`

Coltare U

Colțarele U reprezintă modalitatea perfectă pentru relaxarea zilnică în liniștea casei tale. În oferta noastră vei găsi numeroase modele practice, care se pretează atât ca bază pentru crearea zonei familiale de relaxare, cât și pentru o zonă confortabilă de dormit. Colțare U realizate solid și ieftine vei găsi doar la MIRJAN24.

(87 produse)

Se afiseaza 1-48 din 87 produs(e)

Coltar Peltata U

Pret 3.311 lei Pret de baza 3.485 lei
★★★★★
★★★★★
  • -5%
  • în depozit

Coltar Dalmir U

Pret 3.211 lei Pret de baza 3.380 lei
★★★★★
★★★★★
  • -5%
  • în depozit

Coltar Wiator U

Pret 5.173 lei Pret de baza 5.445 lei
★★★★★
★★★★★
  • -5%

Coltar Darilko U

Pret 5.368 lei Pret de baza 5.650 lei
★★★★★
★★★★★
  • -5%

Coltar Jarelin U

Pret 5.510 lei Pret de baza 5.800 lei
★★★★★
★★★★★
  • -5%
Se afiseaza 1-48 din 87 produs(e)

Crearea unei zone de respiro acasă, care să ne ajute să uităm de obligațiile vieții cotidiene, este deosebit de importantă. Când ne gândim la un astfel de spațiu, merită să luăm în considerare cumpărarea unui colțar în formă de U. Acest model funcțional se integrează perfect atât într-un spațiu mic, cât și într-unul mai mare. Cu ajutorul lui, vei putea crea un living confortabil, unde să te odihnești și să primești oaspeții.

Colțare în formă de U – centrul de confort al casei

În fiecare locuință este deosebit de important locul, unde să ne putem relaxa și întâlni cu prietenii. Un astfel de spațiu este cel mai adesea livingul. Aici ne petrecem timpul liber, împărtășind evenimentele, uitându-ne la televizor sau jucându-ne jocuri de planșă. În acest mediu se va regăsi perfect colțarul U. Cu ajutorul lui, vei putea crea o bază confortabilă, pe care să încapă toată familia.

Colțar modern U - forța soluțiilor practice

În oferta MIRJAN24 vei găsi multe modele, care te vor surprinde cu toate facilitățile lor. Prima dintre ele este cu siguranță posibilitatea de întindere. Cu ajutorul acesteia, dintr-un spațiu confortabil de ședere, colțarul se transformă într-un spațiu confortabil de somn. Aici intervine imediat al doilea avantaj, și anume funcția de dormit. Aceasta este soluția perfectă, deoarece la o vizită mai lungă sau când suprafața locuinței este limitată. În această situație, va fi util și un recipient pentru lenjerie. Modelele prezentate de dimensiuni mai mari au chiar și trei compartimente practice pentru plăpumi, pături și perne. Această opțiune ajută la păstrarea în ordine a camerei.

Variantele moderne se caracterizează și prin calitatea crescută a utilizării. Colțarul în formă de U cu funcție relax asigură printre altele spătare reglabile. Modelele contemporane oferă de asemenea polițe de depozitare, un mic bar, o lampă încorporată sau priză USB. Confortul este asigurat de asemenea de materialele de tapițerie, care au cel mai adesea multe proprietăți practice, precum: absorbție limitată a lichidelor sau rezistența la strângere și zgârieturi.

Colțar mare în formă de U - variantă pentru numeroase spații

Colțarul mare în formă de U este o opțiune excelentă pentru living, mai ales într-o casă multifamilială sau într-un apartament spațios. Se pretează perfect și în încăperile mai mici, unde livingul joacă și rol de dormitor. Multe dintre aceste modele sunt tipuri tapițate și pe spate, astfel ai libertate în amenajare.

Tot mai adesea, acest tip de colțare este întâlnit și în spațiile publice. Completează perfect amenajarea birourilor sau hotelurilor, nefiind doar un loc de odihnă, ci și un accent elegant al fiecărui mediu.

Ofertă largă MIRJAN24

În magazinul nostru online ai la dispoziție numeroase propuneri interesante. Multitudinea de culori, forme și facilități practice îți permite să alegi colțarul în formă de U adaptat nevoilor tale și posibilităților spațiului. Gama noastră îți oferă calitate, preț avantajos și livrare rapidă în max. 5 zile.