`

Uși glisante

Deschide interiorul tău la noi posibilități cu ajutorul ușilor glisante. Mobilă, care îmbină modernul și frumosul. Ușile glisante pentru cameră asigură economia de spațiu și creează sentimentul de spațialitate și libertate. Îndrăgostește-te de funcționalitatea și eleganța ușilor noastre glisante.

(116 produse)

Se afiseaza 1-48 din 116 produs(e)
Se afiseaza 1-48 din 116 produs(e)

Ușile reprezintă un element important în orice casă. Organizează perfect și separă două spații diferite. Ușa reprezintă și cartea de vizită a casei. Este primul element vizibil al dotării casei, cu care toți vizitatorii au contact.

Uși glisante perfecte pentru interior

Ușile glisante pentru cameră se caracterizează prin durabilitate, precum și prin aspectul interesant — arată că proprietarul are grijă de casa sa, având în același timp bun gust și stil. Nu de azi se știe că ușile glisante de perete asigură paza spațiului nostru privat. Se pot găsi și în dormitor, precum și în bucătărie sau sufragerie. Ușile - atât cu aripi sau glisante - reprezintă un element tradițional al dotării interiorului, așa că nu trebuie deloc să fie plictisitoare!

Datorită diversității modelelor, precum și culorilor, puteți alege pentru interioarele dvs. uși solide și totodată reprezentând un element decorativ perfect. În interioarele mici sau înguste, se pretează perfect ușile glisante, care nu ocupă spațiu suplimentar, îndeplinindu-și perfect funcția. Înlocuirea ușilor în interiorul casei reprezintă o metodă bună pentru împrospătarea acesteia!

Garderoba visată

garderobă spațioasă este visul nu doar al femeilor! O încăpere separată pentru haine va permite depozitarea lor într-o foarte bună ordine. Pentru separarea zonei garderobei de dormitor, se pretează perfect ușile glisante. Iar acest tip de dulap va fi alegerea perfectă.