Masuta Mistal
în depozit

Masuta Mistal

1 139 lei

Cumpără în rate acum de la 190 lei pe lună

Selecteaza culoarea:
15 zile lucratoare
Vezi costurile de livrare
Livrare disponibilă de la 99 lei

scădea adăuga

Mai multe detalii

Aspectul interesant este doar una dintre multiplele utilizări ale măsuței pentru cafea Mistal.
Acest model a fost fabricat astfel, încât să bucure ochii tuturor locatarilor și oaspeților care ne vizitează.
Are dimensiuni reduse, integrându-se astfel chiar și amenajarea unui living de dimensiuni reduse sau a unei camere de zi.
Măsuța pentru cafea Mistal are o gamă de culori atemporale la alegere. Blatul măsuței a fost fabricat din placă laminată, baza din tablă solidă vopsită prin pulverizare în culoare negru mat.
Totul se prezintă deosebit alături de un colțar modern sau de o canapea confortabilă.

Dimensiuni:

  • Lungime: 60 cm,
  • Latime: 60 cm,
  • Inaltime: 45 cm,


Culori:
culorile disponibile sunt prezentate mai sus

Detalii produs:

  • baza: placa metal 1,5 mm,
  • culori: negru mat + pictura cu pulbere,
  • blat: placi laminate


Garantie: 24 luni

Livrare sigură

Livrăm marfa cu transport propriu, specializat, astfel ai siguranța că mobila ajunge rapid și nedeteriorată. Șoferii noștri nu au obligația de a urca mobila la etaj, de aceea e nevoie să organizați o persoană care să vă ajute cu urcarea mărfii.

Producător direct de 29 de ani

Când mobilezi casa / apartamentul / grădina cu Mirjan24, alegi experiență și implicare de 29 de ani – mobilă direct de la producător. În fiecare zi, peste 300 de angajați au grijă de pregătirea eficientă și în timp util a comenzilor tale.

de luni garanție

Producem noi înșine mobila, astfel avem siguranța celei mai bune calități și a grijii pentru fiecare detaliu. Departamentul nostru de calitate, prin normele sale riguroase, se asigură că tu și cei dragi ție veți folosi mobila ani de zile. Însă pentru orice eventualitate, îți oferim ani de garanție. Dacă ai descoperit un defect la produsul cumpărat, ne obligăm să îl reparăm sau să îl înlocuim cu unul nou.

14 zile pentru retur

Îți place produsul nostru, însă nu ești sigur dacă celelalte piese de mobilier și culoarea acestuia se vor potrivi perfect? Sau poate ai cumpărat deja mobilă nouă, însă între timp conceptul interiorului s-a schimbat la 180 de grade? Nu-ți face griji, deoarece la Mirjan24 oferim cumpărături online fără riscuri. La noi ai 14 zile pentru retur produsului cumpărat.

Discount pentru noi achiziții 5%

Sunt multe motive să revii la noi. Unul dintre ele este discountul de 5%, pe care îl vei primi pentru cumpărăturile următoare la Mirjan24. Îți mulțumim pentru încrederea în noi, odată cu livrarea mobilei vei primi un voucher cadou pentru noi achiziții reușite în magazinul nostru.

Discount pentru newsletter 3%

Prin înscrierea la newsletterul nostru, ai garanția că nu vei pierde promoțiile actuale și cele mai noi sugestii din fascinantul univers al designului interior. Newsletterul este cadoul nostru pentru tine. Înscrie-te chiar astăzi, iar primul cadou va fi un voucher cadou 3%, valabil 3 luni. Ești gata pentru multe surprize?

Nu schimbăm dimensiunile mobilei

Produsele oferite sunt disponibile numai în dimensiunile furnizate pe fișa produsului, nu există posibilitatea schimbării dimensiunii.

Recenzii

4.00

Numărul de comentarii: 1

Ervin 2020-09-23

Produsul comandat, expunerea de pe site la toate produsele. Am recomandat si prietenilor.

Scrie-ti parerea!

Scrie o recenzie

Masuta Mistal

Masuta Mistal

Produse similare

30 alte produse din aceasta categorie:

Produse vizualizate

Vezi toate