Masa Lezuma

1 434 lei

Cumpără în rate acum de la 239 lei pe lună

Selecteaza culoarea:
5 zile lucratoare
Vezi costurile de livrare
Livrare disponibilă de la 99 lei

scădea adăuga

Mai multe detalii

Amenajezi livingul sau sala de masă în stil modern? Cauți o masă potrivită? Propunerea noastră este masa Lezuma! Caracterul modern al mesei este meritul platformei în formă geometrică. Masa poate fi combinată cu mobilă în același stil sau în contrast cu finisajele metalice.

Un avantaj suplimentar al mesei este posibilitatea de extindere. După extindere, masa ajunge la 180 cm lățime, iar înainte de întindere 140 cm. În plus, pentru păstrarea în proporție de 100% a stabilității, masa a fost dotată cu două picioare cu ajustarea înălțimii.

Dimensiuni:

 • lungime: 140 cm,
 • lungime dupa extindere: 180 cm,
 • latime: 80 cm,
 • inaltime: 75 cm


Culori: culorile disponibile sunt prezentate mai sus

Detalii produs:

 • grosime placă:
  • alb și alb lucios - 17mm,
  • beton - 18 mm,
 • blat îngroșat cca 32-34 mm,
 • ghidaje L-650,
 • finisat cu margine ABS,
 • picioare anti-alunecare (4 bucăți), picioare reglabile din plastic (2 bucăți)


Garantie:
24 luni

Lungime140, 180
Latime80
Inaltime75
Tip de masarabatabil
Formă blatdreptunghiular

Livrare sigură

Livrăm marfa cu transport propriu, specializat, astfel ai siguranța că mobila ajunge rapid și nedeteriorată. Șoferii noștri nu au obligația de a urca mobila la etaj, de aceea e nevoie să organizați o persoană care să vă ajute cu urcarea mărfii.

Producător direct de 29 de ani

Când mobilezi casa / apartamentul / grădina cu Mirjan24, alegi experiență și implicare de 29 de ani – mobilă direct de la producător. În fiecare zi, peste 300 de angajați au grijă de pregătirea eficientă și în timp util a comenzilor tale.

de luni garanție

Producem noi înșine mobila, astfel avem siguranța celei mai bune calități și a grijii pentru fiecare detaliu. Departamentul nostru de calitate, prin normele sale riguroase, se asigură că tu și cei dragi ție veți folosi mobila ani de zile. Însă pentru orice eventualitate, îți oferim ani de garanție. Dacă ai descoperit un defect la produsul cumpărat, ne obligăm să îl reparăm sau să îl înlocuim cu unul nou.

14 zile pentru retur

Îți place produsul nostru, însă nu ești sigur dacă celelalte piese de mobilier și culoarea acestuia se vor potrivi perfect? Sau poate ai cumpărat deja mobilă nouă, însă între timp conceptul interiorului s-a schimbat la 180 de grade? Nu-ți face griji, deoarece la Mirjan24 oferim cumpărături online fără riscuri. La noi ai 14 zile pentru retur produsului cumpărat.

Discount pentru noi achiziții 5%

Sunt multe motive să revii la noi. Unul dintre ele este discountul de 5%, pe care îl vei primi pentru cumpărăturile următoare la Mirjan24. Îți mulțumim pentru încrederea în noi, odată cu livrarea mobilei vei primi un voucher cadou pentru noi achiziții reușite în magazinul nostru.

Discount pentru newsletter 3%

Prin înscrierea la newsletterul nostru, ai garanția că nu vei pierde promoțiile actuale și cele mai noi sugestii din fascinantul univers al designului interior. Newsletterul este cadoul nostru pentru tine. Înscrie-te chiar astăzi, iar primul cadou va fi un voucher cadou 3%, valabil 3 luni. Ești gata pentru multe surprize?

Nu schimbăm dimensiunile mobilei

Produsele oferite sunt disponibile numai în dimensiunile furnizate pe fișa produsului, nu există posibilitatea schimbării dimensiunii.

Recenzii

5.00

Numărul de comentarii: 1

Roxana 2022-06-21

Super mulțumită! Este identica ca n poza . O recomand cu drag!

Scrie-ti parerea!

Scrie o recenzie

Masa Lezuma

Masa Lezuma

30 alte produse din aceasta categorie:

Produse vizualizate

Vezi toate