Dulap Rouen
în depozit

Dulap Rouen I

1 839 lei

Cumpără în rate acum de la 307 lei pe lună

Selecteaza culoarea:
5 zile lucratoare
Vezi costurile de livrare
Livrare disponibilă de la 99 lei

scădea adăuga

Mai multe detalii

Simplu, încăpător și elegant. Acestea sunt caracteristicile care diferențiază dulapul Rouen I față de alte dulapuri. Acest model a fost dotat cu un sistem inovator de uși glisante, care se pretează perfect în încăperile înguste sau mici.

Pe unul dintre fronturi a fost amplasată o oglindă spațioasă, care va mări optic spațiul și îi va conferi un caracter interesant. În interiorul dulapului vei găsi polițe adânci și tije pentru umerașe, care permit separarea ușoară și fără probleme a hainelor.  Dulapul a fost fabricat din placă aglomerată laminată și placă MDF în culori moderne.

Dimensiuni:

  • latime: 205 cm,
  • inaltime: 205 cm,
  • adancime: 63 cm


Culori: culorile disponibile sunt prezentate mai sus


Detalii produs:

  • corp și front: placă laminată cu o grosime de 16 mm,
  • profile MDF.
  • picioare în formă de antiderapante,
  • mânere din plastic,
  • oglindă pe front 3mm,
  • sistem glisant standard - fără închidere silențioasă,


Garantie: 24 luni

Tip dulapglisare usi
Număr uși3
Latime205
Inaltime205
Adancime63
Oglindacu oglinda
Iluminat LEDfără corpuri de iluminat
FinisajSticlă, Mat

Livrare sigură

Livrăm marfa cu transport propriu, specializat, astfel ai siguranța că mobila ajunge rapid și nedeteriorată. Șoferii noștri nu au obligația de a urca mobila la etaj, de aceea e nevoie să organizați o persoană care să vă ajute cu urcarea mărfii.

Producător direct de 29 de ani

Când mobilezi casa / apartamentul / grădina cu Mirjan24, alegi experiență și implicare de 29 de ani – mobilă direct de la producător. În fiecare zi, peste 300 de angajați au grijă de pregătirea eficientă și în timp util a comenzilor tale.

de luni garanție

Producem noi înșine mobila, astfel avem siguranța celei mai bune calități și a grijii pentru fiecare detaliu. Departamentul nostru de calitate, prin normele sale riguroase, se asigură că tu și cei dragi ție veți folosi mobila ani de zile. Însă pentru orice eventualitate, îți oferim ani de garanție. Dacă ai descoperit un defect la produsul cumpărat, ne obligăm să îl reparăm sau să îl înlocuim cu unul nou.

14 zile pentru retur

Îți place produsul nostru, însă nu ești sigur dacă celelalte piese de mobilier și culoarea acestuia se vor potrivi perfect? Sau poate ai cumpărat deja mobilă nouă, însă între timp conceptul interiorului s-a schimbat la 180 de grade? Nu-ți face griji, deoarece la Mirjan24 oferim cumpărături online fără riscuri. La noi ai 14 zile pentru retur produsului cumpărat.

Discount pentru noi achiziții 5%

Sunt multe motive să revii la noi. Unul dintre ele este discountul de 5%, pe care îl vei primi pentru cumpărăturile următoare la Mirjan24. Îți mulțumim pentru încrederea în noi, odată cu livrarea mobilei vei primi un voucher cadou pentru noi achiziții reușite în magazinul nostru.

Discount pentru newsletter 3%

Prin înscrierea la newsletterul nostru, ai garanția că nu vei pierde promoțiile actuale și cele mai noi sugestii din fascinantul univers al designului interior. Newsletterul este cadoul nostru pentru tine. Înscrie-te chiar astăzi, iar primul cadou va fi un voucher cadou 3%, valabil 3 luni. Ești gata pentru multe surprize?

Nu schimbăm dimensiunile mobilei

Produsele oferite sunt disponibile numai în dimensiunile furnizate pe fișa produsului, nu există posibilitatea schimbării dimensiunii.

Recenzii

4.50

Numărul de comentarii: 2

Ron 2021-09-30

Asamblarea se face ușor. Sant multumita.

Cornel 2020-09-10

Conform așteptărilor

Scrie-ti parerea!

Scrie o recenzie

Dulap Rouen I

Dulap Rouen I

30 alte produse din aceasta categorie:

Produse vizualizate

Vezi toate