Pat electric Lofor 100
în depozit

Pat electric Lofor 100

  4 145 lei

  Cumpără în rate acum de la 691 lei pe lună

  Selecteaza culoarea:
  10 zile lucratoare
  Vezi costurile de livrare
  Livrare disponibilă de la 99 lei

  scădea adăuga

  Mai multe detalii

  Îți place când mobila ta este adaptată tuturor nevoilor tale? Mizează pe patul electric pentru o persoană Lofor 100 și bucură-te de un confort ridicat. Mecanismul încorporat permite schimbarea ușoară a poziției saltelei cu ajutorul telecomenzii.

  Spătarul înalt permite sprijinirea moale a spatelui de acesta în timp ce citiți o carte sau vizionați serialul preferat înainte de culcare.

  Baza nivelului crescut de confort este reprezentată și aici de structura bine gândită a saltelei. Îmbinarea arcurilor cu spuma specială asigură suportul pentru întregul corp. Pentru creșterea confortului de utilizare, patului i-a fost anexat un topper, care asigură senzația optimă de moale.

  Dimensiuni:

  • lungime: 210 cm,
  • latime: 110 cm,
  • inaltime: 118 cm,
  • suprafata de dormit: 100 x 200 cm


  Culori:
   culorile disponibile sunt prezentate mai sus

  Detalii produs:

  • cadrul electric din lemn - cu telecomanda,
  • spătar: placă mobilier 15 mm + vatelină,
  • În partea de jos: spumă + arcuri tip bonell,
  • saltea principală: spumă + eco pocket,
  • topperul are două fețe din spumă poliuretanică,
  • inălțime topper 5 cm duritate H2
  • picioare din material plastic,
  • lipsă recipient pentru lenjerie în pat
  • paturile nu sunt de sine stătătoare,


  Garantie:
  24 luni

  Lungime210
  Latime110
  Inaltime118
  Functiinu contine sertar pentru lenjerie
  Suprafata de dormit200x100
  Tip patpat dublu

  Livrare sigură

  Livrăm marfa cu transport propriu, specializat, astfel ai siguranța că mobila ajunge rapid și nedeteriorată. Șoferii noștri nu au obligația de a urca mobila la etaj, de aceea e nevoie să organizați o persoană care să vă ajute cu urcarea mărfii.

  Producător direct de 29 de ani

  Când mobilezi casa / apartamentul / grădina cu Mirjan24, alegi experiență și implicare de 29 de ani – mobilă direct de la producător. În fiecare zi, peste 300 de angajați au grijă de pregătirea eficientă și în timp util a comenzilor tale.

  de luni garanție

  Producem noi înșine mobila, astfel avem siguranța celei mai bune calități și a grijii pentru fiecare detaliu. Departamentul nostru de calitate, prin normele sale riguroase, se asigură că tu și cei dragi ție veți folosi mobila ani de zile. Însă pentru orice eventualitate, îți oferim ani de garanție. Dacă ai descoperit un defect la produsul cumpărat, ne obligăm să îl reparăm sau să îl înlocuim cu unul nou.

  14 zile pentru retur

  Îți place produsul nostru, însă nu ești sigur dacă celelalte piese de mobilier și culoarea acestuia se vor potrivi perfect? Sau poate ai cumpărat deja mobilă nouă, însă între timp conceptul interiorului s-a schimbat la 180 de grade? Nu-ți face griji, deoarece la Mirjan24 oferim cumpărături online fără riscuri. La noi ai 14 zile pentru retur produsului cumpărat.

  Discount pentru noi achiziții 5%

  Sunt multe motive să revii la noi. Unul dintre ele este discountul de 5%, pe care îl vei primi pentru cumpărăturile următoare la Mirjan24. Îți mulțumim pentru încrederea în noi, odată cu livrarea mobilei vei primi un voucher cadou pentru noi achiziții reușite în magazinul nostru.

  Discount pentru newsletter 3%

  Prin înscrierea la newsletterul nostru, ai garanția că nu vei pierde promoțiile actuale și cele mai noi sugestii din fascinantul univers al designului interior. Newsletterul este cadoul nostru pentru tine. Înscrie-te chiar astăzi, iar primul cadou va fi un voucher cadou 3%, valabil 3 luni. Ești gata pentru multe surprize?

  Nu schimbăm dimensiunile mobilei

  Produsele oferite sunt disponibile numai în dimensiunile furnizate pe fișa produsului, nu există posibilitatea schimbării dimensiunii.

  Recenzii

  Scrie o recenzie

  Pat electric Lofor 100

  Pat electric Lofor 100

  Produse similare

  30 alte produse din aceasta categorie:

  Produse vizualizate

  Vezi toate