Living cu anexă de bucătărie

Livingul cu anexă de bucătărie este o soluție populară în construcțiile moderne. Asigură o economie de spațiu, o mărire optică a spațiului și îmbinarea diverselor sfere ale vieții cotidiene. Vezi cum să îmbini livingul cu bucătăria, pentru a păstra funcționalitatea deplină a ambelor încăperi.

În propunerea prezentată, anexa a fost separată de living printr-o ușă de sticlă. Avantajul acestei soluții este păstrarea liniștii dinspre bucătărie atunci când folosești mixerul sau blenderul. Iar atunci când în living ai de exemplu oaspeți e suficient să pliezi ușa, pentru a facilita comunicarea. Datorită vitrificărilor, lumina naturală ajunge peste tot, iar încăperile par mai mari. Livingul cu anexă de bucătărie este menținut într-un stil modern cu o notă de detalii industriale, iar accentele negre conferă interiorului profunzime și asigură coerența.

Colecții

Anexa de bucătărie Elena

Anexa de bucătărie Elena

Setul este compus din trei dulapuri inferioare și patru superioare, asigurând utilizarea optimă și practică a spațiului mic. Aspectul minimalist al mobilei de bucătărie Elena se pretează perfect în interioarele moderne. Accentul decorativ al anexei sunt mânerele delicate.

Vezi mai multe
Mobila pentru living Sokrates

Mobila pentru living Sokrates

Culoarea profundă a frontului în nuanța stejar ribbeck, mânerele din piele și bazele metalice sunt semnul distinctiv al acestei colecții. Se pretează perfect atât în interioarele moderne, industriale, cât și în cele elegante, conferindu-le un caracter aparte. Colecția oferă 5 elemente: o comodă încăpătoare, o vitrină cu un insert vitrificat, o măsuță de cafea cu sertar, un dulăpior TV și o poliță suspendată.

Vezi colecțiię
Colțarul modern Arcadia

Colțarul modern Arcadia

Acesta reprezintă elementul cheie al propunerii. Culorile atenuate se înscriu perfect în caracterul modern al interiorului, iar picioarele metalice se combină perfect cu baza mobilei. Avantajul acestui model este reprezentat de spătarul reglabil și cotierele late, pe care poți așeza o tavă cu băuturi. În plus, colțarul Arcadia are funcție de dormit pentru două persoane și recipient pentru lenjerie. De confortul utilizării răspund componentele de calitate ridicată.

Vezi mai multe
Puf pentru ședere Arcadia

Puf pentru ședere Arcadia

Este o completare a colțarului Arcadia. Acesta poate fi folosit și drept scăunel pentru picioare sau ca loc suplimentar de ședere pentru oaspeți. Puful nu ocupă mult spațiu, putând fi așezat în orice loc. Structura pufului se bazează pe aceleași componente precum colțarul, ce garantează o calitate și o rezistență ridicată.

Vezi mai multe