Panou tapitat pentru perete Pag 70x40

  79 lei

  Cumpără în rate acum de la 13 lei pe lună

  5 zile lucratoare
  Vezi costurile de livrare
  Livrare disponibilă de la 99 lei

  scădea adăuga

  Mai multe detalii

  Avantajul unui interior amenajat modern sunt decorațiunile alese cu gust. Se întâmplă ca tablourile, pernele colorate de pe canapea, chiar și o vază cu flori proaspete să nu fie suficiente, pentru a insufla o nouă atmosferă interiorului și pentru a crește senzația de familiaritate.

  Aici vin în ajutor panourile tapițate Pag, care pot fi fixate ușor pe perete. Ce câștigi dacă vei compune din ele un spătar pentru pat sau vei construi un așa-zis perete moale? În primul rând, schimbarea aspectului interiorului, pentru că orice cameră se va transforma, cu ajutorul panourilor tapițate Pag într-una mai caldă. În al doilea rând, acustica va fi mai bună și încăperea va deveni mai silențioasă, iar aici de asta se vor bucura mai ales cei care au vecini în spatele acelui perete.

  Dimensiuni:

  • lățime: 70 cm
  • înălțime: 40 cm
  • adancime: 4 cm

  Culori: culorile disponibile sunt prezentate mai sus

  Detalii produs:

  • destinație: panou perete,
  • material execuție: suportul panoului este placă 8mm + spumă T18 3cm + țesătură,
  • prețul se referă la o singură bucată,
  • formă: dreptunghi,
  • modalitate montaj: cu adeziv, arici sau spumă de montaj (prețul nu include aceste accesorii, acestea trebuie cumpărate separat de client),
  • efect 3D,
  • protejează peretele de deteriorări,
  • fonoabsorbant,
  • utilizare: în interior,
  • panouri ideale pentru finisaje de perete de ex. deasupra patului,

  Se potrivește perfect cu:

  Posibilitatea de a cumpara mobilier din aranjament:


  Garantie: 24 luni

  Livrare sigură

  Livrăm marfa cu transport propriu, specializat, astfel ai siguranța că mobila ajunge rapid și nedeteriorată. Șoferii noștri nu au obligația de a urca mobila la etaj, de aceea e nevoie să organizați o persoană care să vă ajute cu urcarea mărfii.

  Producător direct de 29 de ani

  Când mobilezi casa / apartamentul / grădina cu Mirjan24, alegi experiență și implicare de 29 de ani – mobilă direct de la producător. În fiecare zi, peste 300 de angajați au grijă de pregătirea eficientă și în timp util a comenzilor tale.

  de luni garanție

  Producem noi înșine mobila, astfel avem siguranța celei mai bune calități și a grijii pentru fiecare detaliu. Departamentul nostru de calitate, prin normele sale riguroase, se asigură că tu și cei dragi ție veți folosi mobila ani de zile. Însă pentru orice eventualitate, îți oferim ani de garanție. Dacă ai descoperit un defect la produsul cumpărat, ne obligăm să îl reparăm sau să îl înlocuim cu unul nou.

  14 zile pentru retur

  Îți place produsul nostru, însă nu ești sigur dacă celelalte piese de mobilier și culoarea acestuia se vor potrivi perfect? Sau poate ai cumpărat deja mobilă nouă, însă între timp conceptul interiorului s-a schimbat la 180 de grade? Nu-ți face griji, deoarece la Mirjan24 oferim cumpărături online fără riscuri. La noi ai 14 zile pentru retur produsului cumpărat.

  Discount pentru noi achiziții 5%

  Sunt multe motive să revii la noi. Unul dintre ele este discountul de 5%, pe care îl vei primi pentru cumpărăturile următoare la Mirjan24. Îți mulțumim pentru încrederea în noi, odată cu livrarea mobilei vei primi un voucher cadou pentru noi achiziții reușite în magazinul nostru.

  Discount pentru newsletter 3%

  Prin înscrierea la newsletterul nostru, ai garanția că nu vei pierde promoțiile actuale și cele mai noi sugestii din fascinantul univers al designului interior. Newsletterul este cadoul nostru pentru tine. Înscrie-te chiar astăzi, iar primul cadou va fi un voucher cadou 3%, valabil 3 luni. Ești gata pentru multe surprize?

  Nu schimbăm dimensiunile mobilei

  Produsele oferite sunt disponibile numai în dimensiunile furnizate pe fișa produsului, nu există posibilitatea schimbării dimensiunii.

  Recenzii

  Scrie o recenzie

  Panou tapitat pentru perete Pag 70x40

  Panou tapitat pentru perete Pag 70x40

  Produse similare

  30 alte produse din aceasta categorie:

  Produse vizualizate

  Vezi toate