Taburet mic Tony

  EAN-13:

  369 lei

  20 - 30 zile lucratoare

  scădea adăuga

  Mai multe detalii

  Pufa pentru ședere Tony mică - să nu ne inducă în eroare cuvântul „mică”, deoarece, în ciuda dimensiunii sale, este foarte confortabilă și câștigăm un moment de respiro întotdeauna când ne așezăm pe ea. Un mare avantaj ale acestei pufe pentru ședere este faptul că o putem amplasa și în locuri mici, de exemplu pe hol. Iar posibilitatea de combinare a culorilor țesăturilor face ca mobila noastră să arate mereu bine și să atragă privirile tuturor celor care ne intră în casă și cu siguranță fiecare se va așeza cu plăcere pe ea pentru a se convinge că este la fel de confortabilă precum arată.

  Dimensiuni:

  • Lungime: 70 cm,
  • Latime: 68 cm,
  • Inaltime: 41 cm


  Culori: culorile disponibile sunt prezentate mai sus

  Detalii produs:

  • Rame din lemn + PAL,
  • Spuma foarte elastica,
  • taburet fara cutie de depozitare


  Garantie: 24 luni

  Livrare sigură

  Livrăm marfa cu transport propriu, specializat, astfel ai siguranța că mobila ajunge rapid și nedeteriorată. Șoferii noștri nu au obligația de a urca mobila la etaj, de aceea e nevoie să organizați o persoană care să vă ajute cu urcarea mărfii.

  Producător direct de 27 de ani

  Când mobilezi casa / apartamentul / grădina cu Mirjan24, alegi experiență și implicare de 27 de ani – mobilă direct de la producător. În fiecare zi, peste 300 de angajați au grijă de pregătirea eficientă și în timp util a comenzilor tale.

  de luni garanție

  Producem noi înșine mobila, astfel avem siguranța celei mai bune calități și a grijii pentru fiecare detaliu. Departamentul nostru de calitate, prin normele sale riguroase, se asigură că tu și cei dragi ție veți folosi mobila ani de zile. Însă pentru orice eventualitate, îți oferim ani de garanție. Dacă ai descoperit un defect la produsul cumpărat, ne obligăm să îl reparăm sau să îl înlocuim cu unul nou.

  14 zile pentru retur

  Îți place produsul nostru, însă nu ești sigur dacă celelalte piese de mobilier și culoarea acestuia se vor potrivi perfect? Sau poate ai cumpărat deja mobilă nouă, însă între timp conceptul interiorului s-a schimbat la 180 de grade? Nu-ți face griji, deoarece la Mirjan24 oferim cumpărături online fără riscuri. La noi ai 14 zile pentru retur produsului cumpărat.

  Discount pentru noi achiziții 5%

  Sunt multe motive să revii la noi. Unul dintre ele este discountul de 5%, pe care îl vei primi pentru cumpărăturile următoare la Mirjan24. Îți mulțumim pentru încrederea în noi, odată cu livrarea mobilei vei primi un voucher cadou pentru noi achiziții reușite în magazinul nostru.

  Discount pentru newsletter 3%

  Prin înscrierea la newsletterul nostru, ai garanția că nu vei pierde promoțiile actuale și cele mai noi sugestii din fascinantul univers al designului interior. Newsletterul este cadoul nostru pentru tine. Înscrie-te chiar astăzi, iar primul cadou va fi un voucher cadou 3%, valabil 3 luni. Ești gata pentru multe surprize?

  Nu schimbăm dimensiunile mobilei

  Produsele oferite sunt disponibile numai în dimensiunile furnizate pe fișa produsului, nu există posibilitatea schimbării dimensiunii.

  Recenzii

  Scrie o recenzie

  Taburet mic Tony

  Taburet mic Tony

  Produse similare

  30 alte produse din aceasta categorie: