Mobilier pentru hol Kolom
în depozit

Mobilier pentru hol Kolom

469 lei

Selecteaza culoarea:
20 - 25 zile lucratoare
Vezi costurile de livrare
Livrare disponibilă de la 99 lei

scădea adăuga

Mai multe detalii

Garderoba Kolom este o soluție multifuncțională pentru hol. Garderoba Kolom este compusă din două elemente. Un panou suspendat, care este dotat cu o oglindă mare și un spațiu de păstrare a hainelor de exterior. Al doilea element al setului este pantofarul, care poate depozita cca. 6-8 perechi și polițe mici. Un detaliu decorativ al garderobei sunt cârligele pentru agățarea gecilor și a paltoanelor, precum și mânerele.

Dimensiuni:

  • latime: 85 cm,
  • inaltime: 180 cm,
  • adancime: 24 cm


Culori:
culorile disponibile sunt prezentate mai sus

Detalii produs:

  • PAL 16 mm,
  • margini finisate cu material PVC,
  • 6 umerașe - înălțimea este decisă de client în timpul montării,
  • pantofar are 8-9 locuri pentru pantofi


Garantie:
24 luni

Latime85
Inaltime180
Adancime24
Oglindacu oglinda
Livrare sigură

Livrăm marfa cu transport propriu, specializat, astfel ai siguranța că mobila ajunge rapid și nedeteriorată. Șoferii noștri nu au obligația de a urca mobila la etaj, de aceea e nevoie să organizați o persoană care să vă ajute cu urcarea mărfii.

Producător direct de 28 de ani

Când mobilezi casa / apartamentul / grădina cu Mirjan24, alegi experiență și implicare de 28 de ani – mobilă direct de la producător. În fiecare zi, peste 300 de angajați au grijă de pregătirea eficientă și în timp util a comenzilor tale.

de luni garanție

Producem noi înșine mobila, astfel avem siguranța celei mai bune calități și a grijii pentru fiecare detaliu. Departamentul nostru de calitate, prin normele sale riguroase, se asigură că tu și cei dragi ție veți folosi mobila ani de zile. Însă pentru orice eventualitate, îți oferim ani de garanție. Dacă ai descoperit un defect la produsul cumpărat, ne obligăm să îl reparăm sau să îl înlocuim cu unul nou.

14 zile pentru retur

Îți place produsul nostru, însă nu ești sigur dacă celelalte piese de mobilier și culoarea acestuia se vor potrivi perfect? Sau poate ai cumpărat deja mobilă nouă, însă între timp conceptul interiorului s-a schimbat la 180 de grade? Nu-ți face griji, deoarece la Mirjan24 oferim cumpărături online fără riscuri. La noi ai 14 zile pentru retur produsului cumpărat.

Discount pentru noi achiziții 5%

Sunt multe motive să revii la noi. Unul dintre ele este discountul de 5%, pe care îl vei primi pentru cumpărăturile următoare la Mirjan24. Îți mulțumim pentru încrederea în noi, odată cu livrarea mobilei vei primi un voucher cadou pentru noi achiziții reușite în magazinul nostru.

Discount pentru newsletter 3%

Prin înscrierea la newsletterul nostru, ai garanția că nu vei pierde promoțiile actuale și cele mai noi sugestii din fascinantul univers al designului interior. Newsletterul este cadoul nostru pentru tine. Înscrie-te chiar astăzi, iar primul cadou va fi un voucher cadou 3%, valabil 3 luni. Ești gata pentru multe surprize?

Nu schimbăm dimensiunile mobilei

Produsele oferite sunt disponibile numai în dimensiunile furnizate pe fișa produsului, nu există posibilitatea schimbării dimensiunii.

Recenzii

5.00

Numărul de comentarii: 1

Denisa 2019-11-12

Garderoba este minunată! Are loc pentru geci și pentru pantofi! Super!

Scrie-ti parerea!

Scrie o recenzie

Mobilier pentru hol Kolom

Mobilier pentru hol Kolom

30 alte produse din aceasta categorie:

Produse vizualizate