`

Coltare extensibile

Colțarele extensibile la modă vor înfrumuseța interioarele caselor noastre. Oferind o sferă crescută de facilități, reprezintă și o bază de dormit confortabilă. Posibilitatea întinderii se îmbină adesea cu recipientul pentru lenjerie - datorită lui colțarul cu funcție de dormit are un caracter deosebit de practic și este un model tot mai popular.

(313 produse)

Se afiseaza 1-48 din 313 produs(e)

Coltar Peltata U

Pret 3.311 lei Pret de baza 3.485 lei
★★★★★
★★★★★
  • -5%
  • în depozit

Coltar Dalmir

Pret 2.540 lei
★★★★★
★★★★★
  • în depozit

Coltar Poruba Bis

Pret 2.489 lei Pret de baza 2.620 lei
★★★★★
★★★★★
  • -5%
  • în depozit

Coltar Dalmir U

Pret 3.211 lei Pret de baza 3.380 lei
★★★★★
★★★★★
  • -5%
  • în depozit

Coltar Peltata L

Pret 2.513 lei Pret de baza 2.645 lei
★★★★★
★★★★★
  • -5%
  • în depozit

Coltar Giza

Pret 6.380 lei
★★★★★
★★★★★
Se afiseaza 1-48 din 313 produs(e)

Rolul apreciat al colțarelor extensibile este să asigure un spațiu confortabil de odihnă. Așezat în living, biroul de acasă sau cabinet, această piesă de mobilier asigură cele mai bune condiții pentru relaxarea după muncă. Ne așezăm liber pe el în timp de ne uităm la serialele preferate. Ne putem întinde și picioarele, citind o carte sau savurând cafeaua de după-amiază.

Valoarea pe care o aduce în casele noastre colțarul cu funcție de dormit este reprezentată și de adaptările practice. Modelele moderne cresc funcționalitatea încăperilor, oferind de asemenea spațiu pentru dormitul zilnic. Prin deplasarea șezutului, obținem un spațiu generos de dormit. Majoritatea variantelor favorizează odihna liberă pentru una sau două persoane.

Folosind o modalitate atât de simplă, obținem un spațiu de dormit zilnic, precum și un spațiu suplimentar pentru găzduirea oaspeților. Mobila compusă nu se diferențiază prin nimic de frații gemeni care nu sunt extensibili. După lăsarea serii, oferă posibilitatea de a pregăti un loc suplimentar de dormit, pentru prietenii care ne vin în vizită sau pentru familia care a sosit de departe.

La ce trebuie să fim atenți când alegem un colțar cu funcție de dormit?

Când căutăm varianta ideală, iar în plus ne dorim un colțar extensibil ieftin merită să luăm în considerare câțiva factori. Un elemente cheie și în același timp cel mai important este estetica tapițeriei. Acest aspect este influențat mai ales de țesătura de tapițerie - culoarea, textura și factorii care atestă calitatea. În trenduri vom găsi materiale de tip velvet, reiat sau boucle, care are o suprafață buclată distinctivă.

Culorile dominante sunt în primul rând nuanțele universale de gri, bej și rozul foarte deschis. Amatorii stilului avangardist mizează pe negrul profund, tonurile intense de verde sau bleumarin. Canapelele colțar extensibile de designer se diferențiază prin materialul de învelire în nuanțe strălucitoare de galben, portocaliu ruginiu sau roșu suculent. Pentru cei curajoși avem de asemenea o gamă largă de modele și matlasări originale.

Căldura și caracterul familiar conferite de tapițerie construiesc o atmosferă care favorizează relaxarea în interiorul casei tale. Însă lista de factori care merită atenție include și câteva aspecte practice. Pe cele mai importante dintre acestea le vei găsi în lista de mai jos:

  • - mărimea suprafeței de dormit,
  • - recipient pentru lenjerie încorporat,
  • - componentele din care a fost realizat șezutul.

Când e în joc confortul, și în special acela din timpul somnului, sfera factorilor luați în considerare ar trebui să inclusă seria completă. Să ne gândim de cât spațiu avem nevoie, ca să dormim liniștit. Să luăm în considerare facilitățile suplimentare, pe care le oferă o parte dintre modele. Unul dintre cele mai căutate este compartimentul generos pentru lenjerie. Acest spațiu cu acces ușor rezolvă problema legată de depozitarea pernelor și a plăpumii. Totodată, asigură în mod discret păstrarea ordinii în încăpere.

Gamă largă de colțare extensibile ieftine

Nimănui nu-i place să plătească mai mult decât e necesar, de aceea am pregătit o ofertă bogată de colțare extensibile ieftine. Modelele caracterizate prin funcționalitate crescută sunt oferite de noi la prețuri accesibile. Lista plină de resurse de produse care se potrivesc tuturor buzunarelor include atât variantele de formă clasică, cât și cele care au fost completate cu un șezlong suplimentar.

  • - colțare extensibile L – un model popular, care este foarte potrivit în duet cu o măsuță pentru cafea. Așezat în colțul încăperii, reprezintă o bază de relaxare solo, precum și în compania familiei și a prietenilor apropiați. Avantajul acestor variante este reprezentat de spătarele reglabile - adesea sunt prezente mai ales în cazul colțarelor în formă de L.
  • - colțare extensibile U – modele spațioase pentru toată familia. Pe timpul zilei oferă un spațiu generos de relaxare, iar noaptea se transformă în mobilier de dormit cu un nivel de confort comparabil cu un pat de dormitor. Valoarea adăugată este un recipient suplimentar pentru lenjerie, iar uneori chiar 3 compartimente susțin depozitarea diferitelor tipuri de obiecte.

Colțarele extensibile stilate, și totodată funcționale reprezintă o gamă largă de diferite variante. Descoperă-le pe toate, lasă-te fermecată de aspectul lor și descoperă funcționalitatea sporită.