Set 3 bucati masuta cafea Amiuk
în depozit

Set 3 bucati masuta cafea Amiuk

269 lei

405 lei

-136 lei

Cumpără în rate acum de la 45 lei pe lună

Selecteaza culoarea:
10 zile lucratoare
Vezi costurile de livrare
Livrare disponibilă de la 99 lei

scădea adăuga

Mai multe detalii

Seturile măsuțelor de cafea au cucerit lumea designului interior! S-a observat în ele un potențial uriaș prin prisma aspectelor practice și decorative. Setul de 3 măsuțe de cafea Amiuk este exemplul perfect.

Măsuțele prezentate au formă de coș, arătând foarte interesant și permițând depozitarea de ex. a pernelor sau cărților, ce uneori poate fi și un accent decorativ. Cadrul în formă de coș a fost executat din metal vopsit prin pulverizare. Blatul măsuțelor în formă de cerc a fost fabricat din placă MDF. Fiecare măsuță are alte dimensiuni. Măsuțele pentru cafea vor arăta perfect așezate unele lângă altele sau dispersate în toată încăperea.

Dimensiuni:

 • Măsuță pentru cafea I:
  diametru 40 cm, inaltime: 41 cm,
 • Măsuță pentru cafea II:
  diametru 35 cm, inaltime: 37 cm,
 • Măsuță pentru cafea III:
  diametru 30 cm, inaltime: 41 cm,


Culori:
culorile disponibile sunt prezentate mai sus

Detalii produs:

 • fabricat din metal - vopsite prin pulverizare în culoare neagră sau alb,
 • blat din placă MDF 10mm ,
 • nu necesită montajul individual
 • prețul este valabil pentru 3 măsuțe


Garantie:
24 luni

Livrare sigură

Livrăm marfa cu transport propriu, specializat, astfel ai siguranța că mobila ajunge rapid și nedeteriorată. Șoferii noștri nu au obligația de a urca mobila la etaj, de aceea e nevoie să organizați o persoană care să vă ajute cu urcarea mărfii.

Producător direct de 29 de ani

Când mobilezi casa / apartamentul / grădina cu Mirjan24, alegi experiență și implicare de 29 de ani – mobilă direct de la producător. În fiecare zi, peste 300 de angajați au grijă de pregătirea eficientă și în timp util a comenzilor tale.

de luni garanție

Producem noi înșine mobila, astfel avem siguranța celei mai bune calități și a grijii pentru fiecare detaliu. Departamentul nostru de calitate, prin normele sale riguroase, se asigură că tu și cei dragi ție veți folosi mobila ani de zile. Însă pentru orice eventualitate, îți oferim ani de garanție. Dacă ai descoperit un defect la produsul cumpărat, ne obligăm să îl reparăm sau să îl înlocuim cu unul nou.

14 zile pentru retur

Îți place produsul nostru, însă nu ești sigur dacă celelalte piese de mobilier și culoarea acestuia se vor potrivi perfect? Sau poate ai cumpărat deja mobilă nouă, însă între timp conceptul interiorului s-a schimbat la 180 de grade? Nu-ți face griji, deoarece la Mirjan24 oferim cumpărături online fără riscuri. La noi ai 14 zile pentru retur produsului cumpărat.

Discount pentru noi achiziții 5%

Sunt multe motive să revii la noi. Unul dintre ele este discountul de 5%, pe care îl vei primi pentru cumpărăturile următoare la Mirjan24. Îți mulțumim pentru încrederea în noi, odată cu livrarea mobilei vei primi un voucher cadou pentru noi achiziții reușite în magazinul nostru.

Discount pentru newsletter 3%

Prin înscrierea la newsletterul nostru, ai garanția că nu vei pierde promoțiile actuale și cele mai noi sugestii din fascinantul univers al designului interior. Newsletterul este cadoul nostru pentru tine. Înscrie-te chiar astăzi, iar primul cadou va fi un voucher cadou 3%, valabil 3 luni. Ești gata pentru multe surprize?

Nu schimbăm dimensiunile mobilei

Produsele oferite sunt disponibile numai în dimensiunile furnizate pe fișa produsului, nu există posibilitatea schimbării dimensiunii.

Recenzii

5.00

Numărul de comentarii: 1

Elisabeta Florescu 2021-08-05

Suntem SUPER multumiti de achizitie!

Scrie-ti parerea!

Scrie o recenzie

Set 3 bucati masuta cafea Amiuk

Set 3 bucati masuta cafea Amiuk

30 alte produse din aceasta categorie:

Produse vizualizate

Vezi toate