`

Fotolii fixe

(38 produse)

Se afiseaza 1-38 din 38 produs(e)

Fotoliu Aloysi

Pret 1.039 lei Pret de baza 1.235 lei
★★★★★
★★★★★
  • -16%

Fotoliu Torezio I

Pret 1.500 lei Pret de baza 1.625 lei
★★★★★
★★★★★
  • -8%
  • Nou
Se afiseaza 1-38 din 38 produs(e)

Fotoliile sunt printre cele mai frecvente piese de mobilier din casele noastre. Le putem găsi aproape în orice încăpere! Sala de masă, dormitor, bucătărie, living. Există o mulțime de tipuri și stiluri pentru acest tip de mobilă, precum fotoliul scoică, scandinav sau modern. Toate însă trebuie să îndeplinească o funcție de bază: să ne asigure un loc confortabil de ședere. Cel mai popular tip al acestui tip de mobilă este și cel mai simplu: fotoliul fix. Vei găsi în oferta noastră mobilă, care va fi adaptată nevoilor tale! Datorită ofertei largi de țesături, mobila va fi nu doar plăcută la atingere, ci și stilată. Înainte de toate, dacă scopul tău este să achiziționezi fotolii ieftine, ai nimerit la locul potrivit!

Fotoliu scandinav sau poate modern?

Acestea sunt două dintre cele mai populare stiluri, din care poți alege fotolii fixe. Pe care să îl alegi? Oricare va fi o decorațiune a încăperii. Răspunsul corect este: acela, care e cel mai potrivit pentru tine și amenajarea ta! Fotoliul scandinav aduce o atmosferă familiară, de casă, în camera respectivă. Mobila de acest tip este simplă, minimalistă și elegantă. Se diferențiază însă prin picioarele stilate din lemn și culorile bogate, care contrastează cu pereții în culori estompate. Fotoliul scandinav va fi o alegere excelentă pentru colțul cititorului, unde te poți relaxa după serviciu. Un model se diferențiază în mod deosebit, dacă vorbim de acest trend. Fotoliul cu spătar cu aripi este combinația perfectă de confort și design estetic și eleganță. Adesea îl putem găsi în set cu suport pentru picioare. Acesta este deja un model faimos! Cea mai populară versiune de fotoliu cu spătar cu aripi este fotoliul galben.

Acum să ne concentrăm pe a doua din opțiunile prezentate. Fotoliile fixe moderne, similar cu cele scandinave, se caracterizează prin formele simple. Frecvent adaugă un accent diferențiator. Sunt potrivite pentru numeroase alte stiluri și amenajări, însă există înainte de toate într-o multitudine de variante! Sunt de asemenea incredibil de funcționale și practice. Fotoliul modern înseamnă stil, simplitate și posibilitatea nelimitată de personalizare.

Fotolii fixe – mari și mici

Cauți un fotoliu mic, sau poate dimpotrivă? Ceva mai mare? Indiferent de dimensiune – orice model va fi o completare stilată a interiorului tău și o decorațiune excelentă. Însă în cazul, în care ne limitează spațiul, o alegere bună vor fi fotoliile mici. Le poți așeza în orice colțișor. Vor deveni o completare excelentă a sofalelor și colțarelor. Înainte de toate, acest lucru ne asigură mult mai multe posibilități în amenajarea încăperii! Dacă ai la dispoziție un spațiu restrâns, decide-te neapărat pentru un fotoliu fix mic sau mai multe!

Dacă vine vorba de frații lor mai mari, nici ei nu sunt de lepădat. Alege un fotoliu fix mare, dacă ai la dispoziție mai mult spațiu! Această soluție are numeroase avantaje. Mobila va deveni unul din principalele elemente ale încăperii, atrăgând privirea. Și în cazul acestora, vei găsi numeroase tipuri. Însă îți va fi mult mai ușor să găsești fotolii confortabile, în care aproape te poți întinde!

Culori! Fotolii galbene, albe, negre și altele

Un element important al alegerii unui fotoliu fix este și chestiunea nuanței acestuia. Ce culori de țesături sunt acum la modă? Ai vrea ceva clasic și totodată mereu la modă, atemporal? O alegere perfectă va fi întotdeauna fotoliul alb! Dacă este vorba de acesta, nu putem trece cu vederea încă unul. Fotoliul negru se va combina perfect cu acesta, formând o compoziție excelentă, care este întotdeauna potrivită. Bineînțeles, asta nu e tot. Tot mai populare sunt culorile mai îndrăznețe: fotoliile roșii sau verzi.

Indiferent de stilul, culoarea sau dimensiunea alese de tine – poți conta mereu pe cea mai bună calitate atât a lemnului, cât și a țesăturilor. Fotoliile fixe vor fi mereu la înălțime!