Garderoba modern classic

În prezent, locul potrivit pentru păstrarea hainelor a devenit un aspect deosebit de important al amenajării interiorului. De mică, fiecare fetiță visează să aibă o garderobă spațioasă cu măsuță de toaletă și multe polițe pentru haine, pantofi și genți, ca în serialele americane. Propria zonă a frumosului este un element important în viața femeii. Venim către voi cu o propunere elegantă de mobilare a acestei încăperi. Cunoști stilul modern classic? Are o popularitate tot mai mare, așadar să îl descoperim mai îndeaproape. Soluțiile moderne combinate cu minimalismul creează un spațiu rafinat și atemporal. Aici domină mai ales nuanțele deschise de alb și bejuri. Unul dintre detaliile caracteristice sunt ornamentele decorative aproape de plafon. Într-o garderobă în stilul modern classic vei găsi numeroase detalii elegante, precum flori, elemente de perete cu forme moderne și numeroase oglinzi, care vor deschide și vor mări optic spațiul. Această amenajare este soluția ideală pentru cei care adoră clasicul și minimalismul și care doresc totodată să aducă opțiuni relativ mai moderne de exemplu mobilier canelat sau decorațiuni de finețe.

Colecții

Birou Razimo

Birou Razimo

Avem pentru tine o soluție excelentă! Biroul se pretează perfect și ca măsuță de toaletă. Aspectul elegant al biroului Razimo se integrează perfect în cele mai noi trenduri de amenajări de interior. Fronturi canelate, detalii aurii și design minimalist. Are numeroase sertare încăpătoare, care vor găzdui toate cosmeticele și accesoriile tale pentru păr.

Vezi mai multe

Oglindă Colours CS08

De aici nu putea lipsi oglinda. O variantă mare și rotundă îți va facilita îngrijirea zilnică.

Vezi mai multe

Fotoliu Aloysi

Must have în colțișorul de machiaj! Fotoliu deosebit cu formă de finețe. Confortabil, practic și stilat. Va conferi un accent feminin oricărei amenajări.

Vezi mai multe
Dulap Sinenko 90 2D + modul

Dulap Sinenko 90 2D + modul

Cel mai important element al garderobei, și anume dulapul pentru haine. Furnizează un spațiu generos de organizare. Interiorul său oferă polițe încăpătoare și spațiu pentru umerașe. Fără probleme vei găsi aici loc pentru haine împachetate, precum și pentru rochiile mai mari, cămășile și sacourile partenerului.

Vezi mai multe

Raft 40 cm Eleylin

Ai nevoie de spațiu pentru decorațiuni și expunerea pantofilor și genților preferate? Raftul este opțiunea perfectă pentru completarea interiorului. Reprezintă un element practic și decorativ al amenajării.

Vezi mai multe
Dulap Sinenko 90 2D + 45 1D + modul

Dulap Sinenko 90 2D + 45 1D + modul

Ceva pentru amatoarele de modă care o colecție generoasă de haine. Interiorul dulapului oferă o suprafață generoasă de depozitare. Corpul suprapus suplimentar pentru dulap este un avantaj uriaș al acestei variante! Acum cu siguranță vei putea organiza cu ușurință toate hainele.

Vezi mai multe

Comodă cu 3 sertare Razimo 3SZ

Modelul ideal pentru lenjeria de corp și accesorii precum ceasuri sau bijuterii. Razimo 3SZ îți oferă 3 sertare încăpătoare, care îți vor asigura ordinea în garderoba ta. Comoda încântă prin aspectul său atractiv - se încadrează perfect în stilul modern classic.

Vezi mai multe
Fotoliu Laguna 60 Premium

Fotoliu Laguna 60 Premium

Obligatoriu, în zona de frumusețe trebuie să se regăsească un loc confortabil pentru o clipă de relaxare. Aici vine în ajutor șezlongul Laguna 60 Premium, într-o nuanță specială, de culoare muștar. Fotoliul asigură un unghi optim de înclinare, pentru a destinde părțile particulare ale corpului. Este colțișorul perfect pentru relaxare cu o carte interesantă. Asigură un confort ridicat și design atemporal.

Vezi mai multe