`

Birouri de tineret

Scurtă descriere: Birourile de tineret practice și moderne vor face mai plăcut timpul dedicat studiului și pregătirii temelor. Gama largă include printre altele birouri de tineret moderne, industriale și loft. Oferim design bun și funcționalitate crescută – invit-o în camera elevului!

(67 produse)

Se afiseaza 1-48 din 67 produs(e)

Birou Heron

Pret 535 lei
★★★★★
★★★★★
  • în depozit

Birou Razimo

Pret 745 lei
★★★★★
★★★★★
  • în depozit

Birou Onosi

Pret 1.015 lei
★★★★★
★★★★★

Birou Runoya

Pret 400 lei Pret de baza 535 lei
★★★★★
★★★★★
  • -25%

Birou Verdek VD01

Pret 703 lei Pret de baza 740 lei
★★★★★
★★★★★
  • -5%

Birou Wynko

Pret 1.895 lei
★★★★★
★★★★★

Birou Salemir SE08

Pret 1.038 lei Pret de baza 1.070 lei
★★★★★
★★★★★
  • -3%

Birou Noris N19

Pret 732 lei Pret de baza 770 lei
★★★★★
★★★★★
  • -5%

Birou Nadia N16

Pret 774 lei Pret de baza 815 lei
★★★★★
★★★★★
  • -5%
Se afiseaza 1-48 din 67 produs(e)

Proiectate cu gândul la elevi și studenți, birourile de tineret oferă un design deosebit. Privirea adolescenților și tinerilor adulți va fi atrasă de ornamentele originale, culorile la modă și chiar de formele ușor futuriste ale mobilierului. Negrul profund, nuanțele stilate de gri, precum și paleta bogată de tonuri care amintesc lemnul sunt doar începutul nuanțelor din oferta noastră.<,p>

Gama celor mai noi propuneri de dotări pentru camera elevului include de asemenea modele de birouri tineret îmbogățite cu inserții metalice. Această bază inspirată de stilul industrial este compusă din de stilurile de amenajare industrial, dar și minimalist. Caracterul ușor industrial al biroului este adorat de adolescenți, fiind de asemenea popular în birourile de acasă și amenajările căminelor studențești.

Descoperă birouri de tineret moderne

Aspectul stilat al proiectelor adresate tinerilor încântă prin ideile tot mai interesante. Designerii ne surprind cu inserții originale, printre care găsim noutăți precum caneluri, lumini de designer sau forme originale. Lista inovațiilor este completată și de elemente care susțin funcționalitatea birourilor de tineret. Printre acestea regăsim birouri de tineret cu raft, variante îmbogățite cu raft superior sau cu opțiunea de întindere.

Un loc deosebit în această categorie este ocupat de birourile de tineret pliabile. Aceste opțiuni compacte se pretează perfect în încăperile mici. Pliabile, devin aproape imperceptibile, iar după ce au fost extinse, oferă un spațiu confortabil de studiu și de pregătire a temelor.

O opțiune apreciată este reprezentată și de variantele cu ajustare a înălțimii. Aceste birouri ne permit adaptarea lor rapidă și ușoară la nevoile curente. Fie că lucrăm așezați fie că vrem din plictiseală să învămțăm în picioare – fiecare dintre aceste variante este favorizată de modelele reglabile. Aceasta este o opțiune excelentă și pentru cei care preferă să meargă pe bandă în timp ce își pregătesc temele. Birouri de tineret cu reglare a înălțimii facilitează îmbinarea mișcării cu îndeplinirea obligațiilor.

Cum alegem cele mai bune birouri pentru tineret?

Indicatorul în procesul de alegere a celui mai bun birou de tineret sunt nevoile, pe care trebuie să le satisfacă. Să ajute și la studiul zilnic, precum și la realizarea pasiunilor extrașcolare, astfel modelul ar trebui să îndeplinească mai multe criterii.

  • Mărimea blatului să fie adaptată sarcinilor efectuate. Manuale mari, o foaie de hârtie pentru dezvoltarea talentului artistic și de multe ori și un computer. Biroul de colț pentru tineret poate găzdui pe blatul său o listă atât de lungă de obiecte.
  • Dimensiunea biroului este adaptată spațiului disponibil. Adaptăm mărimea mobilei nu doar nevoilor, ci și spațiului disponibil în cameră. Camerele mici de tineret oferă spațiu celor mai compacte soluții. Pe de altă parte, o nișă mai mare sau un colț liber al încăperii pot găzdui biroul de tineret de colț.

Birourile de tineret moderne se gândesc la noi. Oferă o listă generoasă de posibilități, se adaptează ușor atât pentru camere mici, cât și pentru încăperi mari, spațioase. Se vor integra cu ușurință și în nevoile diversificate. Blatul generos și numeroasele compartimente sunt un duet coerent, care servește foarte bine atât studiului, cât și dezvoltării hobby-urilor și diferitelor pasiuni.