Masuta Komoso

560 lei

Cumpără în rate acum de la 93 lei pe lună

Selecteaza culoarea:
10 zile lucratoare
Vezi costurile de livrare
Livrare disponibilă de la 99 lei

scădea adăuga

Mai multe detalii

Măsuța pentru cafea Komoso este măsuța ideală pentru un colțar, o sofa sau o canapea. Măsuța Komoso este fabricată din placă lucioasă cu grosimea 32 mm. Măsuța pentru cafea Komoso are o formă interesantă, modernă subt forma unui perete în trepte și accesorii metalice. Măsuța pentru cafea are formă pătrată cu dimensiunea 60 cm x 60 cm. Suprafața este mărită și de bază, care joacă rol de poliță.

Vezi cum arată acest produs în sugestia noastră.

Dimensiuni:

  • latime: 60 cm,
  • inaltime: 31 cm,
  • adancime: 60 cm


Culori: culorile disponibile sunt prezentate mai sus

Detalii produs:

  • Blat: 32 mm
  • furnir din PVC


Garantie:
24 luni

Latime60
Inaltime31
Adancime60

Livrare sigură

Livrăm marfa cu transport propriu, specializat, astfel ai siguranța că mobila ajunge rapid și nedeteriorată. Șoferii noștri nu au obligația de a urca mobila la etaj, de aceea e nevoie să organizați o persoană care să vă ajute cu urcarea mărfii.

Producător direct de 29 de ani

Când mobilezi casa / apartamentul / grădina cu Mirjan24, alegi experiență și implicare de 29 de ani – mobilă direct de la producător. În fiecare zi, peste 300 de angajați au grijă de pregătirea eficientă și în timp util a comenzilor tale.

de luni garanție

Producem noi înșine mobila, astfel avem siguranța celei mai bune calități și a grijii pentru fiecare detaliu. Departamentul nostru de calitate, prin normele sale riguroase, se asigură că tu și cei dragi ție veți folosi mobila ani de zile. Însă pentru orice eventualitate, îți oferim ani de garanție. Dacă ai descoperit un defect la produsul cumpărat, ne obligăm să îl reparăm sau să îl înlocuim cu unul nou.

14 zile pentru retur

Îți place produsul nostru, însă nu ești sigur dacă celelalte piese de mobilier și culoarea acestuia se vor potrivi perfect? Sau poate ai cumpărat deja mobilă nouă, însă între timp conceptul interiorului s-a schimbat la 180 de grade? Nu-ți face griji, deoarece la Mirjan24 oferim cumpărături online fără riscuri. La noi ai 14 zile pentru retur produsului cumpărat.

Discount pentru noi achiziții 5%

Sunt multe motive să revii la noi. Unul dintre ele este discountul de 5%, pe care îl vei primi pentru cumpărăturile următoare la Mirjan24. Îți mulțumim pentru încrederea în noi, odată cu livrarea mobilei vei primi un voucher cadou pentru noi achiziții reușite în magazinul nostru.

Discount pentru newsletter 3%

Prin înscrierea la newsletterul nostru, ai garanția că nu vei pierde promoțiile actuale și cele mai noi sugestii din fascinantul univers al designului interior. Newsletterul este cadoul nostru pentru tine. Înscrie-te chiar astăzi, iar primul cadou va fi un voucher cadou 3%, valabil 3 luni. Ești gata pentru multe surprize?

Nu schimbăm dimensiunile mobilei

Produsele oferite sunt disponibile numai în dimensiunile furnizate pe fișa produsului, nu există posibilitatea schimbării dimensiunii.

Recenzii

5.00

Numărul de comentarii: 6

Florentina Kovacs 2021-07-08

Livrata in timpul mentionat in oferta. Imi plac astfel de cumparaturi!

Carla Rotaru 2020-11-30

Magazinul merită recomandat. Livrare profi și rapidă, prețuri mici și calitate ridicată.

Iulia Visan 2020-11-25

Foarte frumoasă, arata mai bine în realitate. Mulțumesc Mirjan

Valentina Stoian 2020-11-23

Totul conform descrierii. Rapid și fără probleme. Recomand!

Delia 2019-11-12

Măsuța de cafea e foarte frumoasă. E funcțională și bine fabricată. Recomand pentru sufragerie!

Claudiu 2019-02-05

calitate buna,

Vezi mai mult (3)

Scrie-ti parerea!

Scrie o recenzie

Masuta Komoso

Masuta Komoso

30 alte produse din aceasta categorie:

Produse vizualizate

Vezi toate