Taburet Arcadia

589 lei

Cumpără în rate acum de la 98 lei pe lună

15 - 20 zile lucratoare
Vezi costurile de livrare
Livrare disponibilă de la 99 lei

scădea adăuga

Mai multe detalii

Apreciezi confortul, designul modern și funcționalitatea? Atunci ar trebui să acorzi atenție pufului Arcadia, care se completează perfect cu colțarul cu același nume. 
Acest model are câteva culori moderne și universale, adaptându-se trendurilor actuale în decorațiuni interioare. Puful
 Arcadia are picioare caracteristice, metalice de culoare neagră, care asigură întregului un caracter unic și un șezut moale.
Vei putea fără nicio problemă să îl folosești ca loc suplimentar de ședere sau ca suport confortabil pentru picioare.
Acest model este deosebit de compact - îl poți amplasa în orice loc din încăpere.

Vezi cum arată acest produs în sugestia noastră: Livingul cu anexă de bucătărie

Dimensiuni:

  • Lungime: 105 cm,
  • Latime: 67 cm,
  • Inaltime: 45 cm

Culori: culorile disponibile sunt prezentate mai sus

Detalii produs:

  • rame din lemn,
  • arc ondulat,
  • pâslă,
  • spumă T-2844 de grosime 12 cm,
  • vatelină
  • taburet fara cutie de depozitare
  • picioare metalice negru,


Garantie: 24 luni

Livrare sigură

Livrăm marfa cu transport propriu, specializat, astfel ai siguranța că mobila ajunge rapid și nedeteriorată. Șoferii noștri nu au obligația de a urca mobila la etaj, de aceea e nevoie să organizați o persoană care să vă ajute cu urcarea mărfii.

Producător direct de 29 de ani

Când mobilezi casa / apartamentul / grădina cu Mirjan24, alegi experiență și implicare de 29 de ani – mobilă direct de la producător. În fiecare zi, peste 300 de angajați au grijă de pregătirea eficientă și în timp util a comenzilor tale.

de luni garanție

Producem noi înșine mobila, astfel avem siguranța celei mai bune calități și a grijii pentru fiecare detaliu. Departamentul nostru de calitate, prin normele sale riguroase, se asigură că tu și cei dragi ție veți folosi mobila ani de zile. Însă pentru orice eventualitate, îți oferim ani de garanție. Dacă ai descoperit un defect la produsul cumpărat, ne obligăm să îl reparăm sau să îl înlocuim cu unul nou.

14 zile pentru retur

Îți place produsul nostru, însă nu ești sigur dacă celelalte piese de mobilier și culoarea acestuia se vor potrivi perfect? Sau poate ai cumpărat deja mobilă nouă, însă între timp conceptul interiorului s-a schimbat la 180 de grade? Nu-ți face griji, deoarece la Mirjan24 oferim cumpărături online fără riscuri. La noi ai 14 zile pentru retur produsului cumpărat.

Discount pentru noi achiziții 5%

Sunt multe motive să revii la noi. Unul dintre ele este discountul de 5%, pe care îl vei primi pentru cumpărăturile următoare la Mirjan24. Îți mulțumim pentru încrederea în noi, odată cu livrarea mobilei vei primi un voucher cadou pentru noi achiziții reușite în magazinul nostru.

Discount pentru newsletter 3%

Prin înscrierea la newsletterul nostru, ai garanția că nu vei pierde promoțiile actuale și cele mai noi sugestii din fascinantul univers al designului interior. Newsletterul este cadoul nostru pentru tine. Înscrie-te chiar astăzi, iar primul cadou va fi un voucher cadou 3%, valabil 3 luni. Ești gata pentru multe surprize?

Nu schimbăm dimensiunile mobilei

Produsele oferite sunt disponibile numai în dimensiunile furnizate pe fișa produsului, nu există posibilitatea schimbării dimensiunii.

Recenzii

5.00

Numărul de comentarii: 1

Anca D. 2020-10-01

Foarte buna achizitia. Este solid.

Scrie-ti parerea!

Scrie o recenzie

Taburet Arcadia

Taburet Arcadia

Produse similare

Accesorii

Oferta noastra de masute

30 alte produse din aceasta categorie:

Produse vizualizate

Vezi toate