Coltar rabatabil Tony Premium

6.900 lei cu TVA
Cumpără în rate:

acum de la 1.150,00 lei pe lună

5902928610260

Culoarea

Selecteaza culoarea: Lea 533 + Granada 2731

Despre tesaturile
Coltul lateral

25 - 35 zile lucratoare

Livrare gratuită în toată țara

 • Livrare gratuită în toată țara
 • Până la 6 rate cu dobândă 0%
 • Primește 5% reducere pentru următoarele cumpărături
 • Cumpărături sigure! Magazin protejat cu certificat SSL

Chintesența stilului și a eleganței atemporale, într-un cuvânt canapeaua de colț Tony. De neînlocuit într-o amenajare modernă a sufrageriei, canapeaua este un companion perfect al relaxării tale zilnice. Folosirea spumei cu grad ridicat de elasticitate va avea un impact pozitiv asupra poziționării segmentelor particulare ale coloanei, asigurându-ți condiții sănătoase de odihnă.
Canapeaua cu funcție de dormit este disponibilă într-o gamă largă de culori. Combinațiile moderne de culori și matlasarea vor facilita asortarea mobilei cu amenajarea ta. Funcția de dormit încorporată îți va asigura confortul în timpul utilizării zilnice. Colțarul spațios se va preta și ca loc suplimentar de dormit pentru musafirii care vor veni în vizită.

Lea - este un accent floral printre materialele de tapițerie de cea mai bună calitate oferite. Mobila învelită cu ea se prezintă elegant și modern. Materialul se caracterizează printr-un coeficient ridicat de rezistență la lumină și scămoșare, astfel modelul își păstrează aspectul inițial pe o perioadă îndelungată.

Țesătură rezistentă la scămoșare
Țesătură greu inflamabilă
Țesătură decorativă

Granada – țesătură pentru învelitori, delicată și moale la atingere, inclusă în categoria plușurilor. Avantajul său suplimentar constă în proprietățile CLEANBOO (care limitează absorbția de lichide). Produsul textil este rezistent la pete și nu se scămoșează, iar datorită lui mobila va încânta prin aspectul impecabil timp îndelungat.

Abosrbție limitată a lichidelor
Țesătură deosebit de rezistentă
Pluș

Magic Velvet - este o țesătură velvet, plăcută la atingere. Se caracterizează prin durabilitate și rezistența ridicată la scămoșare. Are proprietăți ignifuge și Cleanaboo – îngreunează absorbția lichidelor în structura mobilei.

Abosrbție limitată a lichidelor
Țesătură greu inflamabilă
Pluș

Baloo - suprafața țesăturii este acoperită de numeroase bucle și noduri de mărimi neregulate. Este o țesătură deosebit de rezistentă și ignifugă. Nu se scămoșează, iar culoarea sa rămâne expresivă timp îndelungat.

Țesătură greu inflamabilă
Pluș
Țesătură rezistentă la decolorare

Miu țesătură foarte plăcută și moale la atingere. Conferă mobilierului aspectul original. Este durabilă și rezistentă la abraziuni. În plus, țesătura a obținut certificatul care atestă rezistența la aprindere la foc.

Pet friendly
Țesătură greu inflamabilă
Pluș

Venus Velvet - este o țesătură velvet, delicată la atingere și ușor lucioasă. Are proprietăți Cleanaboo, care nu permit pătrunderea lichidelor în structura mobilei și certificat Petproof – acest material este prietenos pentru animale și rezistent la distrugere.

Abosrbție limitată a lichidelor
Țesătură greu inflamabilă
Pluș

Horton - prin aspectul său, țesătura ne trimite cu gândul la piele naturală. Are numeroase caracteristici practice. Printre acestea se numără: tehnologia Cleanaboo, caracterizată prin absorbția îngreunată a lichidelor în profunzimea structurii materialului, Petproof, adică rezistența la zgârieturi și atestatul de rezistență la foc.

Țesătură greu inflamabilă
Abosrbție limitată a lichidelor
Pet friendly

Terra – Terra este prima țesătură Select by Lech produsă din materiale reciclate. Se diferențiază prin calitatea ridicată, împletitura măruntă și rezistența deosebită. Are proprietăți care îngreunează aprinderea. Este prietenoasă cu pielea și cu mediul natural.

Țesătură greu inflamabilă
Țesătură structurală
Ecologică

Otusso - este o țesătură de învelire velvet cu multiple proprietăți. Are caracteristicile BE CLEAN, care facilitează curățarea și deține un certificat care atestă că este greu inflamabilă. Materialul Select by Lech face parte din țesăturile prietenoase cu pielea și proecologice.

Abosrbție limitată a lichidelor
Țesătură greu inflamabilă
Pluș

Modello - este o țesătură decorativă, al cărei model este creat de dungi geometrice decorative multiplicate. Materialul are în compoziție in, ce îl face să fie moale. În plus, se pretează bine în încăperile însorite, deoarece are o rezistență crescută la decolorare.

Țesătură greu inflamabilă
Țesătură decorativă
Țesătură rezistentă la decolorare

Mai multe detalii

Dimensiuni:

 • Lungime: 348 cm,
 • Latime: 205 cm,
 • Inaltime: 76 cm,
 • Suprafata de dormit: 290 x 125 cm

Coltul lateral: stanga sau dreapta

Detalii produs:

 • Rame din lemn + PAL,
 • spuma foarte elastica T2844,
 • arcuri din otel ondulat,
 • Coltul distribuire,
 • Cu functie de dormit,
 • fara lada de depozitate,
 • Perne incluse,
 • Perne cu fermoar,
 • Coltul este liber (in spate)


Garantie: 24 luni

detail

detail

detail

* Dimensiunile produsului sunt furnizate în centimetri și pot diferi de cele reale cu ± 3%.
Lungime 348
Latime 205
Inaltime 76
Tip coltar colt tip U
Functii extensibil, nu contine sertar pentru lenjerie
Coltul lateral stanga sau dreapta
lungime suprafata de dormit 290
lățimea suprafata de dormit 125
Numar locuri 7 locuri
* Dimensiunile produsului sunt furnizate în centimetri și pot diferi de cele reale cu ± 3%.

S-ar putea sa-ti placa