Bucatarie set 2 Luis 180
în depozit

Bucatarie set 2 Luis 180

1 571 lei

2 475 lei

-904 lei

Selecteaza culoarea:
10 zile lucratoare
Vezi costurile de livrare
Livrare disponibilă de la 99 lei

scădea adăuga

Mai multe detalii

Mobila de bucătărie mică Luis este o combinație a celor mai necesare elemente în zona de pregătire a meselor. Dulapurile superioare încăpătoare, împreună cu dulapurile inferioare corespunzătoare, asigură un spațiu generos pentru accesoriile necesare pentru gătit, precum și pentru stocurile de produse alimentare.

Având în vedere dimensiunile optime, setul se potrivește excelent pentru spațiul bucătăriei cu o cămară. Se pretează excelent și pentru firide și bucătării mici amenajate la bloc.

În chestiunea designului, caracterul mobilierului este subliniat de culorile deschise ale fronturilor și mânere de ex. în formă de scoică.

Kitul contine:

Dulapuri superioare:

 • Dulap suspendat  Luis WS 80/72:
  latime: 80 cm, inaltime: 72 cm, adancime: 31 cm,
 • Dulap suspendat Luis W 40/72 P/L:
  latime: 40 cm, inaltime: 72 cm, adancime: 31 cm,
 • Dulap suspendat Luis W 60 OK/GR/36:
  latime: 60 cm, inaltime: 36 cm, adancime: 31 cm

Dulapuri inferioare:

 • Dulap sub chiuvetă Luis D 80 ZL:
  latime: 80 cm, inaltime: 82 cm, adâncime dulap fără blat: 55 cm, adâncime dulap cu blat: 60 cm,
 • Dulap de jos Luis D 40 P/L:
  latime: 40 cm, inaltime: 82 cm, adâncime dulap fără blat: 55 cm, adâncime dulap cu blat: 60 cm,
  *înălțimea dulapurilor este dată fără o blatul


Culori: culorile disponibile sunt prezentate mai sus


Detalii produs:

 • corp fabricat din placă de mobilă laminată,
 • fronturi fabricate din placă MDF, finisate cu folie,
 • balamale și ghidaje - sistem de închidere silențioasă
 • mâner de culoare neagră,
 • picioare montaj 524mm,
 • blatul este inclus în preț
 • culori blat: stejar arlington - latime: 120 cm, inaltime: 3,8 cm, adancime: 60 cm, (Nu deține orificiu pentru chiuvetă),
 • în prețul dulapurilor nu sunt incluse panourile de perete, dotările AGD și elementele decorative,


Garantie: 24 luni

Livrare sigură

Livrăm marfa cu transport propriu, specializat, astfel ai siguranța că mobila ajunge rapid și nedeteriorată. Șoferii noștri nu au obligația de a urca mobila la etaj, de aceea e nevoie să organizați o persoană care să vă ajute cu urcarea mărfii.

Producător direct de 29 de ani

Când mobilezi casa / apartamentul / grădina cu Mirjan24, alegi experiență și implicare de 29 de ani – mobilă direct de la producător. În fiecare zi, peste 300 de angajați au grijă de pregătirea eficientă și în timp util a comenzilor tale.

de luni garanție

Producem noi înșine mobila, astfel avem siguranța celei mai bune calități și a grijii pentru fiecare detaliu. Departamentul nostru de calitate, prin normele sale riguroase, se asigură că tu și cei dragi ție veți folosi mobila ani de zile. Însă pentru orice eventualitate, îți oferim ani de garanție. Dacă ai descoperit un defect la produsul cumpărat, ne obligăm să îl reparăm sau să îl înlocuim cu unul nou.

14 zile pentru retur

Îți place produsul nostru, însă nu ești sigur dacă celelalte piese de mobilier și culoarea acestuia se vor potrivi perfect? Sau poate ai cumpărat deja mobilă nouă, însă între timp conceptul interiorului s-a schimbat la 180 de grade? Nu-ți face griji, deoarece la Mirjan24 oferim cumpărături online fără riscuri. La noi ai 14 zile pentru retur produsului cumpărat.

Discount pentru noi achiziții 5%

Sunt multe motive să revii la noi. Unul dintre ele este discountul de 5%, pe care îl vei primi pentru cumpărăturile următoare la Mirjan24. Îți mulțumim pentru încrederea în noi, odată cu livrarea mobilei vei primi un voucher cadou pentru noi achiziții reușite în magazinul nostru.

Discount pentru newsletter 3%

Prin înscrierea la newsletterul nostru, ai garanția că nu vei pierde promoțiile actuale și cele mai noi sugestii din fascinantul univers al designului interior. Newsletterul este cadoul nostru pentru tine. Înscrie-te chiar astăzi, iar primul cadou va fi un voucher cadou 3%, valabil 3 luni. Ești gata pentru multe surprize?

Nu schimbăm dimensiunile mobilei

Produsele oferite sunt disponibile numai în dimensiunile furnizate pe fișa produsului, nu există posibilitatea schimbării dimensiunii.

Recenzii

4.00

Numărul de comentarii: 1

Victoria Todică 2021-08-05

Achiziția mi-a îndeplinit pe deplin așteptările

Scrie-ti parerea!

Scrie o recenzie

Bucatarie set 2 Luis 180

Bucatarie set 2 Luis 180

Produse similare

30 alte produse din aceasta categorie:

Produse vizualizate