Coltar rabatabil Alvin Mini by Toptextil
în depozit

Coltar rabatabil Alvin Mini Premium

Colțarul Alvin Mini Premium este colțarul care îți va asigura confortul perfect! A fost fabricat astfel, încât să permită relaxarea și să reprezinte o decorațiune excelentă a încăperii. A fost dotat cu funcție de dormit și un recipient generos, unde poți depozita diverse obiecte sau lenjeria de pat. Cel mai mare avantaj al colțarului Alvin Mini Premium este spătarul reglabil, pe care îl poți așeza în câteva poziții la alegere!

Pentru producția colțarului Alvin Mini Premium au fost utilizate țesături de tapițerie cu cele mai bune proprietăți. Sunt durabile, rezistente și se prezintă impecabil pe mobilă timp de mai mulți ani.

Venus Velvet - este o țesătură velvet, delicată la atingere și ușor lucioasă. Are proprietăți Cleanaboo, care nu permit pătrunderea lichidelor în structura mobilei și certificat Petproof – acest material este prietenos pentru animale și rezistent la distrugere. Vezi mai multe.

Abosrbție limitată a lichidelor
Țesătură greu inflamabilă
Pluș

Cotone – este una dintre cele mai populare țesături, folosite în tapițerie. Compoziția sa este un amestec de bumbac și poliester, formând o țesătură deosebit de rezistentă. Nu se scămoșează în timpul utilizării, garantându-i aspectul impecabil o perioadă îndelungată. Vezi mai multe.

Țesătură rezistentă la scămoșare
Țesătură deosebit de rezistentă
Țesătură structurală

Bombaj – are un model oriental, în culori originale. Alegând țesătura Bombaj, poți recrea atmosfera îndepărtatei Indii chiar în casa ta. Este o țesătură de calitate ridicată, rezistentă la decolorare și scămoșare. Deține de asemenea un certificat, care atestă proprietățile sale de rezistență la aprindere la foc. Vezi mai multe.

Țesătură rezistentă la decolorare
Țesătură greu inflamabilă
Țesătură decorativă

Prestige - țesătura se caracterizează prin rezistența ridicată la scămoșare. A fost îmbogățită cu o soluție practică – Cleanaboo, care limitează absorbția lichidelor în profunzimea structurii țesăturii, lăsându-le la suprafață. Vezi mai multe.

Abosrbție limitată a lichidelor
Țesătură rezistentă la scămoșare
Pluș

Kenia - este o țesătură cu împletitură măruntă, cu un model interesant, model pepit. Nu se scămoșează în timpul utilizării și nu conține niciun fel de substanțe nocive. Vezi mai multe.

Țesătură rezistentă la scămoșare
Țesătură decorativă

Persian – este o țesătură structurală, care se remarcă prin modelul interesant, în relief. Face parte din țesăturile rezistente la decolorare și cu grad ridicat de rezistență la foc. Materialul este ușor de curățat - poate fi spălat la o temperatură redusă. Vezi mai multe.

Țesătură rezistentă la decolorare
Țesătură rezistentă la scămoșare
Țesătură structurală

Kongo - este o țesătură de tapițerie cu împletitură măruntă. Este plăcută la atingere și rezistentă, deși are o textură palpabilă. Are o împletitură caracteristică a firelor, garantând modelul unic și universal. Vezi mai multe.

Țesătură deosebit de rezistentă
Împletitură

Lea – este o țesătură cu grad ridicat de rezistență la foc, având un accent floral. Are coeficienți ridicați de durabilitate și rezistență la abraziune. Arată excelent ca învelitoare pentru pernele decorative sau de spătar. Vezi mai multe.

Țesătură rezistentă la scămoșare
Țesătură greu inflamabilă
Țesătură decorativă

Bengal – este o țesătură catifelată, caracterizată prin durabilitatea perfectă și prin rezistența ridicată la acțiunea luminii. Pe suprafață este vizibilă structura clară - fibrele sunt așezate într-o împletitură măruntă. Este o țesătură cu grad ridicat de rezistență la foc, pretându-se perfect pentru spațiile publice. Vezi mai multe.

Țesătură rezistentă la decolorare
Țesătură greu inflamabilă
Împletitură

Terra – Terra este prima țesătură Select by Lech produsă din materiale reciclate. Se diferențiază prin calitatea ridicată, împletitura măruntă și rezistența deosebită. Are proprietăți care îngreunează aprinderea. Este prietenoasă cu pielea și cu mediul natural. Vezi mai multe.

Țesătură greu inflamabilă
Țesătură structurală
Ecologică

Eterno – Piele ecologică de calitate ridicată cu structură plăcută la atingere. Materialul se distinge prin rezistența ridicată la pilling, fiind și greu inflamabil. Densitatea ridicată crește durabilitatea și rezistența mobilei tapițate învelite cu aceasta. Vezi mai multe.

Țesătură greu inflamabilă
Țesătură deosebit de rezistentă

Sorriso - țesătură premium moale și plăcută la atingere. Se combină perfect cu interioarele moderne. Pe lângă valorile estetice asigură o rezistență ridicată la scămoșare și decolorare. Țesătura își păstrează aspectul perfect mai mulți ani. Vezi mai multe.

Țesătură greu inflamabilă
Pluș
Țesătură rezistentă la decolorare

Otusso - este o țesătură de învelire velvet cu multiple proprietăți. Are caracteristicile BE CLEAN, care facilitează curățarea și deține un certificat care atestă că este greu inflamabilă. Materialul Select by Lech face parte din țesăturile prietenoase cu pielea și proecologice. Vezi mai multe.

Abosrbție limitată a lichidelor
Țesătură greu inflamabilă
Pluș

Velvetto - greu inflamabil cu împletitură caracteristică și textură tridimensională. Se distinge prin rezistența ridicată la pilling. Datorită rezistenței crescute la razele soarelui, materialul de învelire își va păstra intensitatea originală a culorii pe o perioadă îndelungată. Vezi mai multe.

Țesătură greu inflamabilă
Pluș
Țesătură rezistentă la decolorare

Modello - este o țesătură decorativă, al cărei model este creat de dungi geometrice decorative multiplicate. Materialul are în compoziție in, ce îl face să fie moale. În plus, se pretează bine în încăperile însorite, deoarece are o rezistență crescută la decolorare. Vezi mai multe.

Țesătură greu inflamabilă
Țesătură decorativă
Țesătură rezistentă la decolorare

Parametrii

Dimensiuni:

 • lungime: 275 cm,
 • latime: 170 cm,
 • inaltime: 71 - 91 cm,
 • suprafata de dormit: 210 x 125 cm
 • dimensiuni recipient:
  • lungime: 145 cm
  • latime: 89 cm
  • inaltime: 18 cm


Culori: culorile disponibile sunt prezentate mai sus

Coltul lateral: stanga sau dreapta

Detalii produs: 

 • structură scaun: cadru din lemn + Arcuri ondulate + pâslă + spuma T-2844 grosime 9 cm + vatelină,
  *scaunul este foarte moale și confortabil, astfel încât confortul de odihnă este la cel mai înalt nivel
 • structură spătar: cadru din lemn + placă HDF + spuma T-2844 grosime 7 cm + vatelină,
 • coltar extensibil,
 • cu functie de dormit,
 • coltar tip L,
 • are recipient pentru lenjerie,
 • spătarul reglabil,
 • pernele sunt incluse în preț (2 mici) - închise cu fermoar,
 • tapiterie fixa,
 • picioare posterioare din plastic - picioare metalice anterioare din metal cromate (inaltime: 9cm),
 • coltul este liber (spatele este acoperit cu tesatura)


Garantie: 24 luni

4 650 lei

20 - 30 zile lucratoare
Vezi costurile de livrare
Livrare disponibilă de la 99 lei

Lungime275
Latime170
Inaltime71, 91
Tip coltarcolt tip L
Functiiextensibil, tetiere reglabile, contine sertar pentru lenjerie
Coltul lateralstanga sau dreapta
lungime suprafata de dormit210
lățimea suprafata de dormit125
Livrare sigură

Livrăm marfa cu transport propriu, specializat, astfel ai siguranța că mobila ajunge rapid și nedeteriorată. Șoferii noștri nu au obligația de a urca mobila la etaj, de aceea e nevoie să organizați o persoană care să vă ajute cu urcarea mărfii.

Producător direct de 28 de ani

Când mobilezi casa / apartamentul / grădina cu Mirjan24, alegi experiență și implicare de 28 de ani – mobilă direct de la producător. În fiecare zi, peste 300 de angajați au grijă de pregătirea eficientă și în timp util a comenzilor tale.

de luni garanție

Producem noi înșine mobila, astfel avem siguranța celei mai bune calități și a grijii pentru fiecare detaliu. Departamentul nostru de calitate, prin normele sale riguroase, se asigură că tu și cei dragi ție veți folosi mobila ani de zile. Însă pentru orice eventualitate, îți oferim ani de garanție. Dacă ai descoperit un defect la produsul cumpărat, ne obligăm să îl reparăm sau să îl înlocuim cu unul nou.

14 zile pentru retur

Îți place produsul nostru, însă nu ești sigur dacă celelalte piese de mobilier și culoarea acestuia se vor potrivi perfect? Sau poate ai cumpărat deja mobilă nouă, însă între timp conceptul interiorului s-a schimbat la 180 de grade? Nu-ți face griji, deoarece la Mirjan24 oferim cumpărături online fără riscuri. La noi ai 14 zile pentru retur produsului cumpărat.

Discount pentru noi achiziții 5%

Sunt multe motive să revii la noi. Unul dintre ele este discountul de 5%, pe care îl vei primi pentru cumpărăturile următoare la Mirjan24. Îți mulțumim pentru încrederea în noi, odată cu livrarea mobilei vei primi un voucher cadou pentru noi achiziții reușite în magazinul nostru.

Discount 10% pentru ridicare personală

Dacă ne vizitezi și îți ridici personal comanda, îți acordăm un discount de 10% pentru cumpărăturile efectuate. Pentru a obține discountul, în cursul plasării comenzii online, selectează opțiunea „Ridicare personală”. Ne vedem la Mirjan24, Str. Fabricii, nr. 7A Baia Mare 430015, Maramures.

Discount pentru newsletter 3%

Prin înscrierea la newsletterul nostru, ai garanția că nu vei pierde promoțiile actuale și cele mai noi sugestii din fascinantul univers al designului interior. Newsletterul este cadoul nostru pentru tine. Înscrie-te chiar astăzi, iar primul cadou va fi un voucher cadou 3%, valabil 3 luni. Ești gata pentru multe surprize?

Nu schimbăm dimensiunile mobilei

Produsele oferite sunt disponibile numai în dimensiunile furnizate pe fișa produsului, nu există posibilitatea schimbării dimensiunii.

Recenzii

5.00

Numărul de comentarii: 1

Mihai 2020-08-18

Colțarul lasă o impresie bună de cum intri în sufragerie

Scrie-ti parerea!

Scrie o recenzie

Coltar rabatabil Alvin Mini Premium

Coltar rabatabil Alvin Mini Premium

Produse similare

Accesorii

Oferta noastra de masute

30 alte produse din aceasta categorie:

Produse vizualizate