Dulap Legimi LG01 L / P
în depozit

Dulap Legimi LG01 L / P

  %

  3 167 lei

  3 265 lei

  -3%

  Cumpără în rate acum de la 528 lei pe lună

  Selecteaza culoarea:
  15 zile lucratoare
  Vezi costurile de livrare
  Livrare disponibilă de la 99 lei

  scădea adăuga

  Mai multe detalii

  Dimensiuni:

  • latime: 135 cm,
  • inaltime: 190 cm,
  • adancime: 135 cm,


  Culori:
  culorile disponibile sunt prezentate mai sus

  Detalii produs:

  • placă laminată cu o grosime de 16 mm,
  • margine ABS,
  • balamale cutie,
  • ghidaj role
  • mânere din plastic,
  • în interior tijă și polița
  • picioare în formă de antiderapante,
  • posibilitatea achiziționării unei lămpi cu LED și senzor de mișcare ca opțiune suplimentară,
  • ușile sunt universale, se pot monta de dreapta sau de stânga - necesită găurire pe cont propriu a câtorva orificii pentru mâner,


  Garantie:
  24 luni

  Tip dulapusa basculanta, dulap pe colt
  Număr uși2
  Latime135
  Inaltime190
  Adancime135
  Oglindafara oglinda
  Iluminat LEDcu plată suplimentară
  FinisajMat

  Livrare sigură

  Livrăm marfa cu transport propriu, specializat, astfel ai siguranța că mobila ajunge rapid și nedeteriorată. Șoferii noștri nu au obligația de a urca mobila la etaj, de aceea e nevoie să organizați o persoană care să vă ajute cu urcarea mărfii.

  Producător direct de 29 de ani

  Când mobilezi casa / apartamentul / grădina cu Mirjan24, alegi experiență și implicare de 29 de ani – mobilă direct de la producător. În fiecare zi, peste 300 de angajați au grijă de pregătirea eficientă și în timp util a comenzilor tale.

  de luni garanție

  Producem noi înșine mobila, astfel avem siguranța celei mai bune calități și a grijii pentru fiecare detaliu. Departamentul nostru de calitate, prin normele sale riguroase, se asigură că tu și cei dragi ție veți folosi mobila ani de zile. Însă pentru orice eventualitate, îți oferim ani de garanție. Dacă ai descoperit un defect la produsul cumpărat, ne obligăm să îl reparăm sau să îl înlocuim cu unul nou.

  14 zile pentru retur

  Îți place produsul nostru, însă nu ești sigur dacă celelalte piese de mobilier și culoarea acestuia se vor potrivi perfect? Sau poate ai cumpărat deja mobilă nouă, însă între timp conceptul interiorului s-a schimbat la 180 de grade? Nu-ți face griji, deoarece la Mirjan24 oferim cumpărături online fără riscuri. La noi ai 14 zile pentru retur produsului cumpărat.

  Discount pentru noi achiziții 5%

  Sunt multe motive să revii la noi. Unul dintre ele este discountul de 5%, pe care îl vei primi pentru cumpărăturile următoare la Mirjan24. Îți mulțumim pentru încrederea în noi, odată cu livrarea mobilei vei primi un voucher cadou pentru noi achiziții reușite în magazinul nostru.

  Discount pentru newsletter 3%

  Prin înscrierea la newsletterul nostru, ai garanția că nu vei pierde promoțiile actuale și cele mai noi sugestii din fascinantul univers al designului interior. Newsletterul este cadoul nostru pentru tine. Înscrie-te chiar astăzi, iar primul cadou va fi un voucher cadou 3%, valabil 3 luni. Ești gata pentru multe surprize?

  Nu schimbăm dimensiunile mobilei

  Produsele oferite sunt disponibile numai în dimensiunile furnizate pe fișa produsului, nu există posibilitatea schimbării dimensiunii.

  Recenzii

  Scrie o recenzie

  Dulap Legimi LG01 L / P

  Dulap Legimi LG01 L / P

  Mobilier din aceeasi colectie:

  30 alte produse din aceasta categorie:

  Produse vizualizate

  Vezi toate