Living în atmosferă de verdeață

Casa sau locuința reprezintă o oază de liniște și relaxare. Amenajarea acestora trebuie armonizată cu gusturile și preferințele noastre. Aici ne tragem răsuflarea după serviciu, ne relaxăm după ce am încheiat muncile zilei. Plantele influențează în bine starea noastră de bine. Proprietățile calmante ale acestora sunt cunoscute de mulți ani. În plus, ele sunt un excelent purificator de aer. În propunerea de astăzi, dorim să vă arătăm cum să folosiți elementele naturale în amenajarea camerei de zi. Nuanțele subtile ale mobilei, combinate cu natura, creează un întreg fermecător și aduc în interior o atmosferă calmantă. Structura simplă așezată pe picioare, culoarea delicată pe fronturi, sub forma acelor de brad scandi, totul se combină ideal întrun mediu deosebit, perfect pentru odihna zilnică. Vezi cum se prezintă livingul în atmosferă de verdeață.

Colecții

Măsuță de cafea cu sertar Trikso 1SZ

Măsuță de cafea cu sertar Trikso 1SZ

Un element deosebit de important al fiecărei amenajări este măsuța pentru cafea. Ea este un companion indispensabil al colțarului. Oferă loc atât pentru gustări, cât și pentru cărți, reviste sau telecomenzi pentru echipamentul multimedia. Modelul prezentat se caracterizează prin tonuri delicate, care se combină ideal cu verdeața din jur. Măsuța de cafea cu sertar Trikso 1SZ este un spațiu excelent de depozitare, însă este utilă și pentru expunerea micilor decorațiuni.

Vezi mai multe
Fotoliu Florence cu suport pentru picioare

Fotoliu Florence cu suport pentru picioare

În orice living, locul pentru odihnă este deosebit de important. Pe lângă canapea sau colțar, merită să integrăm în amenajare și un fotoliu. Oferă confort zilnic în timp ce citim o carte sau ne uităm la televizor. Propunerea noastră este un fotoliu stilat Florence cu suport pentru picioare. Învelit cu o țesătură plăcută la atingere de culoare verde sticlă, se integrează excelent cu restul amenajării livingului.

Vezi mai multe

Comoda cu sertare Mireno KSZ158

La amenajarea interiorului trebuie neapărat să ne gândim la spațiul de depozitare. Comoda cu sertare Mireno KSZ158 este perfectă pentru încăperile, unde sunt multe plante. Nuanțele sale naturale și fronturile îmbogățite cu modelul de ace de brad se integrează perfect cu un ambient natural.

Vezi mai multe
Comoda TV Mireno RTV158

Comoda TV Mireno RTV158

Locul ideal pentru zona TV este livingul. Următorul element, care se integrează excelent într-o amenajare naturală, este comoda TV Mireno RTV158. Acesta este baza perfectă pentru diferite echipamente multimedia și mici decorațiuni. Comoda TV cu picioare este modul ideal de a conferi un caracter ușor încăperii și de a păstra cu ușurință ordinea pe pardoseală. Forma simplă și nuanță naturală a lemnului completează perfect mediul inspirat de natură.

Vezi mai multe
Raft de cameră Mireno RG80

Raft de cameră Mireno RG80

Într-un spațiu de living natural se regăsește perfect și un raft de cameră, care va asigura un spațiu pentru cărți, decorațiuni și chiar documente. Structura sa simplă, așezată pe picioare, se va integra perfect cu restul amenajării. Raftul pentru cărți Mireno este cea mai bună modalitate pentru amenajarea stilată a lucrurilor de uz zilnic.

Vezi mai multe
Canapea de colț cu funcție de dormit Tony

Canapea de colț cu funcție de dormit Tony

Livingul fără un spațiu confortabil de relaxare este de neconceput. Canapeaua noastră Tony, cu funcție de dormit completează excelent propunerea noastră „verde”. Nuanțele delicate ale tapițeriei se combină perfect cu atmosfera ambientului. Este un colțar extensibil, care se potrivește perfect și ca pat. Are de asemenea și recipient pentru lenjerie, datorită căruia poți depozita perne, pături și plăpumi.

Vezi mai multe