Dulap Sahara 200 II
în depozit

Dulap Sahara 21/200

2 025 lei

Selecteaza culoarea:
20 - 25 zile lucratoare
Vezi costurile de livrare
Livrare disponibilă de la 99 lei

scădea adăuga

Mai multe detalii

Dimensiuni:

 • latime: 200 cm,
 • inaltime: 200 cm,
 • adancime: 62 cm,

Culori: culorile disponibile sunt prezentate mai sus

Detalii produs:

 • placă aglomerată laminată 16mm,
 • margini finisate cu material PVC,
 • sistem de uși glisante - rulmenți din aluminiu,
 • marginile ușilor sunt finisate cu mânere din aluminiu, care previn îndoirea ușilor,
 • accesorii de calitate ridicată,
 • în interior tijă și polițe,
 • oglindă pe front - pe placa de 12 mm este lipită o oglindă cu grosimea 3 mm (placa pe care este lipită oglinda nu este în culoarea șifonierului),
 • iluminat LED ca opțiune suplimentară pentru o plată suplimentară
 • iluminat LED RGB cu telecomandă,

Garantie: 24 luni

Latime200
Inaltime200
Adancime62
Tip dulapglisare usi
Oglindacu oglinda
FinisajLucios
Livrare sigură

Livrăm marfa cu transport propriu, specializat, astfel ai siguranța că mobila ajunge rapid și nedeteriorată. Șoferii noștri nu au obligația de a urca mobila la etaj, de aceea e nevoie să organizați o persoană care să vă ajute cu urcarea mărfii.

Producător direct de 28 de ani

Când mobilezi casa / apartamentul / grădina cu Mirjan24, alegi experiență și implicare de 28 de ani – mobilă direct de la producător. În fiecare zi, peste 300 de angajați au grijă de pregătirea eficientă și în timp util a comenzilor tale.

de luni garanție

Producem noi înșine mobila, astfel avem siguranța celei mai bune calități și a grijii pentru fiecare detaliu. Departamentul nostru de calitate, prin normele sale riguroase, se asigură că tu și cei dragi ție veți folosi mobila ani de zile. Însă pentru orice eventualitate, îți oferim ani de garanție. Dacă ai descoperit un defect la produsul cumpărat, ne obligăm să îl reparăm sau să îl înlocuim cu unul nou.

14 zile pentru retur

Îți place produsul nostru, însă nu ești sigur dacă celelalte piese de mobilier și culoarea acestuia se vor potrivi perfect? Sau poate ai cumpărat deja mobilă nouă, însă între timp conceptul interiorului s-a schimbat la 180 de grade? Nu-ți face griji, deoarece la Mirjan24 oferim cumpărături online fără riscuri. La noi ai 14 zile pentru retur produsului cumpărat.

Discount pentru noi achiziții 5%

Sunt multe motive să revii la noi. Unul dintre ele este discountul de 5%, pe care îl vei primi pentru cumpărăturile următoare la Mirjan24. Îți mulțumim pentru încrederea în noi, odată cu livrarea mobilei vei primi un voucher cadou pentru noi achiziții reușite în magazinul nostru.

Discount pentru newsletter 3%

Prin înscrierea la newsletterul nostru, ai garanția că nu vei pierde promoțiile actuale și cele mai noi sugestii din fascinantul univers al designului interior. Newsletterul este cadoul nostru pentru tine. Înscrie-te chiar astăzi, iar primul cadou va fi un voucher cadou 3%, valabil 3 luni. Ești gata pentru multe surprize?

Nu schimbăm dimensiunile mobilei

Produsele oferite sunt disponibile numai în dimensiunile furnizate pe fișa produsului, nu există posibilitatea schimbării dimensiunii.

Recenzii

5.00

Numărul de comentarii: 1

Loan 2021-09-02

Produsul este ceea ce mi-am dorit...si ca marime dar si calitate.

Scrie-ti parerea!

Scrie o recenzie

Dulap Sahara 21/200

Dulap Sahara 21/200

Produse similare

30 alte produse din aceasta categorie:

Produse vizualizate