapid și nedeteriorată. Șoferii noștri nu au obligația de a urca mobila la etaj, de aceea e nevoie să organizați o persoană care să vă ajute cu urcarea mărfii.

  Producător direct de 30 de ani

  Când mobilezi casa / apartamentul / grădina cu Mirjan24, alegi experiență și implicare de 30 de ani – mobilă direct de la producător. În fiecare zi, peste 300 de angajați au grijă de pregătirea eficientă și în timp util a comenzilor tale.

  de luni garanție

  Producem noi înșine mobila, astfel avem siguranța celei mai bune calități și a grijii pentru fiecare detaliu. Departamentul nostru de calitate, prin normele sale riguroase, se asigură că tu și cei dragi ție veți folosi mobila ani de zile. Însă pentru orice eventualitate, îți oferim ani de garanție. Dacă ai descoperit un defect la produsul cumpărat, ne obligăm să îl reparăm sau să îl înlocuim cu unul nou.

  14 zile pentru retur

  Îți place produsul nostru, însă nu ești sigur dacă celelalte piese de mobilier și culoarea acestuia se vor potrivi perfect? Sau poate ai cumpărat deja mobilă nouă, însă între timp conceptul interiorului s-a schimbat la 180 de grade? Nu-ți face griji, deoarece la Mirjan24 oferim cumpărături online fără riscuri. La noi ai 14 zile pentru retur produsului cumpărat.

  Discount pentru noi achiziții 5%

  Sunt multe motive să revii la noi. Unul dintre ele este discountul de 5%, pe care îl vei primi pentru cumpărăturile următoare la Mirjan24. Îți mulțumim pentru încrederea în noi, odată cu livrarea mobilei vei primi un voucher cadou pentru noi achiziții reușite în magazinul nostru.

  Discount pentru newsletter 3%

  Prin înscrierea la newsletterul nostru, ai garanția că nu vei pierde promoțiile actuale și cele mai noi sugestii din fascinantul univers al designului interior. Newsletterul este cadoul nostru pentru tine. Înscrie-te chiar astăzi, iar primul cadou va fi un voucher cadou 3%, valabil 3 luni. Ești gata pentru multe surprize?

  Nu schimbăm dimensiunile mobilei

  Produsele oferite sunt disponibile numai în dimensiunile furnizate pe fișa produsului, nu există posibilitatea schimbării dimensiunii.

  Recenzii

  Scrie o recenzie

  Pat matrimonial Ratel

  Pat matrimonial Ratel

  30 alte produse din aceasta categorie:

  Produse vizualizate

  Vezi toate