Măsuță pentru cafea George
în depozit

Măsuță pentru cafea George

  320 lei

  Cumpără în rate acum de la 53 lei pe lună

  Selecteaza culoarea:
  5 zile lucratoare
  Vezi costurile de livrare
  Livrare disponibilă de la 99 lei

  scădea adăuga

  Mai multe detalii

  Măsuța pentru cafea George se diferențiază prin designul atipic și foarte modern. Are culori universale, care vor satisface toți amatorii amenajărilor atemporale.

  Măsuța pentru cafea a fost dotată cu o serie de polițe, care ajută ca spațiu de depozitare funcțional pentru lucrurile la îndemână: reviste, telecomanda televizorului sau dulciuri.

  A fost fabricat din placă aglomerată laminată, ale cărei margini au fost întărite cu furnir PCV, crescându-i rezistența și garantându-i siguranța în timpul utilizării zilnice.

  Acest model se pretează în special în încăperile mici, mai ales amplasat lângă o sofa confortabilă, lângă un colțar sau lângă un fotoliu de relaxare.

  Dimensiuni:

  • latime: 90 cm,
  • inaltime: 43 cm,
  • adancime: 51 cm

  Detalii produs:

  • corp: PAL grosime 16 mm,
  • margini PVC,
  • grosime blatul - 16 mm
  • picioare în formă de antiderapante (5mm),


  Garantie: 24 luni

  Latime90
  Inaltime43
  Adancime51

  Livrare sigură

  Livrăm marfa cu transport propriu, specializat, astfel ai siguranța că mobila ajunge rapid și nedeteriorată. Șoferii noștri nu au obligația de a urca mobila la etaj, de aceea e nevoie să organizați o persoană care să vă ajute cu urcarea mărfii.

  Producător direct de 30 de ani

  Când mobilezi casa / apartamentul / grădina cu Mirjan24, alegi experiență și implicare de 30 de ani – mobilă direct de la producător. În fiecare zi, peste 300 de angajați au grijă de pregătirea eficientă și în timp util a comenzilor tale.

  de luni garanție

  Producem noi înșine mobila, astfel avem siguranța celei mai bune calități și a grijii pentru fiecare detaliu. Departamentul nostru de calitate, prin normele sale riguroase, se asigură că tu și cei dragi ție veți folosi mobila ani de zile. Însă pentru orice eventualitate, îți oferim ani de garanție. Dacă ai descoperit un defect la produsul cumpărat, ne obligăm să îl reparăm sau să îl înlocuim cu unul nou.

  14 zile pentru retur

  Îți place produsul nostru, însă nu ești sigur dacă celelalte piese de mobilier și culoarea acestuia se vor potrivi perfect? Sau poate ai cumpărat deja mobilă nouă, însă între timp conceptul interiorului s-a schimbat la 180 de grade? Nu-ți face griji, deoarece la Mirjan24 oferim cumpărături online fără riscuri. La noi ai 14 zile pentru retur produsului cumpărat.

  Discount pentru noi achiziții 5%

  Sunt multe motive să revii la noi. Unul dintre ele este discountul de 5%, pe care îl vei primi pentru cumpărăturile următoare la Mirjan24. Îți mulțumim pentru încrederea în noi, odată cu livrarea mobilei vei primi un voucher cadou pentru noi achiziții reușite în magazinul nostru.

  Discount pentru newsletter 3%

  Prin înscrierea la newsletterul nostru, ai garanția că nu vei pierde promoțiile actuale și cele mai noi sugestii din fascinantul univers al designului interior. Newsletterul este cadoul nostru pentru tine. Înscrie-te chiar astăzi, iar primul cadou va fi un voucher cadou 3%, valabil 3 luni. Ești gata pentru multe surprize?

  Nu schimbăm dimensiunile mobilei

  Produsele oferite sunt disponibile numai în dimensiunile furnizate pe fișa produsului, nu există posibilitatea schimbării dimensiunii.

  Recenzii

  Scrie o recenzie

  Măsuță pentru cafea George

  Măsuță pentru cafea George

  30 alte produse din aceasta categorie:

  Produse vizualizate

  Vezi toate