Mulți dintre noi iubesc emoțiile sportului rege. Adorăm să simțim tensiunea specifică echipei noastre preferate. Ne bucurăm de victorii și trăim și înfrângerile. Astăzi vrem să vă propunem soluția ideală pentru adevărații pasionați de fotbal. Propunerea noastră o să vă arate, cum puteți amenaja o încăpere, care să fie totodată zona microbistului.

Din propunerea noastră nu vor lipsi accesorii specifice fotbalului. Vei găsi în ea mobilier, care îți va permite să vizionezi canalele sportive în condiții confortabile. Suplimentar, uită-te la ambient și vezi, cum îți poți crea camera de vis a microbistului.

Din acest spațiu nu pot lipsi locurile de ședere. Vrem să subliniem în special ce jol roacă pufurile deosebit de funcționale, care pot fi mutate din loc în loc. Următoarele elemente importante sunt măsuțele pentru cafea, pe care poți așeza snacksurile și sucurile preferate. Interiorul în stilul potrivit pentru un microbist nu poate funcționa fără televizor, de aceea este necesară o comodă TV. Și unde putem așeza gadgeturile legate de sportul preferat? Pentru acestea se va găsi loc pe raft sau pe comoda generoasă.

Colecții

Puf modern Liwiko Maxi 300 L

Puf modern Liwiko Maxi 300 L

Șezutul confortabil este un element deosebit de important în timpul vizionării evenimentelor sportive. Puful Liwko înlocuiește perfect un fotoliu. Poate avea și rol de șezlong. Umplut cu granulat sigur, se va mula pe forma corpului utilizatorului.

Vezi mai multe
Puf minge Sylwin 500L și set de 3 măsuțe de cafea Tyfon

Puf minge Sylwin 500L

Completarea perfectă a accentelor fotbalistice este puful Sylwin. În interiorul acestuia se află o umplutură sigură și ușoară, care permite mutarea liberă a acestuia. Avantajul suplimentar al acestei soluții este faptul că se adaptează ușor formei corpului.

Vezi mai multe
Comoda TV modernă Bekas

Comoda TV modernă Bekas

Televizorul este elementul principal al zonei microbistului. Merită să avem grijă de asemenea ca mobila, pe care este așezat, să se prezinte în mod deosebit. Așa și este comoda TV Bekas. Formă geometrică interesantă, combinații universale de culori și dulăpioare practice. Este de asemenea dotată cu sistem de deschidere PUSH TO OPEN.

Vezi mai multe
Comoda de cameră Bekas

Comoda de cameră Bekas

Formează setul perfect cu comoda TV. Având polițe închise, permite depozitarea atât a hainelor, cât și a gadgeturilor microbistului. Blatul său poate fi folosit ca bază pentru expunerea fotografiilor preferate sau a cupelor sportive.

Vezi mai multe
Măsuța pentru cafea Bekas

Măsuța pentru cafea Bekas

Un întreg coerent este un aspect deosebit de important pentru orice amenajare. Cu mobilierul prezentat mai sus se potrivește măsuța pentru cafea Bekas. Acesta este locul potrivit pentru a ronțăi și a bea ceva bun și ăsta e accesoriul perfect pentru emoțiile sportive. Mobilierul este deosebit de practic, deoarece are un recipient la îndemână, datorită căruia vei avea mereu toate lucrurile la îndemână.

Vezi mai multe
Raft Cygni 013

Raft Cygni 013

Fanii sportului dețin multe obiecte legate de disciplina preferată. Raftul Cygni te va ajuta cu expunerea lor. Cupele, cărțile sau alte amintiri prețioase se vor prezenta excelent. Polițele simetrice, la îndemână și lipsa peretelui posterior permit așezarea liberă a acestui model.

Vezi mai multe