`

Comode

Comode ieftine pentru copii și tineri în numeroase mărimi și culori. Vor înfrumuseța amenajarea camerei adolescentului, facilitând păstrarea hainelor, gadgeturilor și accesoriilor. Comoda cu sertare pentru tineret și cu dulăpioare constituie un spațiu generos de depozitare pentru diferite obiecte.

(59 produse)

Se afiseaza 1-48 din 59 produs(e)
Se afiseaza 1-48 din 59 produs(e)

Amenajând camera pentru copilul nostru, ne întrebăm adesea ce fel de mobilă ar trebui să se regăsească aici. Visăm la un interior ideal, care să fie împărțit în zona de învățat, de joacă sau de depozitare. În gând, ne dorim să proiectăm un interior, care să fie practic și funcțional. În această sarcină, cu siguranță ne va ajuta comoda pentru copii și tineret.

Comoda ideală pentru camera de tineret

Ce sarcini stau înaintea acestui model? Înainte de toate este vorba despre depozitare. Comoda trebuie să aibă un spațiu generos pentru lucrurile necesare. Ar trebui să ne faciliteze păstrarea ordinii și să ne ajute să sortăm lenjeria de corp, hainele sau jucăriile. Pentru acest rol, a fost creată comoda cu sertare. Perfectă pentru orice spațiu pentru copii și tineri.  O soluție interesantă este și comoda cu polițe, pe care copilul poate așeza gadgeturile preferate sau amintirile din vacanță.

Printre piesele de mobilier disponibile, merită să fim atenți la variantele cu picioare. Se știe cât de greu este să păstrăm ordinea, mai ales în camerele unde sunt copii și tineri. Această opțiune va face mai ușoară curățarea pardoselii.

În oferta noastră vei găsi propuneri colorate și texturi interesante. Comodele de tineret propuse de noi se pot integra în orice concept de amenajare. Vor satisface atât adolescentul care pășește în lumea adultă, cât și copiii mai mici.  Datorită fronturilor originale, îi vor încânta pe cei mai mari și îi vor aduce în universul imaginației pe cei mai mici.

Comode ieftine de tineret – doar cu Mirjan 24

Nu căuta printre milioane de oferte. Doar la noi găsești tot ce ai nevoie. Mobilier pentru tineret produs cu gândul la nevoile copiilor tăi. Albul delicat sau rozul expresiv, bleumarinul liniștit sau combinațiile de culori, toate astea și mult mai multe le poți vedea tocmai la noi. Bogăția de modele și culori te va ajuta să ai comoda pentru copii și tineret timp de mai mulți ani. Vei economisi timp și bani, deoarece comodele noastre înseamnă calitate, stil și caracter unic.