Masuta Olier OL03
în depozit

Masuta Olier OL03

  765 lei

  985 lei

  -220 lei

  Cumpără în rate acum de la 128 lei pe lună

  Selecteaza culoarea:
  10 zile lucratoare
  Vezi costurile de livrare
  Livrare disponibilă de la 99 lei

  scădea adăuga

  Mai multe detalii

  Măsuța de cameră Olier OL03 este modelul care se înscrie perfect în trendurile actuale de design interior, care trimit cu gândul la stilul loft și industrial. Acest stil de măsuță este influențat de forma joasă, dreaptă, cu structură metalică pe post de picioare. Suplimentar, modelul Olier, pe lângă loc pentru cana de cafea, oferă un sertar pentru accesoriile mici și o poliță deschisă. Vei deschide sertarul cu ajutorul mânerului mic, care este un accent decorativ interesant.

  Suplimentar, poți combina măsuța de cameră Olier cu alte elemente din această colecție, creând un set coerent pentru living.

  Dimensiuni:

  • latime: 120 cm,
  • inaltime: 42 cm,
  • adancime: 65 cm


  Culori:
  culorile disponibile sunt prezentate mai sus

  Detalii produs:

  • placă aglomerată cu grosimea de 16 mm,
  • margini ABS,
  • mânere din material plastic,
  • ghidaje role cu închidere silențioasă,
  • cadru metalic,


  Garantie:
  24 luni

  Livrare sigură

  Livrăm marfa cu transport propriu, specializat, astfel ai siguranța că mobila ajunge rapid și nedeteriorată. Șoferii noștri nu au obligația de a urca mobila la etaj, de aceea e nevoie să organizați o persoană care să vă ajute cu urcarea mărfii.

  Producător direct de 29 de ani

  Când mobilezi casa / apartamentul / grădina cu Mirjan24, alegi experiență și implicare de 29 de ani – mobilă direct de la producător. În fiecare zi, peste 300 de angajați au grijă de pregătirea eficientă și în timp util a comenzilor tale.

  de luni garanție

  Producem noi înșine mobila, astfel avem siguranța celei mai bune calități și a grijii pentru fiecare detaliu. Departamentul nostru de calitate, prin normele sale riguroase, se asigură că tu și cei dragi ție veți folosi mobila ani de zile. Însă pentru orice eventualitate, îți oferim ani de garanție. Dacă ai descoperit un defect la produsul cumpărat, ne obligăm să îl reparăm sau să îl înlocuim cu unul nou.

  14 zile pentru retur

  Îți place produsul nostru, însă nu ești sigur dacă celelalte piese de mobilier și culoarea acestuia se vor potrivi perfect? Sau poate ai cumpărat deja mobilă nouă, însă între timp conceptul interiorului s-a schimbat la 180 de grade? Nu-ți face griji, deoarece la Mirjan24 oferim cumpărături online fără riscuri. La noi ai 14 zile pentru retur produsului cumpărat.

  Discount pentru noi achiziții 5%

  Sunt multe motive să revii la noi. Unul dintre ele este discountul de 5%, pe care îl vei primi pentru cumpărăturile următoare la Mirjan24. Îți mulțumim pentru încrederea în noi, odată cu livrarea mobilei vei primi un voucher cadou pentru noi achiziții reușite în magazinul nostru.

  Discount pentru newsletter 3%

  Prin înscrierea la newsletterul nostru, ai garanția că nu vei pierde promoțiile actuale și cele mai noi sugestii din fascinantul univers al designului interior. Newsletterul este cadoul nostru pentru tine. Înscrie-te chiar astăzi, iar primul cadou va fi un voucher cadou 3%, valabil 3 luni. Ești gata pentru multe surprize?

  Nu schimbăm dimensiunile mobilei

  Produsele oferite sunt disponibile numai în dimensiunile furnizate pe fișa produsului, nu există posibilitatea schimbării dimensiunii.

  Recenzii

  Scrie o recenzie

  Masuta Olier OL03

  Masuta Olier OL03

  Mobilier din aceeasi colectie:

  30 alte produse din aceasta categorie:

  Produse vizualizate

  Vezi toate