`

Coltare L

Colțarele în formă de L sunt o alegere populară și funcțională! Se prezintă excelent atât în apartamentele mai mici, cât și într-un living cu suprafață mare. Împreună cu colțarele L îți vei îndeplini visul de a avea o odihnă bună și plăcută și totodată vei avea grijă de amenajarea deosebită a încăperii.

(242 produse)

Se afiseaza 1-48 din 242 produs(e)

Coltar Dalmir

Pret 2.540 lei
★★★★★
★★★★★
  • în depozit

Coltar Poruba Bis

Pret 2.489 lei Pret de baza 2.620 lei
★★★★★
★★★★★
  • -5%
  • în depozit

Coltar Peltata L

Pret 2.513 lei Pret de baza 2.645 lei
★★★★★
★★★★★
  • -5%
  • în depozit

Coltar Giza

Pret 6.380 lei
★★★★★
★★★★★
Se afiseaza 1-48 din 242 produs(e)

Colțare în formă de L

Camera de zi este locul unde ne odihnim după o zi grea. Aici dorim să ne așezăm cu plăcere și să discutăm la o ceașcă de cafea aromată. Indiferent dacă dorim să vedem un film, să stăm de vorbă cu prietenii sau să ne relaxăm cu o carte interesantă, un lucru este sigur - mobila tapițată este un must have în orice locuință. Bine aleasă, crește semnificativ confortul relaxării noastre.

Colțarul L este opțiunea aleasă cel mai des pentru living. Îmbină estetica deosebită și caracterul practic incredibil. Gama largă permite adaptarea modelului ideal pentru interior. Această formă de colțar aduce o economie de spațiu în încăpere, de aceea este recomandată pentru orice tip de locuință. Indiferent dacă este o garsonieră, un apartament cu mai multe camere sau o casă multifamilială, la MIRJAN24 fiecare va găsi varianta visată pentru sine!

Colțar tip L – confort crescut

O zi grea la serviciu? Ah, cât de minunat să te întorci și să te întinzi pe colțarul tip L! Această mobilă tapițată asigură un confort deosebit în timpul somnului și al relaxării. Vizionând un film sau citind o nouă poveste, ne putem întinde pe colțar și putem să beneficiem de un moment plăcut de relaxare. Acest model este dotat cel mai frecvent cu funcție de dormit! Colțarul extensibil în forma literei L este o soluție practică. Îl putem transforma cu ușurință într-un pat confortabil. Se pretează excelent în special în locuințele mai mici, unde spațiul de administrat este considerabil mai redus. Aceasta este o opțiune perfectă și pentru a găzdui musafirii peste noapte. Colțarele în formă de L sunt de asemenea un companion excelent în timpul întâlnirilor cu prietenii. Ne ajută să avem o discuție „față în față”.

Unde să așezăm colțarul în forma literei L?

Colțarele în formă de L sunt o soluție populară și practică în amenajarea spațiului de locuit. Când alegem o astfel de așezare, merită să ne gândim, unde să așezăm cel mai bine în încăpere acest element caracteristic. Alegerea locului potrivit poate influența semnificativ funcționalitatea și estetica interiorului.

Amplasarea mobilei în colțul livingului are avantajele sale. Această soluție este aleasă adesea în încăperile de dimensiuni mai mici, unde fiecare centimetru de spațiu este important. Relaxarea folosește la maximum spațiul disponibil, creând totodată un loc familiar de ședere.

Ești fericitul posesor al unei locuințe spațioase? Așezarea colțarului de tip L tapițat și pe spate în centrul livingului este o alegere atractivă. Această amenajare permite expunerea mobilei ca element central în living, ce va face ca încăperea să aibă un caracter modern și stilat.