Mobilier pentru hol Therpio
în depozit

Mobilier pentru hol Therpio

%

533 lei

579 lei

-8%

Selecteaza culoarea:
5 zile lucratoare
Vezi costurile de livrare
Livrare disponibilă de la 99 lei

scădea adăuga

Mai multe detalii

Mobilierul pentru hol Therpio este combinația dintre un dulap încăpător pentru pantofi și un panou, pe care sunt așezate umerașe.

Mobila a fost fabricată din materiale de calitate ridicată, finisată suplimentar cu margine rezistentă PVC.

Oglinda ca element indispensabil al mobilierului pentru hol este aici de mari dimensiuni, ce va fi nu doar un accesoriu practic, ci și o decorațiune excelentă.

Culorile delicate și designul elegant al mobilierului modern pentru hol Therpio e se integrează benefic în diverse amenajări.

Dimensiunile dulapului:

  • latime: 85 cm,
  • inaltime: 45 cm,
  • adancime: 35 cm

Dimensiunile cuierul:

  • latime: 85 cm,
  • inaltime: 82 cm,
  • adancime: 15 cm


Culori:
culorile disponibile sunt prezentate mai sus

Detalii produs:

  • PAL,
  • margini finisate cu material PVC,
  • 6 umerașe - înălțimea este decisă de client în timpul montării,
  • pantofar are 8-9 locuri pentru pantofi


Garantie:
24 luni

Livrare sigură

Livrăm marfa cu transport propriu, specializat, astfel ai siguranța că mobila ajunge rapid și nedeteriorată. Șoferii noștri nu au obligația de a urca mobila la etaj, de aceea e nevoie să organizați o persoană care să vă ajute cu urcarea mărfii.

Producător direct de 29 de ani

Când mobilezi casa / apartamentul / grădina cu Mirjan24, alegi experiență și implicare de 29 de ani – mobilă direct de la producător. În fiecare zi, peste 300 de angajați au grijă de pregătirea eficientă și în timp util a comenzilor tale.

de luni garanție

Producem noi înșine mobila, astfel avem siguranța celei mai bune calități și a grijii pentru fiecare detaliu. Departamentul nostru de calitate, prin normele sale riguroase, se asigură că tu și cei dragi ție veți folosi mobila ani de zile. Însă pentru orice eventualitate, îți oferim ani de garanție. Dacă ai descoperit un defect la produsul cumpărat, ne obligăm să îl reparăm sau să îl înlocuim cu unul nou.

14 zile pentru retur

Îți place produsul nostru, însă nu ești sigur dacă celelalte piese de mobilier și culoarea acestuia se vor potrivi perfect? Sau poate ai cumpărat deja mobilă nouă, însă între timp conceptul interiorului s-a schimbat la 180 de grade? Nu-ți face griji, deoarece la Mirjan24 oferim cumpărături online fără riscuri. La noi ai 14 zile pentru retur produsului cumpărat.

Discount pentru noi achiziții 5%

Sunt multe motive să revii la noi. Unul dintre ele este discountul de 5%, pe care îl vei primi pentru cumpărăturile următoare la Mirjan24. Îți mulțumim pentru încrederea în noi, odată cu livrarea mobilei vei primi un voucher cadou pentru noi achiziții reușite în magazinul nostru.

Discount pentru newsletter 3%

Prin înscrierea la newsletterul nostru, ai garanția că nu vei pierde promoțiile actuale și cele mai noi sugestii din fascinantul univers al designului interior. Newsletterul este cadoul nostru pentru tine. Înscrie-te chiar astăzi, iar primul cadou va fi un voucher cadou 3%, valabil 3 luni. Ești gata pentru multe surprize?

Nu schimbăm dimensiunile mobilei

Produsele oferite sunt disponibile numai în dimensiunile furnizate pe fișa produsului, nu există posibilitatea schimbării dimensiunii.

Recenzii

5.00

Numărul de comentarii: 3

Laura Chiriţă 2021-08-19

Nu am nimic de comentat. Totul super! Recomand!

Darius 2020-09-23

Seriozitate, mobila arata exact ca și în poze!

Cleo Diaconescu 2020-09-23

Preț accesibil și calitate bună.

Scrie-ti parerea!

Scrie o recenzie

Mobilier pentru hol Therpio

Mobilier pentru hol Therpio

30 alte produse din aceasta categorie:

Produse vizualizate